KaRa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dwa naddworne koty podczas kolacji myju,myju Quote
M10M Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Świetne zdjęcia, szczególnie te trzy łby w jednej misce :lol: ;) Quote
Uschi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oj, dawno nas tu nie było... (maluchy w domu na tymczasie zabierają cały czas :cool3: ). Ale pochwalimy się, jak to Hrabianna spędza czas: Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jejku jaka ona slodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kate_m. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ach jakie błogie lenistwo! że też jej szyjny odcinek kręgosłupa nie zgłasza zastrzeżeń odnośnie pozy, w jakiej kot wypoczywa :lol: Quote
M10M Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 "Maleństwo" !!!! Dobrze, ze ten cudzysłow dałaś!!! Kocicho jak się patrzy.... :lol: ;) Quote
kate_m. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ale się musiał poskładać, zeby się zmieścić na tym krześle ;) Quote
tajdzi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elmo - przesłodki, przekochany, cudowny, zawsze wesoły kociak... jak ja go oddam???? ;) Charlutek - chory maluszek. Walczymy bardzo o oczko... Quote
Czoko Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 tajdzi napisał(a):Elmo - przesłodki, przekochany, cudowny, zawsze wesoły kociak... jak ja go oddam???? ;) A musisz go oddawać? Jakie masz swoje pieski i kotki - widuję tylko te do adopcji... Quote
tajdzi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pieska nie mam, niestety, :( Nie mogę mieć, bo za długo nas w domku nie ma No a moje koty przecież często tu bywają ;) Ale dla przypomienia: A moje kotki to: Lonia i Marceli No w sumie "prawie" moim pieskiem jest Azutka ;) Ale tak na prawdę to ma swoją paniusię, bo Azutka też jest jedną z "moich" znajdek... Quote
M10M Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 tajdzi napisał(a):Elmo - przesłodki, przekochany, cudowny, zawsze wesoły kociak... jak ja go oddam???? ;) To bardzo proste - nie oddawaj :multi: tajdzi napisał(a): Charlutek - chory maluszek. Walczymy bardzo o oczko... A jest jakaś poprawa? Czy poza oczkiem wszystko z nim w porządku? PS. Głaskanko dla Loni ;) Quote
tajdzi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Oddać muszę, bo zabraknie mi miejsca na kolejne potrzebujące zwierzaki :( Charli miał zbadaną krewkę - Fiv ujemny, toxoplazmoza ujemna :multi: Teraz jeszcze kupal poszedł do badania na pasożyty (choć był odrobaczany) Dziś okulista Zmieniliśmy w międzyczasie dwa razy leki, niestety leczenie Charliego jest bardzo, bardzo kosztowne :( ale dla oczka postaramy się zrobić wszystko Quote
Czoko Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Czy znacie jakąś metodę na wyleczenie kotka z ponownej utraty głosu, może udałoby się unikąć jeszcze prze jakiś czas znowu podawania antybiotyków... Znowu Mruczuś jest chory.... Quote
M10M Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tajdzi i Czoko - co z waszymi kotami? ;) Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='tajdzi'] :loveu: :loveu: :loveu: moja najpiękniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Czoko Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mruczuś już stopniowo odzyskuje głos. Tym razem wszystko nie wyglądało tak groźnie jak na wiosnę - nie wymiotował a nie chcielismy znowu dawać serii antybiotyków. Postanowilismy zaczekać jeszcze dzień a wprowadzić areszt domowy - i pomogło zwykłe wygrzanie - juz go nawet słychać z drugiegokońca mieszkania...Dziękujemy bardzo za zainteresowanie... A Tajdzi może coś napisala na Miau. -od kilku dni Jej nie spotkałam. Quote
tajdzi Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Charli nadal ma leczone oczko - była groźba amputacji - już jechałam z nim na zabieg, okazało się jednak, dosłownie chwilę przed zabiegiem, że ciśnienie w oczku spadło :) Charli dziś mieszka razem z braciszkiem w nowym domku, domek przekochany, pokochał maluchy "czy z oczkiem, czy bez i tak je kochamy i chcemy :) " Oczko Charlusia jest codziennie zakraplane, codziennie też jeździmy na antybiotyk,w piątek mamy wizytę u okulisty I trochę moich kociastych... po kliknięciu zdjęcie się powiększy :) Quote
M10M Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Fajnie, że kociaki są razem :multi: No i cieszę się, że Lonię pokazałaś. To jeden z najładniejszych kotów na tym forum. Bije na głowę niektóre rasowce. Moja Linka jest do niej tylko trochę podobna. Ale i tak jest kochana ;) Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 http://img208.imageshack.us/my.php?image=lonia3hm6.jpg jeny Tajdzi mistrzostwo :mdleje: :loveu: M10M pokaż więcej Lineczki :razz: :loveu: Quote
r_2005 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Kurcze, tajdzi, niedosyć, że koty piękne to jeszcze zdjęcia artystyczne!!! Quote
M10M Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Proszę bardzo: Linka kolorystycznie niedobrana do dywanu Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 fajna marmurkowa panienka :loveu: :loveu: :loveu: ale widzę tylko jedną fotkę :placz: Quote
M10M Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='malawaszka']fajna marmurkowa panienka :loveu: :loveu: :loveu: ale widzę tylko jedną fotkę :placz: Musze się nauczyć korzystania z imageshacka - do tej pory wstawiałam zdjęcia z mojej strony. No dobra - kolejna próba Linka dobrana kolorystycznie do tapczana: I najładniejsze chyba zdjęcie Linki: Quote
Czoko Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Obydwie macie śliczne kotki! Ja ostatecznie zdecydowałam się na korzystanie z Fotosika - do wszystkiego potrzebuję inny link - na Dogo, na Miau, do Bloga - i wielokrotnie sięgam do tych samych zdjęć. W Imageshack nie umiałam ich odnaleźć chociaż Tutaj mamy świetną instrukcję do korzytania z Imageshack. Quote
Recommended Posts