Rodzice Maciusia :) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :-( klatka jest za duża. :shake: nie wejdzie do auta edit: oglądałam z bliska ten kennel - owczarek ma tam aż nadto miejsca, więc i ta psina sądzę, że powinna wytrzymać te kilka godzin w mniejszym transporterze. TEn, który my mamy od Mai jest na 80 cm długi, 54 szeroki i 60 wysoki. Musicie sprawdzić czy psina się zmieści. Ja sądzę, że tak. Druga kwestia - macie jakieś folie do wyłożenia bagażnika czy coś na wypadek gdyby psina się posiksała czy coś? Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 cały czas telefonicznie zgrywam terminy ,bo ZOSIA ma jechać z Rodzicami Maciusia do Warszawy z niedzieli na poniedz.ok 3 w nocy ,w Warszawie mają być na 7 ,i ktoś nam jest potrzebny aby z pod SADYBY BEST MOL [kino trójwymiarowe,nie wiem czy dobrze napisałam] z parkingu przed godz 7 zabrał ZOSIE do KONSTANCINA Jeziornej na miejsce docelowe. .I tu jest problem bo nie mamy łącznika z pod kina na miejsce a to już jutro .MUszę jeszcze pojechać po nią do schronu ,tam nie wiadomo jak może być ,boję się że to może się nie udać.....Z pod kina do konstancina jest ok 10 km Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ile tych folii ma być może coś znajdę ,ale nie mam tego dużo Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 gdyby Ci się Lara udało to byłoby chyba w dużym stopniu rozwiązaniem sprawy, bo z tego co mówiła Funia to jest w tym momencie chyba największy problem - kto odbierze dziewczynę od mojego męża na Sadybie Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Lara napisał(a):No wlasnie jakie macie kontakty w schronisku, da sie sunie wyciagnac? Bedzie miala ksiazeczke zdrowia? Jakies szczepienia miala, pchly, odrobaczanie? Dowiesz sie Funia i dasz nam znac (mnie albo Gajowej)? Ja musze pogadac z mezem, moze mi sie uda wyrwac z domu o swicie po Zosie na Sadybe. Daleko to nie jest, ale czasowo jakies 40minut w jedna strone. Jutro dam znac. książeczka powinna być oraz wścieklizna,wyciągniemy ją po prostu jako na fundacje i nie mają prawa nam nie wydać:cool3: Quote
Tola Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Czyli trzeba poszukac kogos, kto dowiezie sunię ten kawałek.... Quote
Tola Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Napisalam do paru osób, moze ktos nam cos podpowie... Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [CENTER]TRZymaj się ZOSIU [/CENTER] Quote
pixie Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='funia']ile tych folii ma być może coś znajdę ,ale nie mam tego dużo folia malarska..kosztuje pare zlotych ale najlepsza bylaby taka plandeka nie wiem czy jest w zamosciu jakis market budowlany taka grubsza plandeka to koszt okolo 10 zlotych taka 2x3..gruubsza potem tez pmoze sluzyc wiem to koszty wszystko tu 10 slotych tam 5 i rosna... co do transportu radzilam Toli , o ile Gajowa nie wskaze jakiejs osoby, ktora i zna do niej droge i wie ze ma samochod, by napisala do Wyjatek Erazm Marcik i hmmm jeszcze kogos... poza tym jest bardzo duzo ofert transportu w warszawie ale przyznac trzeba ze czas nie najlepszy w razie czego mam jeszcze , tylko musze poszukac :cool3: telefon do firmy Pet - transport czy cos takiego / moze jest w necie/ ktorej wizytowke wzielam w swojej lecznicy weterynaryjnej..dwie dziewczynyzalozyly takie uslugi maja samochod do transportu psow, z kratka i sluza tak w Warszawie jak i poza jesli nie dogomaniacy, no to moze one Quote
pixie Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tola napisał(a):Napisalam juz do Erazm... pisz do Jayo, moze jej TZ bedzie mogl pomoc...mam GG do niego, jesli masz GG Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 POTRZEBUJEMY ODPOWIEDZI JUTRO DO GODZ 10 RANO BO INACZEJ NIE ZDĄZYMY SUKI ZABRAĆ ZE SCHRONU ,tel 601-071-963 Quote
funia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Jezu nikt sie nie odezwał same odmowy czekam na sms od Lary i to już chyba wszystko by było....... Quote
funia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Wsztstko dograne >zoŚka trzymaj siĘ , Quote
pixie Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='funia']Wsztstko dograne >zoŚka trzymaj siĘ , ufff....!!!!! jestescie wspaniali!!! Zosia...walizeczkę pakuj! U Gajowej będzie Ci jak w niebie! Mleka i miodu nie zbraknie..a serca to będzie aż w nadmiarze!! Szczesliwego dnia i podróży! Quote
pixie Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tola']Zoska - jestes uratowana:multi: a ilez Zosienka liczy wiosen? czy ja dobrze widze.. Panna Zosia w typie dobermana? ten pysiooooooooo wydluuuuuuzony... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 transporterek wymyty, czeka na Zosię ;) Quote
funia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 zośka jest cudowna ,biega po całym podwórku i jest szczęśliwa uwielbia dzieci ,przetestowałam swoją dwuletnią córeczkę chciała ją cały czas lizać .Jest łagodna i bardzo barzo kochana .NIe :lol::lol:długo wyruszamy do Krasnegostawu. Quote
*Gajowa* Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Funia czy test na kota możesz zrobić ? U mnie kotów nie ma a to ważna informacja ... Quote
funia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 zaraz przetestuje swojego ..........trudno:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts