funia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Oj ,Zuzka to ty ślimaki jesz?? Lara Babeszjoza poważne świństwo trzymam kciuki.. Quote
*Gajowa* Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 U Zuzieńki wszystko dobrze, zdecydowanie mniej trzepie uszami. Frontline się bardzo przyda zwłaszcza, że planuję Zuzie zabierać od czasu do czasu na spacerki. Karma jeszcze jest ale skoro mamy przejść na inny rodzaj musimy to zrobić bardzo powoli, więc wkrótce będzie potrzebna. Quote
*Gajowa* Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zuzia w ostatnich dniach była na długim spacerku w lesie razem z Gają. Okazało sie, że sunie świetnie sie dogadują. Zuzia całkiem ładnie idzie na smyczy, czasami troche ciągnie. Wszystko wokół ją interesuje, uszy postawione, ogonek nareszcie niepodkulony, uśmiechnięta... Quote
*Gajowa* Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Zuzia z Korą codziennie przez kilka godzin uprawiają zapasy, przeciągają szmaty i patyki, bawią się w berka :lol: , czasami wygrzewają się na słoneczku. Miło na nie popatrzeć :crazyeye:. Quote
*Gajowa* Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kto pokocha Zuzię ? To taka cudowna, zupełnie niekłopotliwa sunia... W czasie Świąt Zuzieńka była dwukrotnie na spacerku w lesie, taka była uśmiechnięta :lol: ale najbardziej kocha jazdę samochodem. Quote
funia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Jak z ogłoszeniami ? czy trzeba coś robić ? Quote
*Gajowa* Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dzisiaj do domku pojechała najlepsza koleżanka Zuzi Kora, wczoraj Lusia ,z którą nie bardzo się lubiły. Zuzieńka została sama na wybiegu i wcale nie muszę jej zamykać. Jutro przyjedzie duży nowy kolega z Kielc - mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią. Trzymam kciuki za domek i ślę pozytywną energię :loveu:. Dziś Zuzieńka znów była na długim specerku w lesie. Quote
Tola Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 *Gajowa* napisał(a):Dzisiaj do domku pojechała najlepsza koleżanka Zuzi Kora, wczoraj Lusia ,z którą nie bardzo się lubiły. Zuzieńka została sama na wybiegu i wcale nie muszę jej zamykać. Jutro przyjedzie duży nowy kolega z Kielc - mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią. Trzymam kciuki za domek i ślę pozytywną energię :loveu:. Dziś Zuzieńka znów była na długim specerku w lesie. Ja tez trzymam kciuki. Przydałby się Zuzi domek... Quote
funia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Trzymam kciuki i patrzę w niebo myśląc o mojej kochanej Zuzieńce. Quote
*Gajowa* Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Zuzia od jakiegoś czasu stała sie psem obronnym :evil_lol: zażarcie pilnuje terenu przed intruzami. Jak tylko się coś dzieje za ogrodzeniem Zuzieńka biegnie z ogonem do góry i szczeka... a głosik ma donośny. Dzisiaj "sterroryzowała" nowego ogromnego kolegę, który autentycznie sie jej bał omijając szerokim łukiem :lol:. Quote
robkowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 twarda baba wychodzi z naszej Zuzieńki a wygląda tak subtelnie:cool3: ALE kobieta zmienną jest:lol: Quote
*Gajowa* Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 U Zuzieńki niestety bez zmian :placz: ale nie tracimy nadziei... Wstawiam fotki ze spacerku z moja Gają sprzed kilku dni - to jest próba ciekawe się uda niestety próba nieudana :placz: Quote
robkowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 szkoda, z niecierpliwością wyczekiwałam że pojawi się domek:-( widocznie Zuzulec na ten wymarzony musi jeszcze trochę poczekać:p Quote
*Gajowa* Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Lara wklejam link w obrazek a zdjecie sie nie pojawia :placz: nie rozumiem dlaczego ... Quote
funia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 nO ALE CO Z TYMI LUDZMI ,OKAZALI SIA NIE BARDZO ,CZY JAK? Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 funia napisał(a):nO ALE CO Z TYMI LUDZMI ,OKAZALI SIA NIE BARDZO ,CZY JAK? Cały czas jest szansa na domek tylko sprawa się opóźnia, kciuki nadal potrzebne :lol:. Quote
funia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts