malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Patka napisał(a):napisz jak idze integracja z psicą :D pozdro noo na ostatnim zdjęciu to widać że zawodowo :angel: Quote
Cola Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 ojś broi sporo :wink: jak to mały kocurek/paniczyk :) Mezaliansu nie było. Ojcem kociąt był też pers tylko, że w starym typie. I bardzo dobrze. Bardziej mi się takie podobają, a i kotek nie będzie miał takich problemów z oczkami. Futerko będzie miał długie tylko dajcie mu trochę czasu :) Zapowiada się z niego duży kocurek, łapki ma jak bochenki :) Integracja postępuje bardzo szybko. W niedzielę wieczorem go przywiozłam, a w poniedziałek już leżał obok śpiącego Jokera. Tylko trochę fuczy na psy gdzy one się ruszają...takie wielkoludy :wink: Czasami jestem zła gdy mnie obudzi np. o 4 rano...z nudów :evil: ale co tam..... Quote
Patka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 cola on Piekny będzie mnie także podobaja sie te stardoawne persy :D Przestawi sie za parę miesięcy na zycie dzienne (w nocy się sypia) jak jest z tych ciekawskich to za kilka dni zacznie się wielka integracja pełną gebą :wink: ucałuj Pięknisia :D uroczy chłopak Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Cola sliczne jest Szpinak :evilbat: :lol: 8) super wypasna fota to ten zezulec hahah ciekawe jak sobie poradzi ze Szpila czy tak jak tamten kociak co na futrynie zawisl ;) czy moze ma lepsze sposoby ;) extra Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 taa wcale nie ma pewności że sie pzrestawi - kocice mojej siostry już dłuuuuugo się nie mogą przestawić :lol: a właśnie mam je w domu 8) i mam kilka fotek z cyklu: co tygryski lubią robiś najbardziej :lol: niestety tylko Kaja bo Fionka jeszcze się stresuje i siedzi pod wanna :( Pierwsze co to inspekcja akwarium, czy aby aksolotli nie przybyło :lol: a drugie to oczywiście sznupanie po całym pokoju :lol: Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 buuuuhahaha widze ze wszystkie katy posprawdzane mozesz spokojnie chodzic po domu ;) Quote
Poświata Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Cola']Nareszcie mam już swojego kotecka i mogę się nim pochwalić :wink: :oops: :D Proszę się tylko nie śmiać....... :lol: No ładnie się zaczyna :roll: :P . Czy Ty wiesz, że w domu kto ma pilota ten rządzi?! :D :P :D Quote
Patka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Beata nie tylko pilota i telefon rządzi podwójnie :wink: Maleństw na tej fiotce ma zezola jak się przyjrzec boski jest nie ma co :D Jak tam moja ulubiona Mevka :wink: Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 prawda ze pasuje Szpinak do tego koteczka :d Quote
Poświata Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Patka'] Jak tam moja ulubiona Mevka :wink: Śpi smacznie, zwinięty w kłębuszek, tuż przy panci :P :P :P . Quote
Poświata Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 dbsst napisał(a):prawda ze pasuje Szpinak do tego koteczka :d A to mały jeszcze bezimieny-niepiśmienny? To może Myszkin albo Puszkin, bo trochę puchaty on chyba będzie?? Tak miał się nazywać Dymek w pierwszym przebłysku myśli. Albo skoro robi pobudki o 4:00 to Budzik :D ? Imiona oddamy bez żalu i na szczęście :P Quote
aga1215 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Patka napisał(a):Beata nie tylko pilota i telefon rządzi podwójnie :wink: Maleństw na tej fiotce ma zezola gdzie????? on ma cudnie skośne oczy, pierwszy raz widzę takie u kota - taki Mandaryn :P Quote
Patka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No dobra Aga niech będa skosne lepiej brzmi :wink: Piekny jest maluszek A Dymek coraz bardziej puchaty puchatek :wink: super fotki Beata Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 to moze konkursik Dymek jest slicznym klabuszkiem :D Quote
Basenji Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 A teraz pierwszy odcinek z brazylijskiego serialu "I kto tu rządzi?" pt: Inspektor piesiak śledzi bandytę. Zdrówko Quote
Patka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Mnie to wygląda na scene zły glina i dobry glina a zbój za oknem :wink: :D Oboje patrzą z zaintersowaniem :D fajowa fotka pozdro Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 A mnie raczej wyglada to na "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" tylko spojrzyj sie wreszcie ;) Quote
pepsi Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Cola']Nareszcie mam już swojego kotecka i mogę się nim pochwalić :wink: :oops: :D Proszę się tylko nie śmiać....... :lol: przyznaję się bez bicia, śmiałam się na głos :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: zezowaty kot hehehehehehehe Quote
Basenji Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Patka']Mnie to wygląda na scene zły glina i dobry glina a zbój za oknem :wink: :D Oboje patrzą z zaintersowaniem :D fajowa fotka pozdro A mnie raczej wyglada to na "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" tylko spojrzyj sie wreszcie Też mogłoby być, ale ja jestem reżyserem i znam ciąg dalszy. Ten biało -czarny - to ten zły charakter. Czyli Leoncios Zdrówko :P Quote
dbsst Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 haha to czekam na opowiesc zdjeciawa ;) nie powiem jest to kino akcji i zapiera dech w piersi ;) Quote
AnkaW Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='pepsi'][quote name='Cola']Nareszcie mam już swojego kotecka i mogę się nim pochwalić :wink: :oops: :D Proszę się tylko nie śmiać....... :lol: przyznaję się bez bicia, śmiałam się na głos :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: zezowaty kot hehehehehehehe Proszę się nie śmiać. Mój Harry też ma zeza. I najgorzej wychodz mu zlokalizowanie czegoś bliskiego, tak mu oczka dziwnie latają i tak dłuuugo się temu przygląda. Ale zawsze trafi. Quote
Basenji Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 A dziś odcinek II serialu brazylijskiego. Inspektor Piesiak przesłuchuje bandytę. Zdrówko :lol: Quote
anetta Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Buahahah jaka jazda hahahah :lol: :lol: :roflt: Quote
baskomaniak Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Basenji']A dziś odcinek II serialu brazylijskiego. Inspektor Piesiak przesłuchuje bandytę. Zdrówko :lol: Ciekawe, czy się przyzna... i do czego. :wink: O której jutro następny odcinek? Pozdrawiam. :D Quote
szaraduszka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Uważaj inspektorku! z kotami nie zadzieraj, bo i na Ciebie paragraf się znajdzie. :lol: Quote
Recommended Posts