Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
...A walery mówi, że Dymcia :onfire: żeby byc pierwszym w Twoim sercu :wink:

No nieeeee, a Dymcio taki zapatrzony w wujcia Walerego, a wujcio co? Brutal jeden!!! Mafia ruska czy jak? A my chcieliśmy z Walercia przykład brać. Oj nieładnie, nieładnie :nono:

Posted

Drogi Dymcio wybacz wujkowi ale ma burze glodową i glupoty mu do głowy przychodzą :fadein: :wink:
Kocha młodszego ruska jak brata rodzonego. :D
calusy Beata wstyd mi za Walewrego ale on taki rozpieszczony a ta dieta mu nie słuzy :wink:

Posted

[quote name='Basenji']A dziś odcinek III serialu brazylijskiego.
Inspektor Piesiak rozprawia się z bandytą.

Zdrówko
Ale AKCJA! :o Założył mu Nelsona "szczękowego"? Z tego co wiem, to obecnie chwyt ten jest zabroniony, przynajmniej w sporcie. :wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

Anka W on jest boski bidulek widac ze ma zezolca ale za to jaki piekny jest w calości kociego ciałka :D
pozdrowionka od futrzaka Walerego, który mimo braku zeza czasem np nie wymierzy i nie trafi na oparcie kanapy i laduje za nią :wink: :D

Posted

Tutaj też trochę się działo przez te kilka dni..... Oczywiście musieliście się posmiać z mojego kocurka, który zrobił zeza do zdjęcia :wink: Tak normalnie to nie ma zeza :evilbat: Integracja z pieskami przebiega bardzo sprawnie. Z Jokerem szybciej niż z Toffim.

Posted

Baskomaniaku - w sporcie takie chwyty są może i zabronione, ale przedstawiciel prawa walczy z nibezpiecznym kociambrem.
A dalsze odcinki będą, don't warry!
Zdrówko :lol:

Posted

Oto zdjęcie pod tytulem: Portret Hamleta z kotem w tle

A to: a ty tu gówniarzu czego szukasz? Nawet nie myśł, żeby do mnie wejść bo ci te oczka znajdę pod tymi kudełkami....

Posted

[quote name='Patka']Drogi Dymcio wybacz wujkowi ale ma burze glodową i glupoty mu do głowy przychodzą :fadein: :wink:
Kocha młodszego ruska jak brata rodzonego. :D
calusy Beata wstyd mi za Walewrego ale on taki rozpieszczony a ta dieta mu nie słuzy :wink:
Ach, wybaczymy wujciowi :roll: :D . A komu dieta służy? Ja też przeważnie wtedy nie mam humoru :evilbat: .

AnkaW masz cudne stadko, i zdjęcia fajne :P :D :P .
Moge godzinami wgapiać się w fotki. Zwierzaki i dzieciaki to najwdzięczniejsze modele :P .
[quote name='Cola']Tutaj też trochę się działo przez te kilka dni..... Oczywiście musieliście się posmiać z mojego kocurka, który zrobił zeza do zdjęcia...
Ale broń bosze nie złośliwie sie śmialiśmy, tylko przez czystą sympatię do kotów wszystkich i każdego kolejnego :P . Dawaj następne zdjęcia, kocio jest śliczny :angel: .
M10M Ty tych kotecków to masz trochę :P :D :P , faaaaajnie.