Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 luka1 napisał(a): :drinka::drink1::drinking::popcorn: No nie wierzę ciotka - Ty pijesz :evil_lol: :eviltong: A gdzie fotki kurde ??? :mad: :mad: :mad: Quote
luka1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ziutka napisał(a):No nie wierzę ciotka - Ty pijesz :evil_lol: :eviltong: A gdzie fotki kurde ??? :mad: :mad: :mad: Przepiłam :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 a Małgosia postanowiła Fasolkę udusić na pożegnanie :lol: Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 luka1 napisał(a):Przepiłam :evil_lol: Pfff....już bo uwierzę :cool3: :evil_lol: Quote
j3nny Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :tree1::tree1::tree1: święta w nowym domu!! Quote
dagaO Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Witam wszystkich i dziękuję, że trzymaliście kciuki. Wszystko udało się zgodnie z planem. Serdecznie pozdrawiam Panie ze Schroniska w Sochaczewie. Dziękujemy za miłe przyjęcie naszej rodzinki. Tylko szkoda, że tak mało mieliśmy czasu. Dotarliśmy cało po północy do Wrocławia. Fasolka przespała na kolanach prawie całą drogę. W przerwach załatwiała się na trawce. A w domu po północy zaczęła nocne szaleństwa z naszym mopsem, tak że dywany fruwały. Później grzecznie spała z młodszym synem, starszym, a na końcu o 5.00 wylądowała w naszym łóźku. Rano po spacerze schrupała zawartość miski i bawiła się pluszakami. Mam nadzieję, że uda mi się wkrótce wrzucić tu kilka fotek z naszego domku. POZDRAWIAM !!!:multi: Quote
j3nny Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :modla::modla::modla: wiecej takich domkow poprosze Quote
asiamm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to się Fasolka wala po łóżkach :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 no to jestem juz spokojna że dotarliscie szczęśliwie. Małgosia sama napisze do was, bo miała straszne wyrzuty że was wczoraj zgubiła, ale nim przekonała policjantów by ja puscili - was juz nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.( Małgosia to pirat drogowy ale z umiejętnościami przekonywania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Quote
asiamm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 luka1 napisał(a): Małgosia to pirat drogowy ale z umiejętnościami przekonywania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:). a taka porządna kobita się wydaje ;) Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Halo Wrocław! Jak przebiega udamawianie Fasolki? Quote
*zaba* Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 oficjalnie wywalam Fasolke z podpisu !! :loveu: Quote
Ziutka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 *zaba* napisał(a):oficjalnie wywalam Fasolke z podpisu !! :loveu: A ja widzę, ze jeszcze masz Fasolkę :eviltong: Quote
*zaba* Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 sie zasiedziala,no... :diabloti: juz jej nie ma :evil_lol: Quote
dagaO Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Witamy wszystkich i pozdrawiamy. Fasolka zadomowiła się całkowicie. Wszystkie łóżka są do jej dyspozycji, chociaż lubi też miejsce pod stołem, szczególnie gdy jemy posiłki. Z Fendim lubi się bawić i to ona najczęściej zaczyna zabawę. Łapie go wtedy za łapy i przewraca. A potem zaczynają się szalone pościgi po całym mieszkaniu. Wtedy wszyscy chowamy się po kątach. Spacery przebiegają spokojnie, chociaż psiaki lubią czasami kogoś obszczekać. Na razie jesteśmy na etapie nauki chodzenia na jednej smyczy z rozgałęźnikiem, bo tak jest wygodniej, gdy na spacer wychodzi tylko jedna osoba. Psom apetyty dopisują znakomicie. Fasolka uwielbia jeździć samochodem i wtedy najlepiej czuje się na moich kolanach. Wkrótce znów coś napiszemy i wkleimy zdjęcia. POZDRAWIAMY!! Quote
luka1 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 z niecierpliwościa czekamy na fotki Quote
Ziutka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wspaniałe wieści :multi: Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
dagaO Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witamy i pozdrawiamy z Wrocławia. Przepraszamy, że z takim opóźnieniem przesyłamy zdjęcia Fasolki z nowego domku. U nas wszystko ok, Fasolka jest bardzo grzeczna, ale lubi trochę rozrabiac i bawic się z Fendkiem oraz dziecmi. Quote
*zaba* Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nooo jakos wybaczymy to opoznienie,ale pod warunkiem,ze bedzie wiecej wiesci i zdjatek slicznej :p Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 *zaba* napisał(a):Nooo jakos wybaczymy to opoznienie,ale pod warunkiem,ze bedzie wiecej wiesci i zdjatek slicznej :p Podpisuję się pod tym :cool3: Quote
dagaO Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Pozdrowienia z Wrocławia przesyła Fasolka z rodziną. Przesyłamy kolejne fotosy - Fasolka w pełni zaadoptowała się do nowych warunków, co widoczne jest szczególnie na ostatniej fotografii. Pozdrawiamy Sochaczew. Wkrótce znów się odezwiemy. Quote
luka1 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 :buzi: :Rose: :sweetCyb: Dziekuję,że zmieniliście jej życie ( mamy jeszcze ponad 100 psiaków - nie chcecie? :evil_lol: - może byc z dostawą) Quote
Ziutka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No rzeczywiście juz się na dobre zadomowiła :loveu: a ostatnia fotka to " panna na włościach " :evil_lol: super zdjęcia :multi: Quote
Ziutka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 luka1 napisał(a): ( mamy jeszcze ponad 100 psiaków - nie chcecie? :evil_lol: - może byc z dostawą) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts