Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka W sumie ja też nic nie wiem co się działo. Niedawno wróciłam z roboty. Jak na razie mój kocurek jest zakochany w kursorze.....i jeszcze lubi oglądać tenis w tv :lol:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

A mój błękitno-biały nie do końca już kocurek kocha animal planet :) Zwłaszcza jak ptaki pokazją :evilbat: Do tego przegania psy znajomych z mieszkania :evilbat: Są w takim szoku jak on wychodzi je witać że jeden dobek o drzwi by się rozczasł kiedyś :) Potym zdarzeniu obiłam drzwi gąbką :wink: Na wszelki wypadek :lol:

Posted

[quote name='Basenji']A to kolejny odcinek ulubionego serialu kryminalnego dogomanii:
IV. Bandyta kociamber poddaje się!

Inspektorze Piesiaku!
Zdradzę, gdzie przechowujemy waleriankę!

Zdrówko :lol:
To było do przewidzenia, chociaż... cdn (tak obiecuje Basenji).
Pzdr.

Posted

Pysia to niezły zbój z niego ale te oczy mówia same za siebie wielkie i czujne :D ale swoje psy kocha :wink:
super jest elagancki :D własnie jak to jest moje koty totalnie ignoruja tv, nawet jak ptaszki sa na za szybka to szał ciał hipnoza pełna mozna kota przestawiac a on tylko ptaszek ptaszek :D :wink:

Posted

Czy Tommy kocha Zmorkę ?? :-? Trudne pytanie...Wyjada jej z miski, dokucza ciągle, nie pozwala jej spać ale też wita noskiem jak Zmora wraca do domu. Chodzi przed nia z wyprężonym ogonem ale nie daje sie jej powąchać :) Nie znosi glutów na swoim futerku :lol: Zmora jakoś nic sobie z tego nie robi i odkąd ją mamy to Tommy jakoś tak inaczej wygląda :o Ciekawe dlaczego ...??

Posted

Niejaka AnkaW uprzejmie proszona jest o wstawianie zdjeć o wymiarach 500x500 lub w formie linków, jesli większe :evilbat: - bo mnie już palce bolą od kasowania [IMG]-ów :roll:

8) :wink:

Posted

Patka nie wiem co na to panowie, ja nie pan ale jestem zachwycona tą śliczną koteczką :D :angel: :angel: :angel: :D

Basenji prosimy o więcej odcinków, oglądam Twój serial z zapartym tchem :lol: :wink:

Posted

[quote name='Manu']Niejaka AnkaW uprzejmie proszona jest o wstawianie zdjeć o wymiarach 500x500 lub w formie linków, jesli większe :evilbat: - bo mnie już palce bolą od kasowania [IMG]-ów :roll:

8) :wink:

Przysięgam że już sie to nie powtórzy. :oops:

Posted

Arima - w domu rządzi kot. I nie będzie mu byle pies podskakiwał. Nie z takimi sobie dawał radę. Muszę mu zrobić zdjęcie jak przyjdzie kumpel Gizma. :evilbat:

Posted

Anka jenki to borzoj - kocham kocham ... :D No to Gizmo ma ładnego ochroniarza :D ale po jego wyjściu pewnie dostaje mu się podwójnie :wink:
pozdro super Fotka wszyscy sie lituja nad biednym pieseczkiem u mnie w domciu :wink: :D

Posted

A to moje kotki ... Luna postanowiła w przypływie uczucia (raczej rzadko ją nachodzi) wypucowac Walerego - trzeba go dobrze przytrzymać, bo sie wyrywa :D a ile miałków wtedy odchodzi .... ;)