Ziutka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Renata5 napisał(a)::Rose: Dziękujemy:buzi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 luka1 napisał(a):to jeszcze ja powiem dziekuję i dzisiaj ja podziękuję :eviltong: Quote
luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 trzeba psinę wyczesać z tych kołtunów może wtedy zobaczą jaki jest piekny Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='luka1']trzeba psinę wyczesać z tych kołtunów może wtedy zobaczą jaki jest piekny Ciotka, do roboty ! :razz: Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 do roboty, do roboty - tylko polecenia wydawać, same dyrektory cholera jasna :lol: Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja bym go wyczesała z wielką przyjemnością, tylko kto ma bliżej do schronu, co ? :mad: :razz: Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ta, bliżej - "Jak kaczka nie umiała pływac to mówiła że woda nie taka":eviltong: Jak sie chce to........:evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Piękna psina :) wy to normalnie same cuda macie ;) Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 li1 napisał(a):Piekny, ale w dalszym ciagu bezimenny. A może masz jakąś propozycję imienia dla niego ? :lol: Quote
li1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ziutka napisał(a):Leo Rodos Oskar ??? :roll: Zobaczylam, ze w szwedzkim kalendarzu Oskar mial imieniny 1 grudnia, w dniu dodania watku. Moje dziecko dodalo King, Harry, Nils, Nisse. Czyli 2 glosy na Oskara. Kto ma jeszcze jakas propozycje ? Quote
luka1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Jak go zwał, tak go zwał - trzeba mu szybko dom znależć bo oszaleje w boksie. Na mój widok narobił takiego wrzasku i tak rzucał sie na kraty że zwyczajnie uciekłam żeby nie sie nie rozbił. MASAKRA. Może faktycznie OSKAR - jeszcze takiego nie było chyba. Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ooo już ma imię a ja też miałam propozycje no ale cóż kto późno przychodzi ten ;) Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No to mamy Oscara :loveu: Kinia...już możesz usunąć sobie banerek Warszawianki z podpisu ;) Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no tak masz rację już ją usuwam ... Quote
li1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wiem, zeby nie pytac skad wzial sie Oskar w schronisku, ale jednak o tym mysle. Co sie stalo ? Wyglada dosc dobrze, czyli nie blakal sie dlugo, nie jest agresywny, jest mlody i piekny. Czyli mial wlasciciela. Dlaczego pozbyl sie psa ? Quote
asiamm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='li1']Wiem, zeby nie pytac skad wzial sie Oskar w schronisku, ale jednak o tym mysle. Co sie stalo ? Wyglada dosc dobrze, czyli nie blakal sie dlugo, nie jest agresywny, jest mlody i piekny. Czyli mial wlasciciela. Dlaczego pozbyl sie psa ? a dlaczego nie można pytać? Quote
luka1 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 No własnie - dlaczego nie pytać? Można pytać tylko nie zawsze znam odpowiedż. Ktoś go zgłosił i został złapany. On przez to futro tak wygląda i jak go fotografowaliśmy to był już w schronisku ze dwa tygodnie. Na zdjeciach nie widać , ale futro ma zaniedbane, brudne i skołtunione. N o i był chudziutki jak tu trafił. Quote
luka1 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 domek z ogrodem bardzo potrzebny Quote
2010 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Piekny mlody wesoly Oskar !Potrzebuje troche przestrzeni, ogrodu, mieszkanie dla niego to katastrofa.Nie moze byc znowu w klatce zamkniety, musi troche sobie pochodzic, popilnowac. Mlode owczarki sa zazwyczaj chude, pozniej nabieraja na wadze. Jezeli go porozglaszamy to nie posiedzi za dlugo w tej klatce ! Sprobujmy go pooglaszac! Do dziela ! Quote
Recommended Posts