Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

no to moze ja też uzupełnie listę Hodowli
SAMEDINO-ODDZIAL RACIBóRZ
JANCHIDA-ODDZIAł RACIBóRZ
BMUZ-ODDZIAł BIELSKO-BIAłA

• 1 month later...
Posted

chiłkowcy
widzieliscie jak to jest super zrobione na grzywkach?
hodowle i historia grzywek w Polsce
hodowle z linkami do stron
może pokusimsię tu na to samo?
możemy założyć nowy wątek albo w tym
możemy podlinkowywać, wpisywac opini itp
a raz w tygodniu ktoś by to uporzadkowywał powiekszająclistę na 1 str. wątku?
najlepiej z linkami so stron lub jAKIMM KOLWIEK NAMIAREM
niw chodzi o reklAMOWANIE ale byłaby to popmoc dla nowych i potencjalnych właścicieli
ja terazszukam szczona i droga przez mękę
jak znajduję ciekawe suki to się nie moge dokopać gdzie są, jak się przekopię przez "chihuahua 100% rasy za 500 zeta" to tracę godziny ;)

no taka baza danych
co?
ja mogę sie opiekować
a moze Kenduś byś chciała?
napiszcie co sązicie o tym, jesli kilka osób się zgadza to warto ruszyć z takim uporządkowanym wątkiem

ale jak chcecie :)

a tak na marginesie gdyby ktoś słyszał o ładnej, z dobrym pochodzeniem, czekoladowej (lub innej ciekawie umaszczonej, np. białaej z dużymi czekoladowymi znaczeniami, czarnej podpalanej, czystej białej z ładnie wypigmęntowanym nosem i powiekami długowłosem suczce (nie ruda, biszkoptowa, bezowa i nie sobolowa), to poproszę info na priv ;)
bo ja znajduję ładne i ciekawe...psy
cholibka!

Posted

Ja jestem za ;) ale to chyba osobny wątek trzeba by było zrobić, bo ten jest trochę zaśmiecony :p No i miumiu miałabyś motywację do siedzenia na dogo, to może i jakieś Pacowe zdjątka częściej by się pokazywały :evil_lol:

Posted

Looneczko kochana były nowe w maju
i jedno z ringu w głównym wątku hehe
a będzie w niedziele z całej nadmorkiej wyprawy, jak dostanę od cioci mialamini (naszj kochanej wystawczyni) foty na płycie

to jak jeszcze ze dwie osoby będą na tak to zakładam wątek

Posted

Niestety życie zawodowe nie pozwala mi na siedzenie przy dgm jak kiedyś :placz: Chętnie pomogę, jeśli chodzi o jakieś dane, hodowle, psiaki itp. bo (Możecie zapytać olchy :eviltong: ) niezły ze mnie Scherlock Holmes :evil_lol:

Posted

a ja akurat pracuję na kompie i jednym okiem zerkam hahah
zreszta spokojnie to nie będzie przecież taka jakaś akcja wielka
co komu wpadnie pod google albo do łba będzie wklejał a ja może raz w tygodniu zrobię porządki

zajrzyjcie na grzywki , kenduś tam stały bywalec zresztą ;)

Posted

Kenduś, podła Maupo :eviltong: Wysłałam Ci PW i co? Myślałam, że Cię na forum ni ma :mad: Domagam się stronki AQQ jeśli takowa istnieje, bo w google nie widzę :shake: I Chłopaków zdjęcia :mad:

Posted

miumiu napisał(a):

zajrzyjcie na grzywki , kenduś tam stały bywalec zresztą ;)

:eviltong: bardzo stały :evil_lol:

Ja maupiszon?? :crazyeye: No może maupiata :diabloti: prześlij mi tylko maila na PW i już siem robi :eviltong:

Posted

Kenduś napisał(a):
Ja maupiszon?? :crazyeye: No może maupiata :diabloti: prześlij mi tylko maila na PW i już siem robi :eviltong:

Wysłałam, ale nie wiem czy doszło, jak tamta nie doszła. Daj znać, poza tym mam wpisany w profilu ;)

• 11 months later...
Posted

lol, musialam napisac "po polskiemu" bo inaczej bym bzdur popisala.. szukam fajnej hodowli cilalek, kolezanka jest zdecydowana na psiaka ale tlyko z rodowodem, moze byc pet... znalazla jedna w okolicy.. ale maja pieski "porodowodowe i rodowodowe" wiec sama zrezygnowala..

• 2 weeks later...