Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś pomoże nam w ogłoszeniach? Może ma ktoś trochę wolnego czasu, bo mi się ręce urywają od roboty. Jak nie pies, to kot, jak nie kot, to morderca kotów...i w kołooooooooo

Posted

Hey ja już pisałam, że mogę pomóc rozwieszać ogłoszenia itd. na allegro też mogę wystawić psiaka!! Mam sporo czasu obecnie nie pracuję a zajmuje się córcią. Pęka mi serducho! domu bądź tymczasu szukam dalej...

Bardzo proszę o domek w imieniu pieska!
Chciałabym dodać, że oferuję pomoc w transporcie psa.

Posted

siedzi i wygląda tak, że ja jestem wściekła. nie wiem co lepsze
niech by siedział na ulicy, nie wiem, może tak lepiej...
bo co teraz?
siedzi w shcronisku...

Posted

Miałam BARDZO sensowny telefon. Pani jest psiarą, doskonale zdaje sobie sprawę jaka odpowiedzialność płynie z adopcji psa i chce to dobrze przemyśleć. Pies jej się podoba, pytała mnie też o jego zachowanie, mogłam powiedzieć tyle ile wiem z tej doby spędoznej u mnie. Podkreślałam, że pies był w stresie i różnie to bywa.

Pani ma się zastanowić i oddzwoni.
Pami mieszka sama, ma działeczkę i brzmiała naprawdę dobrze...

Posted

Betbet napisał(a):
siedzi i wygląda tak, że ja jestem wściekła. nie wiem co lepsze
niech by siedział na ulicy, nie wiem, może tak lepiej...
bo co teraz?
siedzi w shcronisku...

Oj,ciotka,ale napisałas.jasne,ze lepiej w schronie-jest bezpieczny.ma co jesc i na glowe nie pada.Gdyby bylo 200 psow,to wiadomo,bezpieczniej na ulicy,ale tak nie jest-miedzy innymi własnie dzieki Tobie.Wiec glowa do gory.On dlugo nie posiedzi.

Posted

Jestem spokojna, co nie zmienia faktu, że to przykre...pies musiał tam trafić...Z drugiej strony, skoro wywiad w okolicy dał nam informacje, iż on się tak błaka na granicy miast od kilku dni, to na pewno ciepło i karma są dla niego lepsze niż pogoda na zewnątrz.

Co nie zmienia faktu...strasznie fajny pies, niesamowicie przypadł mi do gustu. Po prostu kapitalny