Kamila Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale kwarantanna to ponad 6 miesiecy wiec do mnie trafil by piesek w wieku okolo 8 miesiecy a ja chce szczeniaczka :lol: (pisze tu o kwarantannie jaka jest wymagana przez uk).Dlatego chce kupic w uk ale chce sie zorientowac tu w hodowlach bo chcialabym aby byl to piesek wystawowy. Quote
ohisama Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cześć! a co sądzisz o mojej hodowli?:mad: Quote
aangelaa95 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :cool3:A hodowla Super Style?:cool3: No więc: Super Style - Gogolin dokładniej Opole Z tamtąd mam Ara :loveu: Quote
Anka S Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hejka, dopiero tu trafiłam ;) i chciałam sie przywitać...:) Mam na imię Ania i jestem wielka miłośniczką psow z gr.IX i V, szczególnie Chihuahua i Akit, nie mam ani jednej ani drugiej rasy ale jestem na dobrej drodze :)mam jednego kundelka, i niedawno straciłam moja starą bokserkę Lalę :( Witam Was serdecznie:) Pozdrawiam Ania Quote
miumiu Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kamila, w UK polecam hodowlę BRAMERITA Witaj Aniu :) Quote
Kamila Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dzieki za odzew :multi:Zaraz bede patrzec na ich strone.Chcialam cie tylko zapytac dlaczego wlasnie ich polecasz...Czy masz z nimi jakis kontakt? Quote
miumiu Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Polecam z uwagi, wybacz za "brzydkie" słowo, na jakość psów oraz fakt że pani Shelda Hornby jest sędzią międzynarodowym (w tym roku sędziowała np. na wystawie światowej w Sztokholmie) i bardzo doświadczonym hodowcą. :) Zresztą spójrz na stronę na eksterier tych psiutów :) Quote
Neva Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nie znam tej hodowli. na drugim forum o chihuahua www.chihuahuas********** nic nie ma o tej hdowoli, Quote
faworytka rasy chihuahua Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witam mam naimie Basia i niedawno odryłam to forum:multi: bardzo lubie psy rasy chihuahua , i niedługo zgości u mnie mały szczeniak tej rasy tylko mam problem z wybraniem hodowli jestem z okolic Poznania. Znacie może jakąś dobrą hodowle dosyć blisko poznania i jej strone internetową byle nie Warszawa , Kraków śląsk i tak dalej ( zadaleko ):lol: , a czy truskawkowe dzwonki mają swoją strone internetową ? Pozdrawiam Quote
Euro-Emi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witam,jestem tutaj pierwszy raz ,więc prosze o wyrozumialośc :D Prowadze hodowle Euro-Emi w Szczecinie. Jest to mala hodowla psów chihuahua i yorkshire terrier. Zapraszam na swoja strone www.euro-emi.pl Quote
aangelaa95 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A czy ktoś w okolicach pzonania hoduje chi i ma strone? Quote
bonita 18857 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Witam serdecznie bardzo chce sobie kupic szczeniaczka rasy chihuahua i myslalam o trzech hodowlach: 1)classy dogs 2)dogomania.jasky 3)volpino mini Prosze dajcie mi znac czy to dobre hodowle, czy dba sie tam o szczeniaczki, nie kojarzy sie spokrewnionych psow itd. Jesli nie chcecie tak ogolnie to prosze na priv z gory dziekuje. Pzdr.;) Quote
Loona Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Powiem, że warto samemu sprawdzić ;) Szczerze mówiąc, ja się nie znam na hodowlach, nie wiem która dobra a która nie. Wiem tylko, że dobra hodowla to taka w której pieski są zadbane, mieszkają w domu z hodowcami. Warto pogadać i popodglądać na wystawach jak się psiaki traktuje i co się dzieje gdy piesek nie wygrywa (jeśli jest frustracja, to raczej nie brałabym pieska z takiej hodowli - moje własne zdanie). Bardzo ważne by się przejechać na miejsce i popatrzeć jak psiaki mieszkają, czym są karmione, pójść na spacer z rodzicami maluchów i hodowcą oczywiście. To strasznie dużo czasu zajmuje, ale owocuje przyjaźnią z hodowcą i na pewno wyjdzie na plus dla naszego psiaka. Osobnym tematem jest inbred - kojarzenie spokrewnionych psów. Jeśli jest to dogłębnie przemyślane, przeanalizowane itepe, to wcale nie jest to minus hodowli. Ale to również wyjdzie w rozmowie (i to pewnie nie pierwszej a którejś z kolei) z hodowcą. Życzę powodzenia w poszukiwaniu szczeniaka idealnego :) Quote
