Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

tajdzi napisał(a):
Elmo - przesłodki, przekochany, cudowny, zawsze wesoły kociak... jak ja go oddam???? ;)

A musisz go oddawać?
Jakie masz swoje pieski i kotki - widuję tylko te do adopcji...

Posted

Pieska nie mam, niestety, :( Nie mogę mieć, bo za długo nas w domku nie ma
No a moje koty przecież często tu bywają ;) Ale dla przypomienia:

A moje kotki to:
Lonia i Marceli

No w sumie "prawie" moim pieskiem jest Azutka ;) Ale tak na prawdę to ma swoją paniusię, bo Azutka też jest jedną z "moich" znajdek...

Posted

tajdzi napisał(a):
Elmo - przesłodki, przekochany, cudowny, zawsze wesoły kociak... jak ja go oddam???? ;)

To bardzo proste - nie oddawaj :multi:
tajdzi napisał(a):

Charlutek - chory maluszek. Walczymy bardzo o oczko...

A jest jakaś poprawa? Czy poza oczkiem wszystko z nim w porządku?
PS. Głaskanko dla Loni
;)

Posted

Oddać muszę, bo zabraknie mi miejsca na kolejne potrzebujące zwierzaki :(

Charli miał zbadaną krewkę - Fiv ujemny, toxoplazmoza ujemna :multi:
Teraz jeszcze kupal poszedł do badania na pasożyty (choć był odrobaczany)

Dziś okulista
Zmieniliśmy w międzyczasie dwa razy leki, niestety leczenie Charliego jest bardzo, bardzo kosztowne :(
ale dla oczka postaramy się zrobić wszystko

Posted

Czy znacie jakąś metodę na wyleczenie kotka z ponownej utraty głosu, może udałoby się unikąć jeszcze prze jakiś czas znowu podawania antybiotyków...
Znowu Mruczuś jest chory....

• 2 weeks later...
Posted

Mruczuś już stopniowo odzyskuje głos. Tym razem wszystko nie wyglądało tak groźnie jak na wiosnę - nie wymiotował a nie chcielismy znowu dawać serii antybiotyków. Postanowilismy zaczekać jeszcze dzień a wprowadzić areszt domowy - i pomogło zwykłe wygrzanie - juz go nawet słychać z drugiegokońca mieszkania...Dziękujemy bardzo za zainteresowanie...
A Tajdzi może coś napisala na Miau. -od kilku dni Jej nie spotkałam.

Posted

Charli nadal ma leczone oczko - była groźba amputacji - już jechałam z nim na zabieg, okazało się jednak, dosłownie chwilę przed zabiegiem, że ciśnienie w oczku spadło :)
Charli dziś mieszka razem z braciszkiem w nowym domku, domek przekochany, pokochał maluchy "czy z oczkiem, czy bez i tak je kochamy i chcemy :) "
Oczko Charlusia jest codziennie zakraplane, codziennie też jeździmy na antybiotyk,w piątek mamy wizytę u okulisty

I trochę moich kociastych... po kliknięciu zdjęcie się powiększy :)

Posted

Fajnie, że kociaki są razem :multi:
No i cieszę się, że Lonię pokazałaś. To jeden z najładniejszych kotów na tym forum. Bije na głowę niektóre rasowce.
Moja Linka jest do niej tylko trochę podobna. Ale i tak jest kochana
;)

Posted

[quote name='malawaszka']fajna marmurkowa panienka :loveu: :loveu: :loveu: ale widzę tylko jedną fotkę :placz:
Musze się nauczyć korzystania z imageshacka - do tej pory wstawiałam zdjęcia z mojej strony.
No dobra - kolejna próba

Linka dobrana kolorystycznie do tapczana:

I najładniejsze chyba zdjęcie Linki:

Posted

Obydwie macie śliczne kotki!
Ja ostatecznie zdecydowałam się na korzystanie z Fotosika - do wszystkiego potrzebuję inny link - na Dogo, na Miau, do Bloga - i wielokrotnie sięgam do tych samych zdjęć. W Imageshack nie umiałam ich odnaleźć chociaż Tutaj mamy świetną instrukcję do korzytania z Imageshack.