Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Zosieńko życzę Ci domku ,ale tylko takiego na poziomie Gajowej:lol:[/quote]

Zuzieńka musi mieć domek lepszy niż "mój"... chciałabym, żeby mieszkała w domu a nie w budce :shake:. Wierzę, że taki znajdzie.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Zuzieńka musi mieć domek lepszy niż "mój"... chciałabym, żeby mieszkała w domu a nie w budce :shake:. Wierzę, że taki znajdzie.

Gajowo ,przecież wiesz ,że trzeba mieć serce a to ze w budzie to Zużce naprawdę nie przeszkadza. Są psy w domach a ludzie ich nie kochają :shake:

Posted

Nie pisałam ze względu na kłopoty z DOGO ... nijak nie udało mi się zalogować :shake:.
Zuzieńka pięknieje myślę, że karma którą dostała w prezencie od Dzikuni bardzo jej służy, a je ją dopiero niecały miesiąc. Kupy ma idealne, sierść
zrobiła się gęsta i lśniąca, wyciek z oczu prawie zniknął.
Zuzia jest fanką piłeczki... przenosi ją z miejsca na miejsce i nikomu nie chce jej oddać... nawet mnie.

Posted

Napatrzeć się nie mogę jaka piękna i szczęśliwa:multi:Czy jest ogłoszona w tej chwili do adopcji ,??? Gajowo ja 4 dni nie mogłam też wejść na dogo:crazyeye:

Posted

Zdjęcia fajnie wyszły, choć robione w dużym pośpiechu - zwłaszcza ostanie pokazuje piekną sylwetkę Zuzi.
Najgorzej prezentuje sie mordka ze względu na liczne blizny, które chyba
częściowo zostaną na zawsze... no i uszy są bardzo podarte - widać to na
fotach. Musiała bidula nieźle obrywać od swoich współtowarzyszek :-(.

Posted

U nas niestety w schronisku w boksach przepełnienie, zły skład socjalny w grupie, psy nie są wyprowadzane, więc pogryzienia zdażają sie często:-(
A Zuzia piękna:loveu:
Jak porównam zdjęcia ze schroniska to oczy robia mi sie mokre ze wzruszenia i radości:lol:

Posted

Zuzieńka dziś dostała od Morka-kaleki z bezwładną łapką, który jest prawie dwa razy mniejszy od niej. Poszło o piłeczkę oczywiście . Morek bawił się sam
jej piłeczką, a ona czaiła się z oddali i wreszcie zdecydowała sie podejść. Wtedy Morek zaatakował ją tzn bez trudu przewrócił /zbój jeden !/. Nic sie nie stało bo trwało to parę sekund ale Zuzieńka trzymała sie już na dystans.

Posted

na tej fotce

niczym szczeniak, zaciekawiony, grubolapy, spokojny z glowa do gory z ufnoscia wzniesiona

piekna Zuzia...Gajowa dzieki Tobie!
dzieki Ci za te przemiane!

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Zuzieńka dziś dostała od Morka-kaleki z bezwładną łapką, który jest prawie dwa razy mniejszy od niej. Poszło o piłeczkę oczywiście . Morek bawił się sam
jej piłeczką, a ona czaiła się z oddali i wreszcie zdecydowała sie podejść. Wtedy Morek zaatakował ją tzn bez trudu przewrócił /zbój jeden !/. Nic sie nie stało bo trwało to parę sekund ale Zuzieńka trzymała sie już na dystans.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Cóż....Z jednej strony fajnie, że ten stetryczały dziadzio chce się bawić piłeczką, jestem pod wrażeniem. Ale potworny z niego gbur i prostak wyszedł...Panienkę wystraszyć:oops:. No chyba, że wziął to za zaloty a woli dostojniejsze kobitki;)

Posted

Zuzia od dwóch dni spaceruje z DONką Tanią, której historia jest podobna do zuzinej. W schronie Tania bała się wychodzić z budy, załatwiała się pod siebie
i była zagłodzona.
Obie sunie mają podobne zainteresowania - piłeczki i tutaj trochę boję się
konfliktu. Ja dotąd pełna harmonia... każda zajmuje się swoją zabawką.