Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam informacje o szczeniaku dostalam od Jotki z fundacji SOS, to do niej zglosila sie pani ktora przygarnela do siebie szczeniaka i ktora niestety dluzej nie moze go zatrzymac gdyz ma juz jednego psa a ze wzgledu na wiek nie ma sil na zajmowanie sie dwoma psami.

Poprosilam jedna z kolezanek z dogomanii (Kako80) o podjechanie do pani i ustalenie co to za psiak, porobienie zdjec i ogolne rozeznanie sie w sytuacji, oto jej relacja:

czesc Dominika,
mam fotki tego psiaka z 1000lecia.
sympatyczny, mlody chlopak.
pod kolanka, drobny, na smyczy chodzi tak sobie, ale generalnie jest grzeczny.
bawi sie ladnie z sunia Pani, ktora go przygarnela chwilowo,
dzis byl u weta, zostal odrobaczony, moze miec kolo 7/8 miesiecy.
taki podrostek.
nie niszczy specjalnie, jak to szczeniak chwyta co popadnie jak mu sie nudzi, ale nie ma dramatycznych tendencji.
siu i qupe robi na dworze, choc raz mu sie zdazyl sik w domu.
nie jest wychudzony, ma ladna siersc, nie boi sie, wiec psyche ma ok, widac nikt mu krzywdy nie zrobil. moze sie zgubil?albo uciekl?
pani mowi, ze raz jak sie oddalil sam wrocil do niej do bloku i czekal na nia az wroci, a jest u niej 2 dni.
czas mamy do srody najlepiej, pani w srode wyjezdza na caly dzien i boi sie go samego zostawic. Pani ma ogromne serce ale mowi, ze juz nie ma sily na dwa psy, i ze musi go oddac.
podaj mi maila Twojego to Ci wysle fotki.
zapomnialam zapytac czy ogloszenia psa moga byc na jej telefon..

pozdrawiam
kasia

teraz prosba do was o pomoc dla tego psa, on ma czas tylko do srody a potem co bedzie nie wiem :shake: potrzebujemy domu stalego badz chociaz tymczasowego zeby maluch nie musial zaznac smaku schroniskowego swiata :placz:

prosba o ogloszenia, kontakt do pani mysle bedzie najbardziej sensowny bo wkoncu ona maluchem sie zajmuje i zna go najlepiej 508 058 764 p Regina.

szukajcie, rozglasniajcie, moze ktos gdzies zechce takiego slodkiego uszatka :roll:

Posted

Pies raczej duży będzie, mam nadzieję, że pani, u której jest, zaryzykuje jeden dzień bez nadzoru i psa do schronu nie odda. Pomysłu na dom, niestety nie mam.

Posted

dzownilam dzisiaj do pani niestety psiak nadal u niej, z ogloszen nikt nie dzwoni, powiedzialam pani ze grudzien jest ciezkim miesiacem na adopcje ale tez obiecalam dalej szukac :shake:

• 4 months later...