Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha oyszne troche z przed kilku dni jakies kostki chleby i takie tam dobrze ze koopersa nie bylo zadnego ;) fuuuuuuuuuu moja sunia to ma gust kulinarny ;)

jak jakas pomoc to sluze :D najlepiej zagadac na gg ;)

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
baskomaniak - Na szczęście ??? to była pierwsza rybka ale najładniejsza - granatowy bojownik- i myślę że ostatnia. Pozostałe zostały zabezpieczone.
A jeśli chodzi o golaski to jest ich coraz więcej bo to fajne wesołe pieski i mamy już w Polsce naprawde bardzo dobre hodowle.

Przy takim bogatym "zestawie" zwierzaczków to trzeba mieć oczy dookoła głowy, aby tą "symbiozę" mieć pod kontrolą. Bardzo fajne fotki, a ta "pełna symbioza" to rewelacja. Brakuje tylko czwartego do brydża... szkoda tej rybki.
A co do "golasków" to tak jak napisałem, było to jakiś czas temu. Wówczas w internecie nie znalazłem żadnej strony polskiej hodowli Chińskich Grzywaczy. Teraz są już inne czasy, wrzuca się "problem" na Forum i natychmiast wielu Dogomaniaków przybywa z pomocą.
Przesyłam głaskadełka dla wszystkich zwierzaków, a szczególne dla świnki, która w tym "zestawie" znajduje się chyba na najbardziej stresującej pozycji... :wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

boski futrzak :D
ciekawe jakie moja łowna Luna miałaby wrażenia po spodkaniu z taką wielkkkąąą myszą :D
przed kotami zawsze miała szczury i chomiki ale przy Lunie "to se nie da" o walera się nie martwie to przyjaciel wszyskiego co żyje :D

Posted

Moje koty i psy lubią się - ale raczej na odległość. Może dlatego, że koty pół roku spędzają na działce. Mniejszy pies Atos lubi je, bo on lubi cały swiat, ale miłość Hamleta jest dla kotów stanowczo zbyt żywiołowa więc go raczej unikają. Atosa z kotem da się czasem uchwycić aparatem ale z Hamletem jest trudniej. Jedyne zdjęcie z kotem to jak szczeka na Koteckę a ta z wyżyn na niego prycha.

Posted

MKŻ umiejętnie łączy teorię z praktyką.
Mruczysław dobrze opisał przepis na rybkę i dostaje ngrodę.
A propos, to świnia ukradł mi ze stolu 2 wyfiletowane kawałki ryby.
Miał szczęście, że zwiał, bo bym go wyfiletował.
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']

A tu lekcja gotowania w wykonania MKŻ - jak widać klasa pilnie słucha wykładu.
Zdrówko :lol:

Czym ten kot został nafaszerowany że tak grzecznie na ziemi, przy stole na jedzonko czeka. Mój zbój zawsze jak coś chce to siedzi na stole prawie w naszych talerzach, a jak udajemy że go nie widzimy, to się przechadza to z jednej to z drugiej strony talerza, ewentualnie próbuje coś ściągnąć pazurkiem. :evilbat:

Posted

Basenji super fotka :D
fakt słuchacze skupieni :wink: smaczna lekcja ...
Anka lata nauki zeby nie chodziły po stole nie pchały lapek na talerze :wink: ale sie udaje ... są jednak potrawy, które u moich kotów wywołuja stan przypominający hipnozę :wink:
pozdro

Posted

Basenji napisał(a):
MKŻ umiejętnie łączy teorię z praktyką.
Mruczysław dobrze opisał przepis na rybkę i dostaje ngrodę.
A propos, to świnia ukradł mi ze stolu 2 wyfiletowane kawałki ryby.
Miał szczęście, że zwiał, bo bym go wyfiletował.
Zdrówko

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

AnkaW:

Czym ten kot został nafaszerowany że tak grzecznie na ziemi, przy stole na jedzonko czeka. Mój zbój zawsze jak coś chce to siedzi na stole prawie w naszych talerzach, a jak udajemy że go nie widzimy, to się przechadza to z jednej to z drugiej strony talerza, ewentualnie próbuje coś ściągnąć pazurkiem.

Piechu pilnuje Mruczysława, zeby ten się za bardzo nie podlizywał w czasie lekcji. W razie czego dostaje gryza w bok.
zdrówko

Posted

Nareszcie mam już swojego kotecka i mogę się nim pochwalić :wink: :oops: :D
Ostatnie chwile z mamusią...

Proszę się tylko nie śmiać....... :lol:

Lubię leżeć w spodniach pana....i zaczepiać ogonki piesków

Posted

Z tych dwu kotków bardziej mi się podoba ten czarno-biały ( ostatnie foto).
No i musisz mu chyba portki trochę zmniejszyć, bo obawiam się, ze są z lekka przyduże.
:lol:
Zdrówko

Posted

Cola cudeńko :D
maly brojarz :D
A jej mamusia to chyba mezalians popełniła? dobrze widzę :wink:
a jakie mała ma futerko z fotek widac trosze dłuższe niż dachówka :D
Piękna :D istotka a to panna czy paniczyk :wink:
super fota w spodniach a napisz jak idze integracja z psicą :D
pozdro