robkowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ja też trzymam mocno:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Tola Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zuzia piękna:loveu: :multi::multi::multi: Ale wieści:multi: Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Quote
funia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Zwyłam się i drżę o nią aby wszystko było OK Quote
*Gajowa* Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oczywiście bardzo cieszę się z domku Zuzieńki - młoda pani zrobiła dobre wrażenie. Mam nadzieję, że Zuzia bedzie tam szczęśliwa :lol:. Bardzo trudno było mi się z nią rozstać :placz:. Czekamy na wiadomości i fotki z nowego domku... Quote
robkowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no nareszcie:multi: bardzo się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: wcale Ci się nie dziwię Gajowa, tyle czasu spędziłyście razem, funia będzie dobrze, myślę że dziewczyny dopilnowały żeby Zuzelec dobrze trafił:p a gdzie ta Pani wypatrzyła naszą hrabianeczkę?:cool3: chciałabym wiedzieć która strona jest przeglądana czy ronja znalazła wśród znajomych obecną właścicielkę:cool3: Quote
ronja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Lara napisał(a):Niestety zawiodly wszystkie serwisy ogloszeniowe, Zuzia ma domek dzieki Ronji i nie wiem nawet jak jej dziekowac!!! :loveu: Wiesci sa takie, ze niestety Zuzia smutna... teskni za Gajowa :-( Ale to musi minac, czas, czas, czas.... Do domku nie chce wchodzic i spi sobie na ganku, nie wiadomo czemu - czy jej za cieplo, czy nie wie ze mozna, a mozna!!! Moze trzeba bylo jej dac poslanko z budy, lepiej by sie czula mogac na nim spac w domku. A tak szuka swojej budy :-( Poza tym kochana, kochana i kochana jest!!! :loveu: Apetyt jej dopisuje, z radoscia chodzi na specerki. Dzis mam dostac zdjecia, jak dostane to wstawie :p kochana Zuzia, niech jej się wiedzie jak najlepiej Lara, nie dziękuj:oops:, ja się ogromnie cieszę, że się udało. czy to był któryś z domków chętnych na Polę? Quote
*Gajowa* Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ja też za Zuzią tęsknię i to bardzo... stale myślę jak ona sobie radzi w nowej sytuacji. Myślę, że ona nie wie, że może wchodzić do domu. Może rzeczywiście powinna mieć swój kocyk . Kupiłam specjalnie dla niej kocyk polarowy ale razem z Korą wyciągały go z budy i szarpały wiec jest teraz mało reprezentacyjny i brudny. Nie wiem czy go uprać bo zapach zniknie ... Zuzieńko trzymaj się ;) . Quote
Witokret Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ufff... nareszcie :lol: Baaardzo się cieszymy !!! Nadal mocno trzymamy kciuki za nowy domek - oby wszystko jak najszybciej i jak najlepiej się ułożyło :thumbs: PS kumpela Dzikunia też mocno trzyma wszystkie pazury ;) Quote
*Gajowa* Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 W oczekiwaniu na zdjęcia z nowego domku - pokażę Zuzieńkę z wielkim kolegą o imieniu Kongo Quote
Tola Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bardzo się cieszę:loveu: Czekam na fotki i wiesci z nowego domu Quote
funia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Wczoraj jak zasypiałam to myślałam o tym jak Gajowa napisała ,ze Zuzia leży na Ganku i nie chce wchodzić do domu i bardzo mi sie smutno zrobiło .Ale myśle ,ze z czasem to minie .Kochana suczynka :roll: Quote
funia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Lara bardzo Cie prosze nie podpisuj zdjęć w ten sposób bo ja juz nie chce płakać ,:placz: Quote
funia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Czy Gajowa na tej wizycie będzie jej się pokazywała ,czy tylko z ukrycia zobaczy?:-o Quote
Ank@ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 proszę zajrzyjcie: Kora czasami przymyka smutne oczy i wydaje się że marzy… DT/DS NA CITO - ona umiera ! Quote
beka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 funia napisał(a):Czy Gajowa na tej wizycie będzie jej się pokazywała ,czy tylko z ukrycia zobaczy?:-o o tym samym pomyślałam. żeby nie chciała z Gajową wracać.. Funia zmień tytuł wątku Quote
*Gajowa* Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zuzieńko kochana bardzo ale to bardzo chciałabym cię odwiedzić ale wiem, że nie mogę teraz :placz: może za jakiś czas... Ciekawe czy już śpi w domu ? Ona jest bardzo nieśmiała i czasami trzeba jej to i owo narzucić. Quote
robkowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zuzia musi się przyzwyczaić, nowe miejsce jest stresujące, została zabrana ze schroniska do Gajowej i pewnie myślała że już tam zostanie ronja ja też Ci dziękuję:Rose: Gajowa z tym kocykiem niewypranym ale z zapachem swoim:cool3: to byłby dobry pomysł, co jej po czystym z zapachem chemicznym Quote
Recommended Posts