robkowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 uśmiech u Zuzi od ucha do ucha:lol: jak Zuzia woli spać na dworze myślę że nie ma co jej na siłę uszczęśliwiać, każdy pies jak i człowiek woli co innego Quote
Tola Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Super wieści:loveu: Bardzo się cieszę. Zuziu bądz szczęśliwa. Quote
*Gajowa* Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kochana roześmiana mordka :lol: wygląda na to, że Zuziaczek jest szczęśliwy. Quote
robkowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 dziewczyny mam zapytanie o Zuzię, nie na wszystkich stronach można skasować ogłoszenie więc na niektórych dalej jest, czy jest duża, jaki stosunek do kotów, czy zachowuje czystość w domu i czy zaakceptuje psa chorego na padaczkę? z jednej strony konkretne pytania z drugiej ten ktoś nawet nie napisał imienia:roll: więc nie wiem kto pyta pomyślałam może macie innego psa w typie beaucerona do adopcji z fundacji, zamiast Zuzi bym podesłała Quote
robkowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 wyślę linka a nóż widelec coś z tego wyjdzie, zobaczymy choć w te zapytania mailowe jakoś słabo wierzę ale jak ktoś ma psa z padaczką to jednak o czymś świadczy, dużo ludzi oddałoby takiego psa do schroniska Quote
robkowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 super że Zuzelec nam się zaaklimatyzował:loveu: Quote
*Gajowa* Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Fajnie, że Zuziaczek wchodzi do domu, bo bardzo martwiłam sie o nią w czasie ostatniej burzy. Zuzia lubi sobie słać szmatki na ziemi i później kłaśc się na nich :lol:. Co do mojej wizyty u Zuzieńki sama nie wiem.... wypowiedzcie się Zuziowe cioteczki w tej sprawie. Quote
funia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Ja bym nie ryzykowała bo przypomni jej sie i bedzie tesknic. Quote
ronja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 *Gajowa* napisał(a):Ciekawe co u Zuzieńki :-o Lara czy masz wiadomości z zuzinego domku ? ja też dziś o Zuzi myślałam Quote
*Gajowa* Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ciekawe co u Zuzieńki :-o Lara czy masz wiadomości z zuzinego domku ? Quote
Tola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Lara napisał(a):U Zuzi bez zmian :loveu: Nadal kochana, cudowna, wspaniala. Juz spi w domku i nawet zbyt sie rozzuchwalila i wlazi pani do lozka ;) Jedyny klopot to zdrowotny, tylne lapki / stawy ja bola. A przynajmniej tak sie Pani wydaje i zasiega opinii wetow. Poki co ma zakaz spania na zimnym betonie, terakocie, itp. Choc pewnie w upal to nikt jej tego nie zaluje :p No i Zuzia pozdrawia ciotki!!! Pewnie pozostalosc po spaniu na schroniskowym betonie:roll: Quote
*Gajowa* Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Cieszę się, że Zuzieńka już wchodzi do domu, a nawet do łóżka pani :loveu:. Wspaniale, że jest szczęśliwa. Na łapeczki przydałby sie Arthroflex - lek poprawiający funkcjonowanie stawów. Quote
funia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 moja Zosieńka kochana .Na pewno ma stawy zawalone przez beton w schronie ,na ponad 20 suk w dwóch przechodnich boksach 4 budy .wiec wiadomo ,ze słabsza reszta spała na betonie:placz:Zosieńka niestety była w tej grupie bo ona była bardzo biedna .MOJA KOCHANA SUNIA ;)ŁÓZECZKO TERAZ WSKAZANE ,PRZY KOCHANEJ PANI :loveu: Quote
Recommended Posts