Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani napiszcie mi jak radzicie sobie na studiach (jak studiujecie poza domem) ze swoimi psiakami? Jak układaja sie wam stosunki z współlokatorami? Czy cięzko jest? Ja juz nie moge chce miec psa ze soba a boje sie że sobie nie poradze. Dojazdy pociągami? Ale miala bym z kim chodzic na spacery i przytulic sie do kogo. Jak wy sobie radzicie? :D :-? :D

Posted

ja studiuje w opolu,mam wynajete mieszkanie z kumplami wiec psiaka se trzymam ale mi cos starzy mrucza ze sie nie bede uczyc ale pies musiby obecnie pod moja opieka bo miala operacje.

ale zobacze jak to bedzie :)

Posted

Cobra nieźle twoi kumple to wykombinowali. :D Ale pomysł trafiony. Podobno faceci na lato kupuja psy aby podrywac dziewczyny. A ja wsumie z współlokatorami jeszcze nie gadałam. Pożyjemy zobaczymy :lol:

Posted

Ja mieszkam w Dąbrowie Górniczej ale studiuje we Wrocku (200km), z dwoma psiakami :) Nie ma w tym nic strasznego pod warunkiem ze psa zaakceptuja twoje wspolokatorki! Na wyklady czasami zabieram moje futrzaki (i nie sa wcale jedynymi psami na auli, prawda agacia?:)). A tak to siedza sobie grzecznie w mieszkanku i czekaja az wroce i pojdziemy na dluuugi spacer! Nie wyobrazam sobie nie miec ich ze soba!:) Mam mnostwo znajomych ktorzy nawet kupili psa dopiero jak wyjechali na studia! Musze chyba tylko dodac ze studiujemy weterynarie...:)

Posted

Oj, ja tez mialam co 3 typgdnie taki poniedzialek, od 7.00 do 17.00, ale wtedy moje wspaniale wspollokatorki zabieraly mi psiaka (wtedy byl jeszcze tylko1) na specer:) Trzeba rozsadzic co dla psa lepsze, no i jak bardzo jestescie zwiazani z psem. W mojej sytuacji, jestem w stanie poswiec psom min 3 h dziennie na spacery,a w domu rodzice wychodzili by z nimi wkolo bloku i spowrotem! A poza tym chyba bym sie bez moich psiakow zaplakala;)

Posted

Nie ma to jak mieszkac w miescie gdzie sie studiuje 8) Pierwszy semestr byl swietny.Czwartki i piatki byly wolne,w drugim tylko piatki,ale to i tak dobrze. Na szczescie u mnie pies jest rodzinny,a nie tylko moj,wiec zawsze ktos z nia wyjdzie,a jako,ze Azja nie ciagnie to czasem podrzucimy ja do babci,ktora tez chetnie z Azja wychodzi :D