stonka1125 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 no przecudna sie zrobiła,przyłączam sie do ukłonów! Quote
funia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Zosieńko życzę Ci domku ,ale tylko takiego na poziomie Gajowej:lol: Quote
*Gajowa* Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='funia']Zosieńko życzę Ci domku ,ale tylko takiego na poziomie Gajowej:lol:[/quote] Zuzieńka musi mieć domek lepszy niż "mój"... chciałabym, żeby mieszkała w domu a nie w budce :shake:. Wierzę, że taki znajdzie. Quote
Tola Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Taka piękna sunia, a domku nie widać:roll: Quote
funia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 *Gajowa* napisał(a):Zuzieńka musi mieć domek lepszy niż "mój"... chciałabym, żeby mieszkała w domu a nie w budce :shake:. Wierzę, że taki znajdzie. Gajowo ,przecież wiesz ,że trzeba mieć serce a to ze w budzie to Zużce naprawdę nie przeszkadza. Są psy w domach a ludzie ich nie kochają :shake: Quote
*Gajowa* Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nie pisałam ze względu na kłopoty z DOGO ... nijak nie udało mi się zalogować :shake:. Zuzieńka pięknieje myślę, że karma którą dostała w prezencie od Dzikuni bardzo jej służy, a je ją dopiero niecały miesiąc. Kupy ma idealne, sierść zrobiła się gęsta i lśniąca, wyciek z oczu prawie zniknął. Zuzia jest fanką piłeczki... przenosi ją z miejsca na miejsce i nikomu nie chce jej oddać... nawet mnie. Quote
*Gajowa* Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Przydałoby się Zuzię wyczesać do sesji ale ja nie bardzo mam czym :placz: wszystkie grzebienie raczej dla kudłaczy się nadają. Quote
funia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Napatrzeć się nie mogę jaka piękna i szczęśliwa:multi:Czy jest ogłoszona w tej chwili do adopcji ,??? Gajowo ja 4 dni nie mogłam też wejść na dogo:crazyeye: Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zdjęcia fajnie wyszły, choć robione w dużym pośpiechu - zwłaszcza ostanie pokazuje piekną sylwetkę Zuzi. Najgorzej prezentuje sie mordka ze względu na liczne blizny, które chyba częściowo zostaną na zawsze... no i uszy są bardzo podarte - widać to na fotach. Musiała bidula nieźle obrywać od swoich współtowarzyszek :-(. Quote
funia Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Tak właśnie było Gajowo ,była gryziona i bardzo niską pozycje miała w grupie i zawsze biedactwo ustępowało:roll: Quote
Tola Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 U nas niestety w schronisku w boksach przepełnienie, zły skład socjalny w grupie, psy nie są wyprowadzane, więc pogryzienia zdażają sie często:-( A Zuzia piękna:loveu: Jak porównam zdjęcia ze schroniska to oczy robia mi sie mokre ze wzruszenia i radości:lol: Quote
*Gajowa* Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Zuzieńka dziś dostała od Morka-kaleki z bezwładną łapką, który jest prawie dwa razy mniejszy od niej. Poszło o piłeczkę oczywiście . Morek bawił się sam jej piłeczką, a ona czaiła się z oddali i wreszcie zdecydowała sie podejść. Wtedy Morek zaatakował ją tzn bez trudu przewrócił /zbój jeden !/. Nic sie nie stało bo trwało to parę sekund ale Zuzieńka trzymała sie już na dystans. Quote
pixie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 na tej fotce niczym szczeniak, zaciekawiony, grubolapy, spokojny z glowa do gory z ufnoscia wzniesiona piekna Zuzia...Gajowa dzieki Tobie! dzieki Ci za te przemiane! Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Moje biedactwo znowu ,znowu poszło o piłeczkę:roll: Quote
jayo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a ja dzis Morka wozilam do weta i wygladal na takie chuchro...a tu masz, wrednota panienki tlucze ..:shake: Quote
ludwa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 *Gajowa* napisał(a):Zuzieńka dziś dostała od Morka-kaleki z bezwładną łapką, który jest prawie dwa razy mniejszy od niej. Poszło o piłeczkę oczywiście . Morek bawił się sam jej piłeczką, a ona czaiła się z oddali i wreszcie zdecydowała sie podejść. Wtedy Morek zaatakował ją tzn bez trudu przewrócił /zbój jeden !/. Nic sie nie stało bo trwało to parę sekund ale Zuzieńka trzymała sie już na dystans. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Cóż....Z jednej strony fajnie, że ten stetryczały dziadzio chce się bawić piłeczką, jestem pod wrażeniem. Ale potworny z niego gbur i prostak wyszedł...Panienkę wystraszyć:oops:. No chyba, że wziął to za zaloty a woli dostojniejsze kobitki;) Quote
robkowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 sunia jest przepiękna:loveu: wygląda cudnie na zdjęciach myślałam, że ogłoszenia będą skuteczne i jak wrócę to sunia będzie miała domek a tu nic:-( Quote
*Gajowa* Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gdzie ten domek dla skromnej, nieśmiałej , kochanej suczki ? Quote
*Gajowa* Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zuzia od dwóch dni spaceruje z DONką Tanią, której historia jest podobna do zuzinej. W schronie Tania bała się wychodzić z budy, załatwiała się pod siebie i była zagłodzona. Obie sunie mają podobne zainteresowania - piłeczki i tutaj trochę boję się konfliktu. Ja dotąd pełna harmonia... każda zajmuje się swoją zabawką. Quote
*Gajowa* Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ciocia Lara odwiedziła dziś Zuzię ;) ... będą nowe fotki przyjaciółek . Quote
Recommended Posts