Marta Kol Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Odszedł....zagryziony w schronisku, niech spoczywa spokojnie, tu traktowany jak zabawka- za tęczowym mostem- na pewno jest szczęśliwy....Spoczywaj w pokoju pieseczku....:placz: Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Boszsze,nie miał nawet imienia...:placz: Ja dam Ci na imię Marcyś...Marcysiu [*]:-( Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Biedaczku , bądź szczęśliwy za TM [*][*][*] Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Potworna śmierć. Spij spokojnie psiaku, pozdrów Edunia i Bijou. Quote
Marta Kol Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 My mówiłyśmy na niego Filuś (na forum)....jak się okazało w schronisku nazwany Miluś- bo taki był milusiński.... Quote
Lionees Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Marta Kol napisał(a):My mówiłyśmy na niego Filuś (na forum)....jak się okazało w schronisku nazwany Miluś- bo taki był milusiński.... Milusiu po raz kolejny zapalam Ci świeczuszkę,bardzo mi zapadłeś w serce...:placz: :-( :-( Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ...zupełnie brak mi słów...:-(:-(:-( :iloveyou:niech Cię grzeje ciepło naszych serc! Odpocznij już!:-( Quote
Recommended Posts