bonita 18857 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dziekuje za odpowiedz:)gdyby ktos jeszcze cos wiedzial, to prosze piszcie.:multi: Quote
paulina200 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czy ktoś zna hodowlę Pani Pytel "Z gniazda karzelków" ? Czy to dobra hodowla?? Quote
Guest L'or Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Co myślicie o tej hodowli? Napaliłam się na chihuahuę i szukam dobrej hodowli :P A no i jeszcze zastanawiam się nad chupacambrą, nie orientuję się zbytnio, ale może wlaścicielka tej hodowli jest na forum? :) Quote
Loona Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O rosołkach nie słyszałam, a Chupacambra planuje szczeniaki? Właścicielka była na tym forum, ale potem się przeniosła. Z tego co się orientuję aktualnie ma ostry remont/budowę i na necie nie przebywa ;) Quote
Guest L'or Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No napisane jest, że szczenięta planowane na wiosnę.. Quote
miumiu Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 L'or a bo to jedna glupote ludzie pisza w necie? :) Ale sie wykazalam rewolucyjna czujnoscia. A serio - Loona ma racje, bardzo mnie skapo w necie bylo, przeprowadzalismy sie w styczniu. Z miotu planowanego wiosna niestety nic nie wyszlo, a ja chwilowo nie mam kontaktu a administartorem (adminuje sama tez ale jak zmienilo mi sie IP to i zapamietane hasla poszly w sina dal) i dlatego strona nie jest od dawna aktualizowana Nie ma ostatnich sukcesow, brakuje jednego psa :) No coz, jako zwierze internetowe cierpie wielce za te niedopatrzenia i obiecuje poprawe. Kontakt z nami via mail i na naszym portalu. Przepraszam bardzo i usune informacje o miocie jak tylko szybko sie da. Loonka :bye: Quote
paulina200 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nikt nie zna hodowli Z gniazda Karzełków p. Pytel???? Szkoda. :-( Quote
pa-ttti Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Witam! właśnie zakładam własną hodowlę chihuahua i yorkshire terrier:) mam 3 suczki yorki i 1 chihuahua, do tej pory pomagałam mamie w prowadzeniu jej hodowli. moja chihuahua jest długowłosa, obecnie ma 9 miesięcy i waży całe 1,5kg:) staram się ją trochę "podpaść" i mam nadzieję że jeszcze urośnie, chociaż mieści się w normie:) urodziła się u nas w domu. w maju jedziemy na pierwszą wystawę, a jak narazie czekam na zatwierdzenie przydomka, chociaż już nie pamiętam jakie podawałam w zk:) Quote
d0minikaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja polecam chihuahua z hodowli "Z Błęitnego Rodu" - okolice Warszawy oraz hodowlę "Classy Dogs"- równiez w okolicach Warszawy :):lol: Quote
d0minikaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Polecam hodowlę "Z Błękitnego Rodu". Obecnie 2 suczki chihuahua są w ciąży tak więc za jakiś czas będą maleństwa na sprzedaż :) Quote
Nierob Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 paulina200 napisał(a):Nikt nie zna hodowli Z gniazda Karzełków p. Pytel???? Szkoda. :-( Zna???.:roll:..posiadam tylko od 2 lat pieska z tej hodowli....:lol: Quote
RESSEL Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witam ;) Sfora Luanga FCI- hodowla chihuahua zapraszam na stronkę ;) Sfora Luanga FCI - bloog.pl Quote
Recommended Posts