Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted
A właśnie, jakiej on jest rasy ? Bo nie pamiętam, pisałaś...? :oops:

Hi, hi, Truskawek to skrzyżowanie norweskiego leśnego z ragdollem :D

Taki mezalians w hodowli. Mało brakowało a pojechałby do Włoch. Podobno Włosi mają fioła na punkcie rudych kotów.

Posted

Aaa... norweskiego :D To dlatego taki sliczny... 8) Moja z kolei najbardziej ulubiona rasa to Maine Coon-y, jak ostatnio odkryłam :o :lol: Gdybym kiedys miała mieć kota, to własnie tej rasy. :)

Posted
To pokaże Wam ten typ, co mi się najbardziej podoba - czarny klasycznie pręgowany:

Mi też najbardziej podoba się właśnie takie umaszczenie. Nawet miałam mieć takiego, zamiast Truskawka, ale tamten był z papierami i hodowczyni uparła się zostawić sobie go i wystawiać.

Posted

Ależ Truskawek jest niezwykle uroczy :D gdyby moja ruda Luna mogła oj oj to by się działo - ciekawe połączenie by wyszło :wink:

mam nadzieję że nie słyszał że wolałaś burasa od pieknej arystokratycznej zlotej barwy jego futerka :D - oczywiście niecnie sobie żartuję!

pozdrawiam

Posted

Hi, hi, Truskawek nie słyszał...

Ale ja wcale nie żałuję, że go mam. Ma cudny charakter i super sierść. Jest superowy. No i nie muszę z nim po wystawach latać, co miałoby miejsce gdybym jednak tamtego dostała.

Posted

To ja wrzucę jeszcze kilka fotek mojej bandy (fotki bardzo takie sobie bo robione po ciemaku z lampą lub co gorsza bez ;)), ale może coś się da dojrzeć.

Moje pluszaki ;)

kotki.jpg

Który kot nie ma takich zdjęć? ;)

kotki_1.jpg

A tutaj na posłaniu Rasty

kotki_pieski.jpg

Następnym razem wkleję tylko ładne :oops: ;)

Posted
Tu była z naszej strony próba zbliżenia zwierzaków, ale Poświata warczy na Dymka jak wściekła. Nieprędko będą jadać z jednej michy :roll: :-? .

Beata - to i tak jest szalenie blisko - koty mojej siostry nie mają wstępu do kuchni jak Luna widzi :roll: