Cola Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Patka W sumie ja też nic nie wiem co się działo. Niedawno wróciłam z roboty. Jak na razie mój kocurek jest zakochany w kursorze.....i jeszcze lubi oglądać tenis w tv :lol: Quote
Patka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 No to jest nas dwie :D Moje kochaja lampe przy kompie :D zawsze jmis ie napapierach kłada jak pracuje i cała klawiatura w sierści ... :wink: Quote
Pysia Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 A mój błękitno-biały nie do końca już kocurek kocha animal planet :) Zwłaszcza jak ptaki pokazją :evilbat: Do tego przegania psy znajomych z mieszkania :evilbat: Są w takim szoku jak on wychodzi je witać że jeden dobek o drzwi by się rozczasł kiedyś :) Potym zdarzeniu obiłam drzwi gąbką :wink: Na wszelki wypadek :lol: Quote
dbsst Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: lsiczne te koty ja tez kce kota Quote
Asiaczek Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 [quote name='Basenji']A to kolejny odcinek ulubionego serialu kryminalnego dogomanii: IV. Bandyta kociamber poddaje się! Inspektorze Piesiaku! Zdradzę, gdzie przechowujemy waleriankę! Zdrówko :lol: To było do przewidzenia, chociaż... cdn (tak obiecuje Basenji). Pzdr. Quote
Cola Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Skąd ja to znam...klawiatura, ekran.. wszystko w sierści :lol: Quote
Patka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Pysia to niezły zbój z niego ale te oczy mówia same za siebie wielkie i czujne :D ale swoje psy kocha :wink: super jest elagancki :D własnie jak to jest moje koty totalnie ignoruja tv, nawet jak ptaszki sa na za szybka to szał ciał hipnoza pełna mozna kota przestawiac a on tylko ptaszek ptaszek :D :wink: Quote
Pysia Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Czy Tommy kocha Zmorkę ?? :-? Trudne pytanie...Wyjada jej z miski, dokucza ciągle, nie pozwala jej spać ale też wita noskiem jak Zmora wraca do domu. Chodzi przed nia z wyprężonym ogonem ale nie daje sie jej powąchać :) Nie znosi glutów na swoim futerku :lol: Zmora jakoś nic sobie z tego nie robi i odkąd ją mamy to Tommy jakoś tak inaczej wygląda :o Ciekawe dlaczego ...?? Quote
Patka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 :D :D no to maja ciekawsze zycie oboje a tak osobno to by było nudno :wink: Quote
Pysia Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Zastanawiam się co on sobie pomyśli jak stadko się jeszcze powiększy :lol: Quote
Manu Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Niejaka AnkaW uprzejmie proszona jest o wstawianie zdjeć o wymiarach 500x500 lub w formie linków, jesli większe :evilbat: - bo mnie już palce bolą od kasowania [IMG]-ów :roll: 8) :wink: Quote
baskomaniak Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Jakby co, to jest... ...wystarczy kliknąć powyższy banerek. Pozdrawiam. :D Quote
souris Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Patka nie wiem co na to panowie, ja nie pan ale jestem zachwycona tą śliczną koteczką :D :angel: :angel: :angel: :D Basenji prosimy o więcej odcinków, oglądam Twój serial z zapartym tchem :lol: :wink: Quote
arima Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ale superowa ta fota :D :D :D :D Co za opanowanie kota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AnkaW Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Manu']Niejaka AnkaW uprzejmie proszona jest o wstawianie zdjeć o wymiarach 500x500 lub w formie linków, jesli większe :evilbat: - bo mnie już palce bolą od kasowania [IMG]-ów :roll: 8) :wink: Przysięgam że już sie to nie powtórzy. :oops: Quote
AnkaW Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Arima - w domu rządzi kot. I nie będzie mu byle pies podskakiwał. Nie z takimi sobie dawał radę. Muszę mu zrobić zdjęcie jak przyjdzie kumpel Gizma. :evilbat: Quote
AnkaW Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Znalazłam jakieś stare zdjęcie. Kumpel Gizma z moją córcią. Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Anka jenki to borzoj - kocham kocham ... :D No to Gizmo ma ładnego ochroniarza :D ale po jego wyjściu pewnie dostaje mu się podwójnie :wink: pozdro super Fotka wszyscy sie lituja nad biednym pieseczkiem u mnie w domciu :wink: :D Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A to moje kotki ... Luna postanowiła w przypływie uczucia (raczej rzadko ją nachodzi) wypucowac Walerego - trzeba go dobrze przytrzymać, bo sie wyrywa :D a ile miałków wtedy odchodzi .... ;) Quote
AnkaW Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ale ten rudzielec ma piękny kolor. Zawsze chciałam takiego i zawsze się przypałentał jakiś inny jak nie czarny to jakiś przybrudzony. 0X Quote
M10M Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Weron_ciau napisał(a):Mam fotecki :D Troske male ;) Ale kocię na nich nie wygląda na małe :D :D :D Ładniutki czarnuszek :P Quote
AnkaW Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Szaraduszka jak one się pięknie tulą do siebie. U mnie jak dawniej były dwa to nigdy tego nie robiły, do psa owszem ale do siebie tylko parskały. Quote
dbsst Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 nieeeeeee normalnie piekne zdjecia ale tak na ucho te koty to straszni MILOSNICY ;) :iloveyou: Quote
Recommended Posts