Poświata Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Ajka sie dokoci :multi: , Ajka się dokoci :multi: Tu jest na temat urabiania mojego TZa. Pepsi namiary na panią Marzene wyślę Ci na GG, tylko zajrzyj tam :P . Patka ma świętą rację, za niska cena też może być podejrzana, a najlepiej zobaczyć chociaż mamusię o ilę się uda i nie kupować "kota w worku" :D . Patka, to młody Waluś nie był takim kudłaczem, czy to szata letnia?? Souris rozumiem, że fotki dotarły? Wysyłałam w dwóch częściach. I żeby nie robić bałaganu w galerii na kocie pogaduchy zapraszam Tutaj :P , no chyba że zakocona Adda nie ma nic przeciwko temu :D . A na tej stronie można szukać która hodowla ma kociaki!!! Quote
pepsi Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Beatko dziękuję, stronke obejrzałam kotecki pierwszorzędne, ale rasowe czyt. drogie :( takiego na pewno nie kupię, dziewczyny a czy mogę zapytać za ile Wy kupiłyście swoje ślicznoty??? Bo tak naprawdę nie wiem jakiego rzędu wydatek ten syberyjczyk Quote
Patka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Beata chyba powinnyśmy pobierać prowizję od każdego zdobytego miłosnika Sybiraków od hodowców kotków :wink: hi hi ... Tak Walery wtedy w kartonie był młodym łosiem i dodatkowo było lato, więc wyglądał jak szczurek :wink: Uroczy prawda :D Dziękuje Wam za odwiedzinki na pupilach :lol: Pozdrawiamy Quote
Patka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Beata i co zrobiłaś weszłam na ta stone Sib Cat clubu i :cry: tyle pięknych maleństw, a ja nie mogę juz mieć żadnego na razie oczywiście .... Duzo Tych kociaków teraz się rodzi ... szybko wyłączam ta strone .... buuuu :wink: Quote
Poświata Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Beata chyba powinnyśmy pobierać prowizję od każdego zdobytego miłosnika Sybiraków od hodowców kotków :wink: hi hi ... Taaa, albo założyć hodowlę, tylko że mnie mój TZ natychmiast wymeldowałby z domu. Aż taki tolerancyjny to on nie jest. Ledwo do jednego kota sie przyzwyczaja :P , choć ostatnio nie przymuszany zaczyna brać Dymka na ręce :P :D :P . p.s. ta noga też należy to pancia: Quote
Poświata Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Też ma jakby posylwestrowe oczka :wink: :P . Quote
Basenji Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Kot wygląda na trzeźwiejszego. Może nie gustuje w tego typu alkoholu?? Zdrówko Quote
kacpru Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Idealne miejsce dla nas :) W naszym mieszkaniu oprocz Gucia sa tez trzy koty, oczywiscie wszystkie zwierzaki idealnie sie dogaduja. 1) To jest pierwsza kotka-Szkaradka,znalazlam ja na ulicy wycienczona,byla ledwo zywa,weterynarz nawet sugerowal uspienie, ale nie poddalismy sie i oto co z niej wyroslo http://upload.miau.pl/40482.jpg 2) Nastepnie Maja-najstarsza kocica, znaleziona w przedszkolu jako zagubione kociatko http://upload.miau.pl/40483.jpg 3) I calkiem nowy nabytek- Rylko, on natomiast zostal znaleziony jako tygodniowe kocie na parkingu samochodowym, tak wiec zostal przezemnie recznie odchowany ;) tak wygladal gdy mial z 3 tygodnie http://upload.miau.pl/40484.jpg a teraz wyglada tak Niestety nie mam zadnych wspolnych zdjec razem z psem i narazie nie bede bo zepsula mi sie cyfrowka :( chyba bed emusiala zainwestowac w nowa :( Pozdrawiam Was i Wasze kociaki Quote
malawaszka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ojejcia jaki Rylko boski, mały wypłosz był :angel: :angel: :angel: cudny - Żabko gratuluję takiego wspaniale odchowanego kićka :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 super kociaki!!! cudo maleństwo :D czekam na więcej fotek :D Quote
Basenji Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 To piechu i mruczek - najgrubszy kot w całym Elblągu! Jego jedyne zainteresowanie to micha. zdrówko Quote
Poświata Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No, nareszcie moge zobaczyć Twoje stadko w pełnej krasie :P ! I bardzo mi się podoba :D . Quote
Patka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Basenji w koncu ale widać kto psiakowi taka szczupłą sylwetke pomaga utrzymać :wink: Koci dietetyk :wink: pozdrawiam super parkę Patka&Lilith Quote
Poświata Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No ale w końcu ile mozna być na diecie. Ej Ty, zostaw trochę dla mnie!!!!!!! :Dog_run: Quote
Poświata Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No weźże pogoń tego kota bo nie mam siły już stać :( : :P :P :P Quote
Poświata Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Jak pies głodny, to mu słabo i zimno i nic sie nie chce, ej chyba prześpię to burczenie w brzuszku: Quote
Basenji Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Te ostanie zdjęcia to ostanie stadium rozpieszczenia, zwłaszcza przez moją TZ. Potem piechu się rozpuści, jak lody na słońcu :cry: Zdrówko Quote
baskomaniak Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Te ostanie zdjęcia to ostanie stadium rozpieszczenia, zwłaszcza przez moją TZ.Potem piechu się rozpuści, jak lody na słońcu :cry: Zdrówko Ostatnie stadium...? :-? ...pomysłowość ludzka nie zna granic... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Te ostanie zdjęcia to ostanie stadium rozpieszczenia, zwłaszcza przez moją TZ.Potem piechu się rozpuści, jak lody na słońcu :cry: Zdrówko A ja mysle, ze on nie zdaje sobie sprawy, ze jest rozpieszczany :wink: To jedynie ludzki punkt widzenia. :lol: Quote
Patka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 A tak dla porównania odpoczywają moje futrzaki :wink: Quote
Recommended Posts