Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( klatka jest za duża. :shake:

nie wejdzie do auta

edit: oglądałam z bliska ten kennel - owczarek ma tam aż nadto miejsca, więc i ta psina sądzę, że powinna wytrzymać te kilka godzin w mniejszym transporterze. TEn, który my mamy od Mai jest na 80 cm długi, 54 szeroki i 60 wysoki. Musicie sprawdzić czy psina się zmieści. Ja sądzę, że tak.

Druga kwestia - macie jakieś folie do wyłożenia bagażnika czy coś na wypadek gdyby psina się posiksała czy coś?

Posted

cały czas telefonicznie zgrywam terminy ,bo ZOSIA ma jechać z Rodzicami Maciusia do Warszawy z niedzieli na poniedz.ok 3 w nocy ,w Warszawie mają być na 7 ,i ktoś nam jest potrzebny aby z pod SADYBY BEST MOL [kino trójwymiarowe,nie wiem czy dobrze napisałam] z parkingu przed godz 7 zabrał ZOSIE do KONSTANCINA Jeziornej na miejsce docelowe.

.I tu jest problem bo nie mamy łącznika z pod kina na miejsce a to już jutro .MUszę jeszcze pojechać po nią do schronu ,tam nie wiadomo jak może być ,boję się że to może się nie udać.....Z pod kina do konstancina jest ok 10 km

Posted

Lara napisał(a):
No wlasnie jakie macie kontakty w schronisku, da sie sunie wyciagnac? Bedzie miala ksiazeczke zdrowia? Jakies szczepienia miala, pchly, odrobaczanie? Dowiesz sie Funia i dasz nam znac (mnie albo Gajowej)?

Ja musze pogadac z mezem, moze mi sie uda wyrwac z domu o swicie po Zosie na Sadybe. Daleko to nie jest, ale czasowo jakies 40minut w jedna strone. Jutro dam znac.

książeczka powinna być oraz wścieklizna,wyciągniemy ją po prostu jako na fundacje i nie mają prawa nam nie wydać:cool3:

Posted

[quote name='funia']ile tych folii ma być może coś znajdę ,ale nie mam tego dużo

folia malarska..kosztuje pare zlotych
ale najlepsza bylaby taka plandeka
nie wiem czy jest w zamosciu jakis market budowlany
taka grubsza plandeka to koszt okolo 10 zlotych taka 2x3..gruubsza potem tez pmoze sluzyc

wiem to koszty wszystko tu 10 slotych tam 5 i rosna...

co do transportu radzilam Toli , o ile Gajowa nie wskaze jakiejs osoby, ktora i zna do niej droge i wie ze ma samochod, by napisala do

Wyjatek
Erazm
Marcik
i hmmm jeszcze kogos...

poza tym jest bardzo duzo ofert transportu w warszawie ale przyznac trzeba ze czas nie najlepszy

w razie czego mam jeszcze , tylko musze poszukac :cool3: telefon do firmy Pet - transport czy cos takiego / moze jest w necie/ ktorej wizytowke wzielam w swojej lecznicy weterynaryjnej..dwie dziewczynyzalozyly takie uslugi maja samochod do transportu psow, z kratka i sluza tak w Warszawie jak i poza
jesli nie dogomaniacy, no to moze one

Posted

[quote name='funia']Wsztstko dograne >zoŚka trzymaj siĘ ,

ufff....!!!!!
jestescie wspaniali!!!

Zosia...walizeczkę pakuj!
U Gajowej będzie Ci jak w niebie! Mleka i miodu nie zbraknie..a serca to będzie aż w nadmiarze!!

Szczesliwego dnia i podróży!

Posted

[quote name='Tola']Zoska - jestes uratowana:multi:

a ilez Zosienka liczy wiosen?

czy ja dobrze widze..
Panna Zosia w typie dobermana? ten pysiooooooooo wydluuuuuuzony...

Posted

zośka jest cudowna ,biega po całym podwórku i jest szczęśliwa uwielbia dzieci ,przetestowałam swoją dwuletnią córeczkę chciała ją cały czas lizać .Jest łagodna i bardzo barzo kochana .NIe :lol::lol:długo wyruszamy do Krasnegostawu.