Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uśmiech u Zuzi od ucha do ucha:lol:
jak Zuzia woli spać na dworze myślę że nie ma co jej na siłę uszczęśliwiać, każdy pies jak i człowiek woli co innego

Posted

dziewczyny mam zapytanie o Zuzię, nie na wszystkich stronach można skasować ogłoszenie więc na niektórych dalej jest, czy jest duża, jaki stosunek do kotów, czy zachowuje czystość w domu i czy zaakceptuje psa chorego na padaczkę?
z jednej strony konkretne pytania z drugiej ten ktoś nawet nie napisał imienia:roll: więc nie wiem kto pyta
pomyślałam może macie innego psa w typie beaucerona do adopcji z fundacji, zamiast Zuzi bym podesłała

Posted

wyślę linka a nóż widelec coś z tego wyjdzie, zobaczymy choć w te zapytania mailowe jakoś słabo wierzę
ale jak ktoś ma psa z padaczką to jednak o czymś świadczy, dużo ludzi oddałoby takiego psa do schroniska

Posted

Fajnie, że Zuziaczek wchodzi do domu, bo bardzo martwiłam sie o nią w czasie ostatniej burzy. Zuzia lubi sobie słać szmatki na ziemi i później kłaśc się na nich :lol:.
Co do mojej wizyty u Zuzieńki sama nie wiem.... wypowiedzcie się Zuziowe cioteczki w tej sprawie.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lara napisał(a):
U Zuzi bez zmian :loveu: Nadal kochana, cudowna, wspaniala. Juz spi w domku i nawet zbyt sie rozzuchwalila i wlazi pani do lozka ;)
Jedyny klopot to zdrowotny, tylne lapki / stawy ja bola. A przynajmniej tak sie Pani wydaje i zasiega opinii wetow. Poki co ma zakaz spania na zimnym betonie, terakocie, itp. Choc pewnie w upal to nikt jej tego nie zaluje :p

No i Zuzia pozdrawia ciotki!!!

Pewnie pozostalosc po spaniu na schroniskowym betonie:roll:

Posted

Cieszę się, że Zuzieńka już wchodzi do domu, a nawet do łóżka pani :loveu:. Wspaniale, że jest szczęśliwa.
Na łapeczki przydałby sie Arthroflex - lek poprawiający funkcjonowanie stawów.

• 3 weeks later...
Posted

moja Zosieńka kochana .Na pewno ma stawy zawalone przez beton w schronie ,na ponad 20 suk w dwóch przechodnich boksach 4 budy .wiec wiadomo ,ze słabsza reszta spała na betonie:placz:Zosieńka niestety była w tej grupie bo ona była bardzo biedna .MOJA KOCHANA SUNIA ;)ŁÓZECZKO TERAZ WSKAZANE ,PRZY KOCHANEJ PANI :loveu: