ElzaMilicz Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zrównoważony, potężny, dobrze zbudowany pies. Promień przestrzeni osobistej tego miśka jest trochę większy niż dwa metry. Jeden dzień to trochę krótko aby wyrokować, ale odnoszę wrażenie, że nie ma rzeczy, na które ten pies zareagowałby nerwowo. Duże suki muszą zachować rezerwę. Na wrzeszczące kurduple nie zwraca uwagi. Znajdzie język z innymi zwierzętami pod warunkiem, że nie przejawiają cech dominacyjnych. Jest wpatrzony w człowieka i to na jego uwadze najbardziej mu zależy. Ładnie chodzi na smyczy. Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 To jest lwia głowa. W takim stanie ma sierść. Pozostałości po ranach powstałych na skutek bytowania pcheł. Quote
Dorothy Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jeezuuuuuuu :crazyeye: wyglada jak z Neverending Story Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dwa tygodnie zajmie mi pielęgnacja jego sierści. Mnie więcej po dwóch tygodniach: Quote
Camara Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Elza, jak będziesz u weta, to proszę nie zapomnij mu pokazać oczu piegusa, jakieś takie dziwne są :cool1: Quote
Reno2001 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 I jak wrażenia po pierwszym dniu? Ja napiszę tylko, że pies świetnie jeździ samochodem. Zero problemów pomimo kilkugodzinnej jazdy. Wielki miesiek przytulasty. A łeb ma na prawdę jak lew. Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Oczka ? Proszę bardzo : One wyglądają jakby były zbyt głęboko osadzone, myślę, że to układ jego czaszki jest za to odpowiedzialny. Zobaczymy co powie wet. Swoją drogą mruży je przepięknie. :p [SIZE="4"]Co z tym jego imieniem ? Quote
koss Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ELZA SKĄD MASZ TEGO MISIO-LWA:crazyeye::-o,-jesteś niezmorzona...Boze ty mój:lol: Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 koss napisał(a):ELZA SKĄD MASZ TEGO MISIO-LWA:crazyeye::-o,-jesteś niezmorzona...Boze ty mój:lol: Nie wiem czy mogę powiedzieć ? :diabloti: Może sama się przyzna ? :cool3: Quote
Bambino Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Elza SIMBA!!!!. Jako Misio-lew. Śpi w Puszkowej budzie. A Puśka u mnie w budzie pod stołem w duzym pokoju. Cos z innej beczki ( Puszkowej ). Puśka na smyczy zupełnie inny pies. Miałaś rację, jak zwykle zresztą :evil_lol: Quote
Camara Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Nie wiem czy mogę powiedzieć ? :diabloti: Może sama się przyzna ? :cool3: w życiu się nie przyznam :eviltong: i wbrew oczywistym faktom wszystkiemu zaprzeczę! a winni są jak zwykle - żydzi, masoni lub cykliści :evil_lol: Elza :calus: Quote
ElzaMilicz Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Piękny jest. :) Postanowiłam oszczędzić Wam widoku nieprzeliczonej ilości larw i jaj, które z niego wylazły po 2 dniach odpowiedniego karmienia. Wczoraj został odrobaczony. Zważając na jego stan ogólny dziś powinien poczuć się znacznie gorzej a on nabrał werwy. :roll: Simba ( vel Abu Simbel ) wielbia mężczyzn. Dziś razem grabiliśmy liście, próbował mnie, delikatnie mówiąc, "podejść od tyłu". Dostał OPR i odstąpił. Bez przerwy sprawdza, na ile może sobie pozwolić. Np. staje w wejściu i patrzy wyzywająco. Źle trafił, bo ja herszt-baba jestem. :evil_lol: Zagadka. Proszę objaśnić co dzieje się na poniższych zdjęciach ( dla podpowiedzi dodam, że to czarne to moja suka dominująca :p i w kilka minut po wykonaniu tej fotki doszło do starcia :) ) Quote
Reno2001 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ciotka zagadkami sypie. Kto biegły w kalamburach :evil_lol:??? Quote
Bambino Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Piękny jest. :) Postanowiłam oszczędzić Wam widoku nieprzeliczonej ilości larw i jaj, które z niego wylazły po 2 dniach odpowiedniego karmienia. Wczoraj został odrobaczony. Zważając na jego stan ogólny dziś powinien poczuć się znacznie gorzej a on nabrał werwy. :roll: Simba ( vel Abu Simbel ) wielbia mężczyzn. Dziś razem grabiliśmy liście, próbował mnie, delikatnie mówiąc, "podejść od tyłu". Dostał OPR i odstąpił. Bez przerwy sprawdza, na ile może sobie pozwolić. Np. staje w wejściu i patrzy wyzywająco. Źle trafił, bo ja herszt-baba jestem. :evil_lol: Zagadka. Proszę objaśnić co dzieje się na poniższych zdjęciach ( dla podpowiedzi dodam, że to czarne to moja suka dominująca :p i w kilka minut po wykonaniu tej fotki doszło do starcia :) ) Medusia przy Simbie synu Mufasy taka mikrusia :-( Quote
ElzaMilicz Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Camara']udusiłaś go :eek: :grin:........:-D Nie, bo wtedy zginęłabym taką samą śmiercią z rąk Twoich ! Po prostu rozładowałam sytuację. Wsadziłam mu w tyłek granat. :diabloti: Zawleczkę prześlę pocztą. :evil_lol: A poważnie to jest cudny, bardzo szybko i prawidłowo reaguje na "fuj", "nie wolno", "dosyć". Bambino zważ, że Meda znajduje się w dalszej perspektywie. Przecież nie taki znowu z niej mikrusek. ;) Quote
Camara Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ElzaMilicz napisał(a): ...Wsadziłam mu w tyłek granat. :diabloti: Zawleczkę prześlę pocztą. :evil_lol: sama bym lepiej tego nie załatwiła :cool3: Quote
Agata69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Elza, bój sie boga... a myslałam , że tylko ja jestem nienormalna.:evil_lol: Quote
koss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 OJ Elza ,Elza-jak ja załuje:oops: ,ze nie mieszakam gdzies w poblizu .CIEBIE:evil_lol: CO TO BY BYŁO ZA WSPANIAŁE ZAPSIENIE , że :huh:hej- no i jakies resztki z Twojego ..optymizmy by trafiły..i na mój stół.:saint1: Quote
nika28 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dopiero teraz zauważyłam że Simbo-Tosiek ma wątek. Jaki on jest śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Poznałem fajną pannę... ...a nawet dwie. Quote
ElzaMilicz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Camara']fajnego masz psa Elza :cool3: A którego masz na myśli ? :cool3: Białas nie wchodzi w rachubę z przyczyn ogólnie znanych. :evil_lol: Quote
Recommended Posts