Aszita Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zapraszamy serdecznie do wziecia udzialu w demonstracji i warsztatach na temat pielegnacji i przygotowania do wystaw wlosa Flat Coated Retrievera Szczegoly na stronie, ktorej link jest w moim podpisie. Quote
wiq Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 chętnie bym podrzuciła moje kocmołuchy za modelki:evil_lol: Quote
Aszita Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 wiq napisał(a):chętnie bym podrzuciła moje kocmołuchy za modelki:evil_lol: Bardzo dziekujemy, pewnie skorzystamy :-). Quote
wiq Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 szkoda więc, że na chęci się skończy, bo warsztaty zapewnie w Wawie ;) a byłoby wyzwanie, bo moje suki w skali kosmatości od 1-10 wypadają koło 15:evil_lol: Quote
Aszita Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 wiq napisał(a):szkoda więc, że na chęci się skończy, bo warsztaty zapewnie w Wawie ;) a byłoby wyzwanie, bo moje suki w skali kosmatości od 1-10 wypadają koło 15:evil_lol: Moze wiec wybierz sie sama na te impreze. Zabierz ze soba najbardziej zarosnieta suke i pocwicz. Obiecuje, ze warto!. Quote
Ziunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 wiq napisał(a):chętnie bym podrzuciła moje kocmołuchy za modelki:evil_lol: hehe no, chciałabym zobaczyć je po tej metamorfozie :lol: tylko czemu jakoś nie umiem sobie wyobrazić Ciebie z zestawem nożyczek w rękach :eviltong: może trzeba od praktycznej strony - jakbyś je tak raz na cacy zrobiła to niezła kołdra by była na zimne noce :lol: Quote
wiq Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 tak, ja wiem, że mnie do twarzy jest z bażantem lub dummy w ręku:evil_lol: no i moje suki tak też wyglądają:evil_lol: Quote
Recommended Posts