Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamniś nadal w schronie. Zaczyna sie coś jednak dziać - miałam e-maila z zapytaniami - z ale gratki. Jest też zainteresowana pani z Olsztyna, mamy sie zdzwonic . Do końca tygodnia mam nadzieje ze wiele sie wyjasni. Jamniś ma na imię JANUŚ, bo wszyscy, naprawdę wszyscy go lubią.

Posted

[quote name='dorcass']sluchajcie pytanie do bardziej doswiadczonych, skad jest najwiecej zainteresowanych telefonow? z gazet, allegro czy innych zrodel np gumtree?

Wg mnie to taka kolejność (odległości celowe):

allegro

alegratka

gumtree

dalej ciemnosc widze, znaczy się bywają przypadki, najlepiej próbowac jak najwiecej

Posted

No tak bez dwóch zdań allegro jest na 1 miejscu,
teresz numer jest poprawiony w ogłoszeniach,trąba ze mnie i tyle ze nie dopatrzyłam,szczęście że mail był poprawny bo czekalibyśmy na próżno.

Posted

Sprawa z Janusiem sie przeciąga, jutro dowiem sie ostatecznie jakie zostały podjete decyzje...Boże nie zaglądałam na wątki kilka dni a tu znowu hurtownia wyrzuconych jamników... ludzie nie mają sumienia, i wyobraźni za grosz.
dziękuje wam za za zaangażowanie i pomoc w ogłoszeniach i pozdrawiam

Posted

Traymajcie kciuki, trzymajcie kciuki, trzymajcie kciuki. Pan skontaktował sie w tamtym tygodniu, po czym chciał sam obejrzec psa w schronisku - i powiedział ze wysle mi e-mail jaka decyzja. gadał rozsądnie, minęła niedziela czyli termin, minął poniedziałek- ja wysłałam maila z zapytaniem, bez odpowiedzi/ tak bywa. W schronisku pan nie był - wiem bo panie na niego czekały uprzedzone moim telefonem. Dzisiaj Januś był nadal w schronisku - ale też był i telefon od pani...miała 2 jamniczki... odeszły i dom bez jamnika pusty...trzymajcie kciuki ...mocno .

Posted

Pani o ktorej mówiłam, i z ktorą rozmawiałam dość długo jutro odwiedzi schronisko i podejmie decyzję. Pani ma już jednego pieska , ogródek i co ważne doświadczenie, ponieważ miała już psy ze schroniska. Januś miałby dom na święta ! Trzymajcie kciuki ... Dyzio mój !Tak go sobie nazwałam Dyzio - marzyciel, jak stał sobie w tej trawce i wąchał...