M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Yoshi tylko łapą wypija mleko - mój mąż wlewa do szklanki, sam wypija 3/4 a potem woła Yoshka i ten załatwia resztę. Pozostałe koty nie są zainteresowane. :cool3: Kiedyś robiła ten numer Mała Mania ale jej już nie ma..... ;) Quote
coztego Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']No właśnie - dlaczego te oczy są niebieskie :crazyeye: Też chciałam zapytać :-o Kosmiczny ten Twój Marceli... :loveu: tajdzi, ja nie jestem zbyt biegła w kocich rasach, oba Twoje koty są rasowe? Malizna już bezszwowa, jak nowa :multi: Cieszę się ogromnie, że mamy to z głowy :) Quote
Evelina Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jakie macie sliczne kociska Czemu ja nie mialam cyfrowki w mojej "epoce" kotow [quote name='coztego']Malizna już bezszwowa, jak nowa :multi: Cieszę się ogromnie, że mamy to z głowy :)Brawo Malizna :multi: [quote name='M10M'][SIZE="1"](ale i tak moim faworytem na tym forum jest Walery - to miłość od pierwszego wejrzenia, nic na to nie poradzę). Nie pchaj sie, ja bylam pierwsza :evil_lol: [quote name='M10M']Yoshi tylko łapą wypija mleko Moje maine coony rybie miesko lapa jadaly niczym garscia :lol: Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Evelina'] Nie pchaj sie, ja bylam pierwsza :evil_lol: Ale ja częściej to powtarzam :evil_lol: I też mam ładnego kotka :razz:: ;) Quote
Evelina Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Ale ja częściej to powtarzam :evil_lol:I tak pierwsza bylam :eviltong: [quote name='M10M'] I też mam ładnego kotka :razz:: ;)Sliczny pysio :loveu: , a gdzie reszta ? :p Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Evelina'] ...a gdzie reszta ? :p Na przykład tu jest czarny kot z białym zębem: ;) Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 hm... swietne zdjecio ;p ja mam nowe fotki :D i troche starsze... tu razem z Sonia ;p i bez ;p Baska wyglada jak taki posag ^^ Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 anka11 - masz niezły zwierzyniec - obejrzałam Twoją galerię :lol: ;) Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 hm... duzo dosc ludzi na tym forum ma duzo zwierzakow ^^ :D Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Ale ja częściej to powtarzam :evil_lol: I też mam ładnego kotka :razz:: ;) Nie ładnego, tylko slicznego... i całusnego. Ten nosek aż się prosi o buziaka:loveu: Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Na przykład tu jest czarny kot z białym zębem: ;) Hahaha boski!!!!:multi: Wygląda nieco demonicznie, szczególnie przez te zielone, przymrużone oczy Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='an3czka'] Ten nosek aż się prosi o buziaka:loveu: Ona właśnie po to tak się wyciągała w stronę aparatu - to mały "lizus" jest :lol: [quote name='an3czka']Hahaha boski!!!!:multi: Wygląda nieco demonicznie, szczególnie przez te zielone, przymrużone oczy Żabka jest bardzo demoniczna i - dla mnie - trudna do fotografowania; bez lampy to czarna plama bo niewiele szczegółów widać a z lampą też czarna plama, bo zamyka oczy :evil_lol: ;) Quote
Squ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 tajdzi :loveu: więcej takich cudnych fotttttttt :p [quote name='M10M']No właśnie - dlaczego te oczy są niebieskie :crazyeye: Z pozostałymi wyrazami zachwytu w pełni się zgadzam (ale i tak moim faworytem na tym forum jest Walery - to miłość od pierwszego wejrzenia, nic na to nie poradzę). ;) A niebieskie są, bo Marceli to Neva Masquerade ;) Tak mi się wydaje w każdym razie :eviltong: Quote
Poświata Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']No właśnie - dlaczego te oczy są niebieskie :crazyeye: Bo syberyjskie nevy tak mają :cool3: . Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hmmmm..... Muszę w przyszłości pomyśleć o takim niebieskookim kocie - będzie to zupełnie nowe doświadczenie :cool3: ;) Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Ona właśnie po to tak się wyciągała w stronę aparatu - to mały "lizus" jest :lol: Haha. Moje też interesują się aparatem, ale ze względu na dyndający pasek:cool3: Żabka jest bardzo demoniczna i - dla mnie - trudna do fotografowania; bez lampy to czarna plama bo niewiele szczegółów widać a z lampą też czarna plama, bo zamyka oczy :evil_lol: ;) Najważniejsze, że czasami się udaje :p Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czasem udają się dziwne zdjęcia. Ostatnio uwieczniłam ząbki Pinkiego - nie wydają się tak białe jak u Żabki : ;) Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Czasem udają się dziwne zdjęcia. Ostatnio uwieczniłam ząbki Pinkiego - nie wydają się tak białe jak u Żabki : ;) Są białe, są, Świetna poza:lol: Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='an3czka']Świetna poza:lol: On się skończył oblizywać przez sen (czyżby tłuste myszki?) i zapomniał pyszczek zamknąć...... ;) Quote
M10M Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Zaraz "wielkouchy"....... Normalne ma uszka, kot musi dużo słyszeć. A wielkouche to są korniszony An3czki :cool3: ;) Quote
Iza i Fidel Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale cudne macie siersciuchy :loveu: Coztego,Twoj kociaczek jest podobny do mojej Kici !! To Ona? Trikolorka? Quote
coztego Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Iza i Fidel napisał(a): To Ona? Trikolorka? Ona, zwykły pręgowany burasek, tylko śliniaczek ma biały i paluszki :lol: M10M napisał(a):A wielkouche to są korniszony An3czki Więc to nie kosmici tylko korniszony :cool3: :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='coztego']Mój maluszek wielkouchy: Moim pierwszym kotem (kilkanaście lat temu) była bardzo podobna do Twojej kociczka:loveu:. Tyle, że Kicia nie miała białego znaczenia. Quote
an3czka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='coztego'] Więc to nie kosmici tylko korniszony :cool3: :evil_lol: Jak dla mnie, mogą być i kosmici :lol: Quote
Recommended Posts