Genesis Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 W niedzielę byliśmy w lesie na spacerku i, jak widać na załączonych zdjęciach, Kenia szalała. Pozdrawiamy każdego gościa w naszej galerii! Quote
Genesis Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Jej, już zdążyłam zapomnieć, że taki piękny śnieg mieliśmy. Teraz po każdym spacerku trzeba nieźle szorować podwozie, bo taka brudna. Ech, byle do wiosny. Znów poobserwujemy sobie jak się listki z dnia na dzień rozwijają.... Quote
martitaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 PIEKNIEEEE!!!!!!!!!!!!!! http://images32.fotosik.pl/429/2f8089bb66b8e2edmed.jpg Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witamy po raz pierwszy :razz: http://images38.fotosik.pl/45/3b75b696b5240581med.jpg śliczna :loveu: Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale ona śliczna jest wręcz cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Genesis Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Witam serdecznie Anię i Akirę :lol:. Dziękujemy z Kenią za odwiedziny! Cieszę się też, że zdjęcia się podobają. Teraz moja czarnulka się niecierpliwi, że się nią nie zajmuję, do gabinetu, gdzie siedzę wchodzić jej nie wolno (to pokój dla gości do nocowania), więc leży w progu. Ostatnio bardzo jej las pachnie i na spacerkach kąpie się w lodowatym strumyku brrr... Ale już wiem, że ona ma końskie zdrowie! Pozdrawiamy serdecznie! Quote
Ania :) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ojj znam to skąś .. Andy potrafił w styczniu pobiec do jeziora i się wykąpać :roll: Ale na szczęście nigdy nie był chory. ;) Quote
akira Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witam serdecznie Anię i Akirę . Dzięki za powitanie :) Dziękujemy z Kenią za odwiedziny! Nie ma za co dziękować :) Teraz moja czarnulka się niecierpliwi, że się nią nie zajmuję, do gabinetu, gdzie siedzę wchodzić jej nie wolno (to pokój dla gości do nocowania), więc leży w progu. Skąd ja to znam :) moja szajby dostaje jak się nią nie zajmuje :) Ostatnio bardzo jej las pachnie i na spacerkach kąpie się w lodowatym strumyku brrr... Ale już wiem, że ona ma końskie zdrowie! Heh :eviltong: ja z moją będe musiała się właśnie do lasu wybrać na pierwszy spacer jak będzie ciepło :diabloti: Pozdrawiamy serdecznie! My również pozdrawiamy! i życzymy miłego dnia!:diabloti: Quote
Genesis Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Kenia szaleje w lesie po śniegu! Jest wspaniale, ze spacerków wraca czyściutka :lol:. Ale ptaki już na całe gardziołko wyśpiewują , że nadchodzi wiosna :loveu:. Pozdrowienia dla wszystkich właścicieli czterech łapek i ich wielokrotności. Za chwilkę wklejam zdjęcia, jak to Kenia po spacerze oglądała skoki narciarskie:cool3: Quote
Kinia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cześć:multi: Kenia robi podbną minę jak Marley na tym drugim zdjeciu Quote
Genesis Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No właśnie! Mi się wydaje, że Kenia Jest z "twarzy" podobna do Marleya. A zauważyłaś, jakie jej pędzelki włosów wystają między pazurkami? Strasznie jej urosła sierść pod spodem między poduszeczkami. Czy wszystkie labki tak mają na zimę??? Pozdrawiam Quote
Kinia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Między poduszkami zawsze rośnie i strasznie mnie to denerwuje bo pies sie ślizga bardziej na podłodze. My to wycinamy jak najczęściej. Quote
Genesis Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aaaaa... Nie wiedziałam. To jest pierwsza zima, którą Kenia spędza u nas. Toteż trochę się dziwiłam. Dzięki :lol: Quote
Kinia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mojemu czasami zostaje śnieg między łapami bo przyczepia sie do tej sierści i wtedy kuleje i musze mu to wyciągnąć Quote
Genesis Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Śnieg pozostał już tylko wspomnieniem. Cieszę się, choć Kenia wracała wtedy ze spacerków taka czyściutka..... Teraz mamy błocko i odmarznięte psie kupki naokoło :cool1:. Ale ile zapachów!!!! Kenucha nie może się nawąchać do syta. Dziwne, ale czasem woli wąchać, niż zjeść smakołyk. Czy wasze labiszonki też po zimie mają więcej centymetrów w pasie :cool3:? Pozdrawiam serdecznie i słonecznie (to drugie to tak trochę na wyrost) Quote
Genesis Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 30 marca minie równo rok, odkąd przywieźliśmy do domu czarne przerażone stworzonko, które najchętniej dałoby nogę do pobliskiego lasu i zdziczało tam do reszty. Jej, ależ ja miałam wtedy stresa, chyba nie mniejszego niż Kenia :shake:. Muszę obmyślić teraz dla niej jakąś rocznicową niespodziankę. Ale póki co, to zmęczenie wiosenne daje mi się we znaki i moja twórczość jest ograniczona do poziomu stawonogów. Pozdrawiamy z Kenuchą i życzymy duuużo słonka:loveu::loveu::loveu: Quote
Genesis Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Na dowód, że i psica zmienną bywa, kilka fotek mojej Kenii. Czy to aby ten sam pies??? Kosmita Alf Mata Hari (co za chytre oczka) Taka bezbronna jestem... Ooo, coś takiego...? Skórzasty nosek Quote
Genesis Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 No to minął roczek odkąd Kenia zamieszkała z nami. Jej, jak ten czas leci... Quote
Ania :) Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Śliczna sunia. :loveu: Ojj lecą te latka lecą ... u Nas w styczniu minęło 5 lat odkąd Anduś jest z nami. :lol: Quote
Kinia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 http://images49.fotosik.pl/111/f9b7180f613f877amed.jpg Śliczna:loveu: Ostatnie też super Quote
Genesis Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Nie ma to, jak wiosną wymoczyć kuper w leśnym rowie!!! przegląd dentystyczny Quote
Genesis Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki! Dawno tu nie zaglądałam, bo poszukiwałam labka dla mojej siostry. Znalazłyśmy na Labradory Info. No i teraz Kenia ma przyrodniego brata biszkopta! Niedługo fotki dwóch labków! Quote
Ania :) Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ale super :cool3: To będzie black & white :evil_lol: Quote
Recommended Posts