luka1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kolejna bida bez przeszłości ale z nadzieja na przyszłość. Sunia została przywieziona do schroniska przez wolontariuszkę. Już wtedy prawie pewne było że jest w ciąży. Jednak w nocy jakoś udało jej się uciec. Dzielna Karolina nie poddała się i wytropiła sunię. Psina ponownie została dowieziona do schroniska. Teraz jest już wysterylizowana i czeka na swoją nową szansę. Jest młoda, bardzo sympatyczna, a jaka jest piękna oceńcie sami. Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nika28 napisał(a):Ślicznaa :loveu: I młodziutka :loveu: Quote
Lionees Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 O matyldo...Jeden psiak znajduje dom,a na jego miejsce przychodzi pięć innych :shake: Quote
kinga-kinia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 śliczna :) jak zresztą wszystkie wasze psiaki ;) Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 a może jakies imię jej wymyślicie? Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 luka1 napisał(a):a może jakies imię jej wymyślicie? Vega :roll: Quote
luka1 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 To sunia Karoliny - niech ona wymysli imię :cool3:. Jak nie powie jak ją nazwać to bedzie VEGA :lol: Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Karolina zdecydowała - sunia nazywa sie VEGA Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 luka1 napisał(a):Karolina zdecydowała - sunia nazywa sie VEGA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
luka1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 to strasznie całuśna psina. Dziś weszłam do pomieszczenia gdzie szykuje sie jedzenie dla psów a Vega leżała na stole. Pogłaskałam ja a ona rzuciła sie na mnie z jęzorem - mało mnie nie zalizała :lol:. Jest pieka i taka delikatna. Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 luka1 napisał(a):to strasznie całuśna psina. Dziś weszłam do pomieszczenia gdzie szykuje sie jedzenie dla psów a Vega leżała na stole. Pogłaskałam ja a ona rzuciła sie na mnie z jęzorem - mało mnie nie zalizała :lol:. Jest pieka i taka delikatna. Kochana psica :loveu: A Ona nie ma maślaka, że dałaś się polizać :eviltong: Quote
luka1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 nie dałam się lizać :angryy:MA MAŚLAKA - to jakaś inwazja ślimako - maślaków:angryy: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 luka1 napisał(a):nie dałam się lizać :angryy:MA MAŚLAKA - to jakaś inwazja ślimako - maślaków:angryy: Wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiamm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 luka1 napisał(a):nie dałam się lizać :angryy:MA MAŚLAKA - to jakaś inwazja ślimako - maślaków:angryy: oj ciotka, ciotka :mad: jak można psich maślaków nie lubić? :-o dobrze, że azorkowce wzięły Cię na terapię :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Maślaki są ble Vega to szalony pies. Dziś gdy weszłam do biura po dokumenty Perełki, Vega wpadła za mną i od razu wskoczyła na biurko. Uwielbia łazić po stoach. Musi szybko zdobyć swojego człowieka bo żyć bez niego nie może. Acha, Vega zna podstawowe komendy - nie wiem czy wałęsając się bezpańsko zapomniała trochę o tym czy nie do końca została ich nauczona, ale czasami reaguje na "siad", "podaj łapę" itd. Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ale tłumy - nie pchać sie tak :mad: Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 luka1 napisał(a):ale tłumy - nie pchać sie tak :mad: Nie bij mamciu :placz: nie bij :shake: juuuu jestem ;) Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 pokochajcie prześliczną, przemiłą, przemadrą, i w ogóle cudowną VEGĘ :-( Quote
Recommended Posts