Kamila&tigunia Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 cześć Zaczynam się martwic, ponieważ moja Tiga która za m-c skończy rok nie miała jeszcze cieczki. Jak była młodsza była leczona różnymi antybiotykami, może to spowodowało opóźnienie. Nie wiem co mam na ten temat myśleć. Suka dojrzewa do roku wiec mamy jeszcze miesiąc, może to nastąpi w ciągu tych najbliższych dni. Co wy o tym myślicie? :bluepaw: Quote
coztego Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Cierpliwie czekaj... Myślę, że lada chwila nadejdzie. Każda sunia dojrzewa w innym czasie. Quote
BeataK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Zgadzam sie to jest sprawa indywidualna każdej suni Quote
Kamila&tigunia Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 mam nadzieje że nastąpi to jak najszybciej bo naprawde się martwię. :bluepaw: Quote
Kamila&tigunia Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 A tak na marginesie to napewno macie racje na wszystko jest czas, tylko pani czasem jest przewrażliwiona. :bluepaw: Quote
Noelani Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Moja suka tez dlugo nie dostawala cieczki, ale hodowczyni kazala mi sie nie przejmowac az suka skonczy rok. No i dzien przed pierwszymi urodzinami stalo sie 8) Wiec ty tez sie na razie nie przejmuj i czekaj cierpliwie :D Quote
maw Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 sunia moich znajomych dostala cieczkę (I) po 14 miesiącu zycia... :) m Quote
Flaire Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Ja mialam juz kilka suk, u ktorych pierwsza cieczka wystepowala w 18 miesiacu. Quote
Recommended Posts