Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Też nie znam tamtych stron o zabezpieczaniu balkonu - u mnie dla kociątka i szczeniaka zostało zabezpieczenie dla maleńkiego dziecka - przywiązana przepleciona przez sztachetki siatka ogrodnicza.

Posted

Mój Mruczuś ma z nami baardzo ciezkie życie - ale miałam go już dość tzn Po ostatnim wyczynie mojego złodziejskiego tandemu i tajemniczym zniknięciu 0,7 kg serca wołowego (byłam taka dumna że suczka będzie miała co tropić...) lodówka ma zamontowany haczyk...

Posted

Zawsze mówicie że lubicie oglądać zgodne wspólne zdjecia:
Oto znowu oni:
Uwaga mój tandem teraz jest baardzo zgodny:

Czasem sobie razem leżymy:

Albo się bawimy:

Posted

[quote name='Czoko']

Ciekawe, jak to się skończyło, bo wyglada na to, że pies chciałby zajrzeć do kociej michy a kot się zastanawia: zwiać, czy mu przyłożyć.....
;)

Posted

[quote name='Czoko']Też nie znam tamtych stron o zabezpieczaniu balkonu - u mnie dla kociątka i szczeniaka zostało zabezpieczenie dla maleńkiego dziecka - przywiązana przepleciona przez sztachetki siatka ogrodnicza.
Ale kotek może wyskoczyć na górę barierki... :roll:
[quote name='milena182']czesc moze mi ktos poradzic jak zabezpieczyc balkon przed kicią?moze macie jakies zdjecia jak wy to zrobiliście?jezeli na ktorejs stronie to juz bylo to prosze o podanie.
Mnie też to czeka, planuję wielka budowę na wiosnę... :cool1: Już się boję. Nie mam pomysłu jak zamocować siatki na oknach, a już co do balkonu... :eek2:

Posted

Mnie ten problem nie dotyczy - koty całe lato są na działce a zimą z drugiego piętra jakoś nie maja chęci skakać, chociaż w tym roku, ze względu na małą głupiutką Linkę, zamontowaliśmy we wszystkich dostępnych dla niej oknach zwykłą ramę drewnianą z naciągniętą firanką - okna są stare, drewniane, więc nie było kłopotu (latem i tak w jednym oknie od lat jest takie coś, żeby mi ćmy po chałupie nie latały :evil_lol:)
;)

Posted

[quote name='coztego']Jupi, ile waży tata Ramzesa?

11 kg:evil_lol: i jeszcz szczupły:lol: ciężko go podnieść na rączki, wogóle sie nie ma wrażenia że podnosi się psa

wczoraj zrobiłam sobie z nim fotkę

i dla porównania, również wczoraj byłam u rodziców i mam fotkę z ich kotem ważącym 7kg, który jest na prawdę już dużym kotem, od przecietnych dachowców wiekszy o co najmniej głowę:lol:
a przy Elvisie wydaje się malutki:evil_lol:

Posted

Jupi napisał(a):
11 kg:evil_lol: i jeszcz szczupły:lol: ciężko go podnieść na rączki,

Cudo! :loveu: Zawsze marzyłam o dużym kocie... a moja Malizna chyba nigdy nie dojdzie do 3 kg :placz:

Posted

Ratunku!!!! Linka ma ruję! Właśnie usiłowała wskoczyć na ścianę :crazyeye: Chodzi (a właściwie czołga się) i wydaje przeraźliwe dźwięki... To będzie ciekawy okres. Coztego - ile czasu po rujce robiłaś sterylizację? Tak orientacyjnie?

A na razie zdjęcia wspólnego posiłku:

Czasem Atos musiał jadać obok miski bo w misce rządził kot:

;)