Bura Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tak pomyślałam, że ponieważ więcej "bywacie" to może ktoś ma jakieś foty? Ja mam marne z Kielc z tamtego roku, a interesują mnie psy z tej hodowli. Może pomożecie?? Quote
.ania Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Bura']Tak pomyślałam, że ponieważ więcej "bywacie" to może ktoś ma jakieś foty? Ja mam marne z Kielc z tamtego roku, a interesują mnie psy z tej hodowli. Może pomożecie?? Dużo zdjęć znajdziesz na stronce hodowli (www.quanepoodle.pl) i tu na dgm w galerii pudli, wystawach i off'ie. Myślę, że jak zadzwonisz to P.Asia chętnie odpowie na wszystkie Twoje pytania ;) Quote
Bura Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='.ania']Dużo zdjęć znajdziesz na stronce hodowli (www.quanepoodle.pl) i tu na dgm w galerii pudli, wystawach i off'ie. Myślę, że jak zadzwonisz to P.Asia chętnie odpowie na wszystkie Twoje pytania ;) Stronkę widziałam, ale nie ma tam dorosłych zdjęć szczeniaków z ich hodowli (oprócz suczki która w hodowli została), a to mnie interesuje. Quote
aneta Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bura - zdjęcia dorosłych jest trudno posiadać - kłania się proza życia ... szczeniaki wtapiają się w kanapy ... widać tylko to co zostaje. Quote
Gośka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bura a wystarczy trochę poszukać, tak jak Ania zasugerowała, albo poprosić Asię przekopiowane z tematu wystawy Love Star Nemo Quote
Recommended Posts