Rybc!a Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji.Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony i za chipowany. Mam roku, jestem maleńkim pieskiem. Pomóż mi, proszę- Gumiś . Gumiś to przepiękny, około roczny piesek. Dobrze dogaduje się z innymi samcami, sukami i kotami. Ładnie chodzi na smyczy, z początku trochę ciągnie. Bardzo źle znosi sytuację schroniska, nie wychodzi z budy. Lubi się bawić, zachowuje się jak szczeniak. Chętnie chodzi na spacery. Kontakt Rybc!a GG 5722414 email rybcia122@tlen.pl GSM 691364660 Quote
Inkaa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cudo! Pewnie słyszałaś to już wiele razy, ale ja powtórzę to jeszcze raz - w Elblągu macie prawdziwe perełki. :loveu: Quote
mawin Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nikt o maluszku nie pamięta, a on o domku marzy .... Quote
Toska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 o matko :-o , zupełnie jak mój Tofcik , tyle , że z ogonkiem :lol: Piesiu śliczny :loveu:, szukaj domku , jesteś wyjątkowy , napewno się szybko komuś spodobasz !!! ciotka Toska będzie cię tu pilnować , bo inaczej pomóc nie może :shake: Quote
Toska Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 psiaku słodziaku w górę ! niech cię wszyscy zobaczą !!! niech wiedzą , że domku szuka taki przystojniaczek ! Quote
idusiek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 on wyglada identycznie prawie jak moje Mrówczydło ( tzn juz nie moje, bo znalazło wlaścicicela ;) ) tego i Gumisiowi życzę. Z allegro miałam dużo telefonów w jej sprawie- probujcie tam. Quote
Toska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Malutki , śliczny , o oryginalnej urodzie - wciąż samotny , szuka domku !!! Quote
mawin Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 taki maluszek powienien grzać dupkę na kanapie. Domek pilnie poszukiwany!! Quote
Toska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Na kolankach u pańci powinien siedzieć , radować czyjeś oczy i serce , a nie w schronie za kratami :shake: Gumisiu w górę !!! obyś Święta spędził już we własnym domku !!!! Quote
Toska Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 śliczny rozczochrańcu :loveu: reklamuj się , domek poszukiwany !!! Quote
Dorothy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 fakt, jest z niego mala perelka :-):loveu: ile toto wazy/mierzy? Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Wiecie co ? Chyba niepotrzebnie zrobiłam ten wątek . Jego dziś w schronisku już nie było . Teraz tylko będziemy zastanawiać się gdzie poszedł i czy dobrze trafił . Quote
deathgs Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie martw się, może dobrze. Umieściłam go na tej mojej ulotce (już ją kończę), będę musiała go usunąć. Trzeba może ten wątek zamknąć by nie mylił, czy piesek szuka dokmu czy nie. Quote
Recommended Posts