Jump to content
Dogomania

Kochane ROTULCE proszą o domki- tylko do wyboru, bo kolor jedyny ;) WROCŁAW

Recommended Posts

Posted

hm...powie szczerze, ze nie wiem , ale do tej pory jak mialam psy to obok ptaka obojętnie by nie przeszedl. I teraz moja sunia gania, biega za ptakami sztuka dla sztuki, bo jakby za bardzo nie chciala dogonic. Ale nie rozumiem co ten kanarek tak sobie lata po cały mieszkaniu???
No i nie mówcie , ze kot na kanarka nie reaaguje :crazyeye: prędzej kot kanarkowi coś zrobi niż pies przeciez.
Poza tym psa idzie oswoic z kotem, tylko trzeba trochę cierpliwości.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc tak:
Młody pojedzie do domku razem z takim dobermanowatym, w której będzie robił za stróża. Dobrze, że wykastrowany to nie będę się zamartwiać, że wymnożą sobie następne "stróżujące":roll:

Ten pies jest tak biedny, jak piękny! Napatrzeć się na niego nie mogę, A taki odważny, jak mój Bruńcio- czyli agresja z bojaźni. W międzyczasie był raz adoptowany, ale oczywiście facet bez jaj i szybciej oddal niż wziął:shake:

Strarszy to przemily, przecudny rociaczek prosto z mieszkania, który zupełnie nie radzi sobie w schronie. Tzn. nie gryzą go ani on tego nie robi, ale całe dnie spędza w budzie i nawet nie można mu zrobić foty. Muszę go wyciągnąć, bo nie da się inaczej. Taka ciepła klucha, która potrzebuje POMOCY NATYCHMIAST!:-( Źle z nim będzie za niedługo:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Magd@ wchodzisz w swój profil i tam jest po lewej stronie "zmień podpis" czy cuś takiego:p I JUŻ!

Dzisiaj posiedziałam przy kompie i kochany starszaczek ma takie ogłoszenia:

- bono-polska.pl
- ojej.pl
- pajęczyna.pl
- pineska.pl
- giełda.bai.pl
- gumtree.pl
- petworld.pl
- autogiełda.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- szybko-sprzedam.pl

Jeśli miałby ktoś wolną chwilkę i chęć to bardzo proszę o dalsze ogłaszanie Mi to idzie, jak po grudzie...

Posted

No i jak to zwykle bywa młody wraz z mixem dobka mieli iść do adopcji pilnować jakiejś firmy, niestety zwolnił się jeden pracownik i szef ich teraz wziąć nie może, bo nie miałby się kto nimy zająć.

Mój Boże, jak życie: jedzenie, słoma w budzie itp zależeć mają od tego, czy akurat jest taki pracownik "na stanie" to ja *******ę taką adopcję!:angryy:

CIOTECZKI, BŁAGAM- POMÓŻCIE DZIECIAKOWI Z OGŁOSZENIAMI! NO I MI, BO JAK TAKIE CUDEŃKO PÓJDZIE DO JAKICHŚ MENELI LUB CO GORSZA DRESA TO SIĘ ZAŁAMIĘ!:-(

Dodałam nowe fotki- są w pierwszym poście.

Posted

Fredzia z Twoich ogłoszeń dzwonil pewien pan, który prawdopodobnie przyjedzie jutro po młodziaka ;) No może nie cieszę się tak zbytnio, bo dużo już ludzi dzwoniło i się umawiało na 100% i nic z tego.

Zobaczymy jutro...