Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AleksandraJ']

Kochani nie proszę nigdy o pieniądze, ale jest nagła sprawa!!!

Pies w złym stanie, spalony przez kata żelazkiem! Szukalam mu domu wsrod znajomych ale jego stan się pogorszył!!!

Moja mama zgodzila się na DT, bo byla dzis zobaczyć psiaka.
Jednak bede potrzebować wsparcia na diagnozę i RTG, pies jeszcze 2 tygodnie temu chodzil normalnie, dziś powłóczal nogami, nie wiem czy to porażenie, czy go z bólu boli... w weekendy nie ma weta w schronie wiec nic sie nie dowiem, zreszta mojej mamie powiedzialano NIE MA takiego psa, ale sie uparla i wkurzyla az jeden sobie przypomnial, że taki był...:angryy:

Być może jak to porażenie bedzie trzeba go uśpić ale musze spróbować...

Kto moglby mi pomoc??:placz:

czemu go nie wezmiesz z tamtad?

Posted

majku33krakow, najpierw przeczytaj wątek... Chcialam psa wziąc przyjechalam po niego, ale okazalo sie, ze ma nosówke, a psów chorych nie wolno im wydawać. Obecnie psa nie ma, prawdopodobnie zostal uśpiony, bo byl bardzo chory, a jak go wczesniej chcialam brac to tez nie moglam bo psów ze szpitaliku nie wolno brac.

Posted

[quote name='AleksandraJ']majku33krakow, najpierw przeczytaj wątek... Chcialam psa wziąc przyjechalam po niego, ale okazalo sie, ze ma nosówke, a psów chorych nie wolno im wydawać. Obecnie psa nie ma, prawdopodobnie zostal uśpiony, bo byl bardzo chory, a jak go wczesniej chcialam brac to tez nie moglam bo psów ze szpitaliku nie wolno brac.

przepraszam:placz:,bidulek jest.

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Chyba masz racje Justynko ale nie mogę sie na to zdecydować :(

wątek jest nadal w psy do adopcji/znalezione...zajmuje miejsce innym biedactwom,które jeszcze żyją...Może gdyby była szansa, że żyje...:(