zachary Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No nie, ale ekipa:evil_lol: Pies z kotem...w czułych objęciach:evil_lol: Cudne zdjęcie, cudności Bursztynek:loveu:.Hej, jak ktoś ma kotka i się waha, czy wziąć psa, bo mogą się gryźć, niech zerknie na to zdjęcie.Słodziaki:calus::buzi: Quote
asika5 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Bursztyn do naprawdę psi ideał. Ale ja nie moge go zatrzymać, muszę innym zwierzakom pomagać Quote
Guest monia3a Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jakie ładne banerki :loveu: dzięki Owczarkowa :multi: Quote
zachary Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Śliczne banerki...żeby jeszcze pomogły znaleźć śliczny domek dla Bursztynka...Może z banerkiem ktoś go teraz wypatrzy.Psiak - ideał.Domku, gdzie jesteś???? Quote
asika5 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Bursztynek doskonale znosi towarzystwo kotków Quote
zachary Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Słodycz tej symbiozy psio-kociej jest zniewalająca:lol::evil_lol:.Domku koci zgłoś się po Bursztynka, nie tylko tolerancja ale i uwielbienie dla kota zapewnione! Quote
Bożka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='asika5']Bursztynek doskonale znosi towarzystwo kotków Jaki on jest słodki z tym kociaczkiem. Ja to nie mogę sobie nawet pomarzyć, żeby mój Rinuś zaczął choć trochę tolerować kota. Lubię oglądać takie obrazki. Quote
asika5 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Chyba zdjęcia dowodzą, że Bursztyn nadaje się świetnie do domu gzie sa koty:loveu: Kto przygarnie Bursztynka????????????????????????????????????????????????? Quote
asika5 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Dziś byłam u weta, bo Bursztyn miał dziwne ataki. No i padła diagnoza......PADACZKA:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o To chyba tłumaczy dlaczego został wyrzucony:angryy: Dla mnie to nowe doświadczenie, nigdy nie widziałam psa z padaczką. Ataki są coraz częściej, nawet przed chwilą miał dość silny atak. Pani Dr przypisała tabletki w celu zatrzymania ataków. Dziś pierwsza tabletka.. czas pokaże czy zadziałają. No i pazurki przycieliśmy:lol: Quote
asika5 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Bursztyn waży prawie 11 kg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ata Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 z tego co wiem, to przy padaczce powinno sie wykastrowac psa (nie pytajcie dlaczego bo dokladnie nie wiem:oops: chyba chodzi o hormony) ile Bursztynek ma w kłebie wysokosci (przy adopcjach np. do Niemiec to bardzo wazna sprawa:razz:) Quote
asika5 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ata to była pierwsza wizyta u weta więc do kastracji jeszcze nie doszliśmy ale dzięki za podpowiedz , na razie dostaje tabletki na wyciszenie tych ataków a może nawet na zatrzymanie. Co do wysokości to nawet nie wiem ile on ma, teraz śpi więc już nie będę go budzić jutro zmierze;) Quote
asika5 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Musze powiedzieć, że jak zwiększyłam dawkę leków zgodnie z zaleceniami lekarza ,,odpukać" ataków padaczki nie zanotowałam. Co prawda to tylko dwa dni ale ...mam nadzieję że już sie nie powtórzą nigdy. Bursztynkiem opiekuje się już drugi miesiąc i muszę powiedzieć, że charakterek mu się wyostrzył:evil_lol:.Mam nadzieje, że powiedzenie ,,jaka pani taki pies" nie odnosi sie do nas:cool3: Lubi postawić na swoim, ale też jest niesamowicie pocieszny, strasznie sie cieszy jak wracam po pracy no i jest bardzo zazdrosny o moje koty. Lepiej żeby domek znalazł się jak najszybciej, bo Bursztynek przywiązuje się do mnie coraz bardziej a ja coraz bardziej doo niego. Jak czasami muszę wyjechać i nie ma mnie dłużej to moja mama go niańczy to stoi pod drzwiami i piszczy - tęskni już za mną:shake: a ja nie moge go zatrzymać. Kto go pokocha? Quote
asika5 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 a zapomniałam:lol: ata wiadomość dla Ciebie wysokość w kłębie - 40 cm Quote
ata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='asika5']a zapomniałam:lol: ata wiadomość dla Ciebie wysokość w kłębie - 40 cm dziekuje:cool3: wiec maly Bursztynek, to calkiem pokazny Bursztyn:evil_lol: Quote
asika5 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Oj tam pokażny..... bestia to to nie jest:evil_lol: Quote
Recommended Posts