Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Leo
Rodos
Oskar

??? :roll:

Zobaczylam, ze w szwedzkim kalendarzu Oskar mial imieniny 1 grudnia, w dniu dodania watku. Moje dziecko dodalo King, Harry, Nils, Nisse. Czyli 2 glosy na Oskara. Kto ma jeszcze jakas propozycje ?

Posted

Jak go zwał, tak go zwał - trzeba mu szybko dom znależć bo oszaleje w boksie. Na mój widok narobił takiego wrzasku i tak rzucał sie na kraty że zwyczajnie uciekłam żeby nie sie nie rozbił. MASAKRA.
Może faktycznie OSKAR - jeszcze takiego nie było chyba.

Posted

Wiem, zeby nie pytac skad wzial sie Oskar w schronisku, ale jednak o tym mysle. Co sie stalo ? Wyglada dosc dobrze, czyli nie blakal sie dlugo, nie jest agresywny, jest mlody i piekny. Czyli mial wlasciciela. Dlaczego pozbyl sie psa ?

Posted

[quote name='li1']Wiem, zeby nie pytac skad wzial sie Oskar w schronisku, ale jednak o tym mysle. Co sie stalo ? Wyglada dosc dobrze, czyli nie blakal sie dlugo, nie jest agresywny, jest mlody i piekny. Czyli mial wlasciciela. Dlaczego pozbyl sie psa ?

a dlaczego nie można pytać?

Posted

No własnie - dlaczego nie pytać? Można pytać tylko nie zawsze znam odpowiedż. Ktoś go zgłosił i został złapany.
On przez to futro tak wygląda i jak go fotografowaliśmy to był już w schronisku ze dwa tygodnie. Na zdjeciach nie widać , ale futro ma zaniedbane, brudne i skołtunione. N o i był chudziutki jak tu trafił.

Posted

Piekny mlody wesoly Oskar !Potrzebuje troche przestrzeni, ogrodu, mieszkanie dla niego to katastrofa.Nie moze byc znowu w klatce zamkniety, musi troche sobie pochodzic, popilnowac.
Mlode owczarki sa zazwyczaj chude, pozniej nabieraja na wadze.
Jezeli go porozglaszamy to nie posiedzi za dlugo w tej klatce !
Sprobujmy go pooglaszac! Do dziela !