Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jej, już zdążyłam zapomnieć, że taki piękny śnieg mieliśmy. Teraz po każdym spacerku trzeba nieźle szorować podwozie, bo taka brudna. Ech, byle do wiosny. Znów poobserwujemy sobie jak się listki z dnia na dzień rozwijają....

Posted

Witam serdecznie Anię i Akirę :lol:. Dziękujemy z Kenią za odwiedziny! Cieszę się też, że zdjęcia się podobają. Teraz moja czarnulka się niecierpliwi, że się nią nie zajmuję, do gabinetu, gdzie siedzę wchodzić jej nie wolno (to pokój dla gości do nocowania), więc leży w progu. Ostatnio bardzo jej las pachnie i na spacerkach kąpie się w lodowatym strumyku brrr... Ale już wiem, że ona ma końskie zdrowie! Pozdrawiamy serdecznie!

Posted

Witam serdecznie Anię i Akirę .

Dzięki za powitanie :)

Dziękujemy z Kenią za odwiedziny!

Nie ma za co dziękować :)

Teraz moja czarnulka się niecierpliwi, że się nią nie zajmuję, do gabinetu, gdzie siedzę wchodzić jej nie wolno (to pokój dla gości do nocowania), więc leży w progu.

Skąd ja to znam :) moja szajby dostaje jak się nią nie zajmuje :)

Ostatnio bardzo jej las pachnie i na spacerkach kąpie się w lodowatym strumyku brrr... Ale już wiem, że ona ma końskie zdrowie!

Heh :eviltong: ja z moją będe musiała się właśnie do lasu wybrać na pierwszy spacer jak będzie ciepło :diabloti:

Pozdrawiamy serdecznie!

My również pozdrawiamy! i życzymy miłego dnia!:diabloti:

Posted

Kenia szaleje w lesie po śniegu! Jest wspaniale, ze spacerków wraca czyściutka :lol:. Ale ptaki już na całe gardziołko wyśpiewują , że nadchodzi wiosna :loveu:. Pozdrowienia dla wszystkich właścicieli czterech łapek i ich wielokrotności.
Za chwilkę wklejam zdjęcia, jak to Kenia po spacerze oglądała skoki narciarskie:cool3:

Posted

No właśnie! Mi się wydaje, że Kenia Jest z "twarzy" podobna do Marleya. A zauważyłaś, jakie jej pędzelki włosów wystają między pazurkami? Strasznie jej urosła sierść pod spodem między poduszeczkami. Czy wszystkie labki tak mają na zimę???
Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Śnieg pozostał już tylko wspomnieniem. Cieszę się, choć Kenia wracała wtedy ze spacerków taka czyściutka..... Teraz mamy błocko i odmarznięte psie kupki naokoło :cool1:. Ale ile zapachów!!!! Kenucha nie może się nawąchać do syta. Dziwne, ale czasem woli wąchać, niż zjeść smakołyk.
Czy wasze labiszonki też po zimie mają więcej centymetrów w pasie :cool3:?
Pozdrawiam serdecznie i słonecznie (to drugie to tak trochę na wyrost)

Posted

30 marca minie równo rok, odkąd przywieźliśmy do domu czarne przerażone stworzonko, które najchętniej dałoby nogę do pobliskiego lasu i zdziczało tam do reszty. Jej, ależ ja miałam wtedy stresa, chyba nie mniejszego niż Kenia :shake:.

Muszę obmyślić teraz dla niej jakąś rocznicową niespodziankę. Ale póki co, to zmęczenie wiosenne daje mi się we znaki i moja twórczość jest ograniczona do poziomu stawonogów.
Pozdrawiamy z Kenuchą i życzymy duuużo słonka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Na dowód, że i psica zmienną bywa, kilka fotek mojej Kenii. Czy to aby ten sam pies???

Kosmita Alf

Mata Hari (co za chytre oczka)

Taka bezbronna jestem...

Ooo, coś takiego...?

Skórzasty nosek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za odwiedzinki! Dawno tu nie zaglądałam, bo poszukiwałam labka dla mojej siostry. Znalazłyśmy na Labradory Info. No i teraz Kenia ma przyrodniego brata biszkopta! Niedługo fotki dwóch labków!