Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie wyszło...Pani wzięła innego pieska, a raczej suczkę - po rozmowie stwierdziła że lepiej suczka dogada sie z jej pieskiem - rezydentem. Januś ostatnio został przeniesiony do innego boksu z mniejszymi psami, bo był wczesniej zdominowany, no i ...wraz z kolegą podobnej postury, aczkolwiek nie charakteru - zaczął sie w gangsterkę bawić ... po wypuszczeniu z boksu wszystko jest ok - aniołek, a w boksie szczeka i zęby pokazuje kolegom - ale po co to sam nie wie. Stałam dzisiaj i go dłużej obserwowałam, i z jednej strony to dobrze ze sobie poradził, ale z drugiej jak komuś wytłumaczyc jego irracjonalne na pozór zachowanie. Muszę pomyśleć co dalej... dzisiaj dostałam kolejnego maila, ale jeszcze nie rozmawiałam...

Posted

Jest szansa dla jamniora! ;)
Zainteresowała się nim znajoma z innego portalu internetowego, na którym dałam ogłoszenie.

Pozwoliłam sobie podać Jej numer telefonu do teresz10. Prawdopodobnie wszystko zależy od tego, jak pies żyje z innymi psami - "wybawicielka" ma już spaniela.

:loveu:

Posted

Jeden z pracowników biura(?) ma takie studia ukończone i jest dobrym doradcą przy adopcjach, bo ma ''oko'' na pieski co dzień. Januś go bardzo lubi, to ten pan mi go polecał - i rozmawiał ze mną kilka razy. Jeżeli wszystko wypali szukamy transportu z w-wy do...olsztyna. No chyba że ktoś ma rodzinę z olsztyna i ma zamiar spedzic swieta na lubelszczyznie, albo odwrotnie.