luka1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nie pytajcie skąd, dlaczego, jak? Jest w schronisku i już. Teraz trzeba znaleźć mu dom. Psisko przekochane, na widok człowieka cieszy się jak wariat, a wyprowadzony z boksu oszalał z radości. Jest bardzo młodym psem i byłby jeszcze piękniejszy gdyby ktoś poświęcił mu trochę czasu i wyczesał kołtuny i brud. Ale najpierw trzeba uporać się z jego bezdomnością. Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='luka1']Nie pytajcie skąd, dlaczego, jak? Psisko przekichane, Taki piękny pies...skąd,dlaczego,jak?:crazyeye::shake: Przekichane to on na pewno ma:shake::-( Pięknie by wyglądał na jakimś fajnym podwórku... Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nika28 napisał(a):Wrzucam na podhalany ;) Dzięki cioteczko :loveu: Quote
nika28 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Moge zrobić alegratkę ? Czy już ma ? :roll: Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nika28 napisał(a):Moge zrobić alegratkę ? Czy już ma ? :roll: LUKAAAA ??? :roll: Quote
asiamm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 chyba pierwszym psem jakiego fociłam w Azorku był podobny podhalan... zaznaczam. wieczorem (dziś albo jutro) będzie bannerek Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Asiamm bardzo dziekuję - molestuję cie o banerki bo są naj... Co do ogłoszeń - jeszcze nie zrobiłam bo nie miałam bardzo kiedy. Jesli ktoś ma ochotę - proszę bardzo i poproszę o linki to powstawiam do pierwszego postu. Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Luka, do kogo namiary w ogloszeniach ? :roll: Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Nika jak zwykle - do mnie namiary tinyzoo@wp.pl, 502 156 186 Nikomu nie potrzeba takiego piesia? A szkoda bo słodziak straszny. TEN PIES NIE MA IMIENIA Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 luka1 napisał(a): TEN PIES NIE MA IMIENIA Leo Rodos Oskar ??? :roll: Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :placz: ja :placz: też :placz: chcę :placz: mieć :placz: banerki :placz: w :placz: podpisie :placz: a :placz: nie :placz: umiem :placz: wklejać :placz: helllpppp :placz: kto :placz: mi :placz: wklei :placz: ??? :placz: Quote
nika28 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ziutka napisał(a)::placz: ja :placz: też :placz: chcę :placz: mieć :placz: banerki :placz: w :placz: podpisie :placz: a :placz: nie :placz: umiem :placz: wklejać :placz: helllpppp :placz: kto :placz: mi :placz: wklei :placz: ??? :placz: Klikasz na banerek prawym przyciskiem myszki, klikasz : kopiuj, wchodzisz w panel użytkownika, później edytuj sygnaturę. W białe pole klikasz prawym przyciskiem myszy, klikasz : wklej, i zapisz sygnaturę. I powinno być :p ja sobię wklejam banerek białasa :loveu:. Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nika28 napisał(a):Klikasz na banerek prawym przyciskiem myszki, klikasz : kopiuj, wchodzisz w panel użytkownika, później edytuj sygnaturę. W białe pole klikasz prawym przyciskiem myszy, klikasz : wklej, i zapisz sygnaturę. Aaaa...już mam :multi: rano wstałam, weszłam na dogo i miałam banerki :multi: to pewnie mój dobry ANioł to zrobił :loveu: Quote
Itinea Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Na jakich nizinach jest pies? Ile ma lat? Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Itinea napisał(a):Na jakich nizinach jest pies? Ile ma lat? Jest w Sochaczewie woj. mazowieckie. Psinka jest bardzo młody...może troszkę ponad roczek. Quote
Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 nika28 napisał(a):Zrobiłam se alegratke :roll: Se ?:razz: A może i psiakowi byś zrobiła...;):evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Renata5 napisał(a):Se ?:razz: A może i psiakowi byś zrobiła...;):evil_lol: ojj ciotki ciotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nika28 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Renata5 napisał(a):Se ?:razz: A może i psiakowi byś zrobiła...;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, psiakowi zrobiłam :lol: Quote
Recommended Posts