Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna bida bez przeszłości ale z nadzieja na przyszłość. Sunia została przywieziona do schroniska przez wolontariuszkę. Już wtedy prawie pewne było że jest w ciąży. Jednak w nocy jakoś udało jej się uciec. Dzielna Karolina nie poddała się i wytropiła sunię. Psina ponownie została dowieziona do schroniska.
Teraz jest już wysterylizowana i czeka na swoją nową szansę. Jest młoda, bardzo sympatyczna, a jaka jest piękna oceńcie sami.

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to strasznie całuśna psina. Dziś weszłam do pomieszczenia gdzie szykuje sie jedzenie dla psów a Vega leżała na stole. Pogłaskałam ja a ona rzuciła sie na mnie z jęzorem - mało mnie nie zalizała :lol:. Jest pieka i taka delikatna.

Posted

luka1 napisał(a):
to strasznie całuśna psina. Dziś weszłam do pomieszczenia gdzie szykuje sie jedzenie dla psów a Vega leżała na stole. Pogłaskałam ja a ona rzuciła sie na mnie z jęzorem - mało mnie nie zalizała :lol:. Jest pieka i taka delikatna.

Kochana psica :loveu:

A Ona nie ma maślaka, że dałaś się polizać :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
nie dałam się lizać :angryy:MA MAŚLAKA - to jakaś inwazja ślimako - maślaków:angryy:

Wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
nie dałam się lizać :angryy:MA MAŚLAKA - to jakaś inwazja ślimako - maślaków:angryy:

oj ciotka, ciotka :mad: jak można psich maślaków nie lubić? :-o
dobrze, że azorkowce wzięły Cię na terapię :evil_lol:

Posted

Maślaki są ble

Vega to szalony pies. Dziś gdy weszłam do biura po dokumenty Perełki, Vega wpadła za mną i od razu wskoczyła na biurko. Uwielbia łazić po stoach. Musi szybko zdobyć swojego człowieka bo żyć bez niego nie może. Acha, Vega zna podstawowe komendy - nie wiem czy wałęsając się bezpańsko zapomniała trochę o tym czy nie do końca została ich nauczona, ale czasami reaguje na "siad", "podaj łapę" itd.