Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem mała, mam ok. roku i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko wygłupy! Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona i za chipowana.Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam- Kimi .

Kontakt
Rybc!a
email rybcia122@tlen.pl
GG 5722414
GSM 691364660

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek pyta o nia albo o Barbi.
Napiszcie kilka zdań o jej charakterze jak sie zachowuje. Domek ma 2 psiaki na dworze i dwa kotki w domu (po przejściach).
Piszcie co zaobserwowałyście.

Napisałam im, że z kotkami to powiem po 01 stycznia, bo możebędzie można sprawdzić.

Posted

Wczoraj napisała do mnie Pani, której bardzo spodobała się Kimi.
Musi jednak porozmawiać ze swoją 18 letnią córką, która marzyła o weściku .

Posted

Kimi jest śliczna i bardzo bym chciała żeby znalazła dobry domek... podsunęłam jej fotkę też znajomej, która powolutku rozgląda się za małym pieskiem (chociaż marzy się jej maltańczyk...) :oops: