Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji.Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony i za chipowany. Mam roku, jestem maleńkim pieskiem.
Pomóż mi, proszę- Gumiś .

Gumiś to przepiękny, około roczny piesek. Dobrze dogaduje się z innymi samcami, sukami i kotami. Ładnie chodzi na smyczy, z początku trochę ciągnie. Bardzo źle znosi sytuację schroniska, nie wychodzi z budy. Lubi się bawić, zachowuje się jak szczeniak. Chętnie chodzi na spacery.

Kontakt
Rybc!a
GG 5722414
email rybcia122@tlen.pl
GSM 691364660

Posted

o matko :-o , zupełnie jak mój Tofcik , tyle , że z ogonkiem :lol:

Piesiu śliczny :loveu:, szukaj domku , jesteś wyjątkowy , napewno się szybko komuś spodobasz !!!
ciotka Toska będzie cię tu pilnować , bo inaczej pomóc nie może :shake:

Posted

on wyglada identycznie prawie jak moje Mrówczydło ( tzn juz nie moje, bo znalazło wlaścicicela ;) ) tego i Gumisiowi życzę.

Z allegro miałam dużo telefonów w jej sprawie- probujcie tam.

Posted

Na kolankach u pańci powinien siedzieć , radować czyjeś oczy i serce , a nie w schronie za kratami :shake:

Gumisiu w górę !!!
obyś Święta spędził już we własnym domku !!!!

Posted

Wiecie co ?
Chyba niepotrzebnie zrobiłam ten wątek .
Jego dziś w schronisku już nie było .
Teraz tylko będziemy zastanawiać się gdzie poszedł i czy dobrze trafił .

Posted

Nie martw się, może dobrze.
Umieściłam go na tej mojej ulotce (już ją kończę), będę musiała go usunąć.
Trzeba może ten wątek zamknąć by nie mylił, czy piesek szuka dokmu czy nie.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...