Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście bardzo cieszę się z domku Zuzieńki - młoda pani zrobiła dobre wrażenie. Mam nadzieję, że Zuzia bedzie tam szczęśliwa :lol:.
Bardzo trudno było mi się z nią rozstać :placz:.
Czekamy na wiadomości i fotki z nowego domku...

Posted

no nareszcie:multi:
bardzo się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
wcale Ci się nie dziwię Gajowa, tyle czasu spędziłyście razem,
funia będzie dobrze, myślę że dziewczyny dopilnowały żeby Zuzelec dobrze trafił:p

a gdzie ta Pani wypatrzyła naszą hrabianeczkę?:cool3:
chciałabym wiedzieć która strona jest przeglądana czy ronja znalazła wśród znajomych obecną właścicielkę:cool3:

Posted

Lara napisał(a):
Niestety zawiodly wszystkie serwisy ogloszeniowe, Zuzia ma domek dzieki Ronji i nie wiem nawet jak jej dziekowac!!! :loveu:

Wiesci sa takie, ze niestety Zuzia smutna... teskni za Gajowa :-( Ale to musi minac, czas, czas, czas.... Do domku nie chce wchodzic i spi sobie na ganku, nie wiadomo czemu - czy jej za cieplo, czy nie wie ze mozna, a mozna!!! Moze trzeba bylo jej dac poslanko z budy, lepiej by sie czula mogac na nim spac w domku. A tak szuka swojej budy :-( Poza tym kochana, kochana i kochana jest!!! :loveu: Apetyt jej dopisuje, z radoscia chodzi na specerki. Dzis mam dostac zdjecia, jak dostane to wstawie :p

kochana Zuzia, niech jej się wiedzie jak najlepiej
Lara, nie dziękuj:oops:, ja się ogromnie cieszę, że się udało.
czy to był któryś z domków chętnych na Polę?

Posted

Ja też za Zuzią tęsknię i to bardzo... stale myślę jak ona sobie radzi w nowej sytuacji. Myślę, że ona nie wie, że może wchodzić do domu.
Może rzeczywiście powinna mieć swój kocyk . Kupiłam specjalnie dla niej kocyk
polarowy ale razem z Korą wyciągały go z budy i szarpały wiec jest teraz mało reprezentacyjny i brudny. Nie wiem czy go uprać bo zapach zniknie ...
Zuzieńko trzymaj się ;) .

Posted

Ufff... nareszcie :lol: Baaardzo się cieszymy !!! Nadal mocno trzymamy kciuki za nowy domek - oby wszystko jak najszybciej i jak najlepiej się ułożyło :thumbs:

PS kumpela Dzikunia też mocno trzyma wszystkie pazury ;)

Posted

Wczoraj jak zasypiałam to myślałam o tym jak Gajowa napisała ,ze Zuzia leży na Ganku i nie chce wchodzić do domu i bardzo mi sie smutno zrobiło .Ale myśle ,ze z czasem to minie .Kochana suczynka :roll:

Posted

funia napisał(a):
Czy Gajowa na tej wizycie będzie jej się pokazywała ,czy tylko z ukrycia zobaczy?:-o

o tym samym pomyślałam. żeby nie chciała z Gajową wracać..
Funia zmień tytuł wątku

Posted

Zuzieńko kochana bardzo ale to bardzo chciałabym cię odwiedzić ale wiem, że nie mogę teraz :placz: może za jakiś czas...
Ciekawe czy już śpi w domu ? Ona jest bardzo nieśmiała i czasami trzeba jej to i owo narzucić.

Posted

Zuzia musi się przyzwyczaić, nowe miejsce jest stresujące, została zabrana ze schroniska do Gajowej i pewnie myślała że już tam zostanie
ronja ja też Ci dziękuję:Rose:
Gajowa z tym kocykiem niewypranym ale z zapachem swoim:cool3: to byłby dobry pomysł, co jej po czystym z zapachem chemicznym