GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 hm...powie szczerze, ze nie wiem , ale do tej pory jak mialam psy to obok ptaka obojętnie by nie przeszedl. I teraz moja sunia gania, biega za ptakami sztuka dla sztuki, bo jakby za bardzo nie chciala dogonic. Ale nie rozumiem co ten kanarek tak sobie lata po cały mieszkaniu??? No i nie mówcie , ze kot na kanarka nie reaaguje :crazyeye: prędzej kot kanarkowi coś zrobi niż pies przeciez. Poza tym psa idzie oswoic z kotem, tylko trzeba trochę cierpliwości. Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sprawa tych ludzi juz nieaktualna ,wczoraj facet napisal ,ze juz znalezli jakas sunie.. Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 NO ALE ADOPCJA TYCH psiakow dalej aktualna - komu rotka :multi: Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 No niech w końcu któryś z mojego podpisu znajdzie domek:-(, bo banerka sobie nie moge wkleić!!!:placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 No rottki schroniskowe- Koper wrócił:diabloti:- bierzcie te swoje wielkie, czarne doopy w troki i spieprzać do nowych domów!!! Ale już was tu nie ma!:mad: Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Więc tak: Młody pojedzie do domku razem z takim dobermanowatym, w której będzie robił za stróża. Dobrze, że wykastrowany to nie będę się zamartwiać, że wymnożą sobie następne "stróżujące":roll: Ten pies jest tak biedny, jak piękny! Napatrzeć się na niego nie mogę, A taki odważny, jak mój Bruńcio- czyli agresja z bojaźni. W międzyczasie był raz adoptowany, ale oczywiście facet bez jaj i szybciej oddal niż wziął:shake: Strarszy to przemily, przecudny rociaczek prosto z mieszkania, który zupełnie nie radzi sobie w schronie. Tzn. nie gryzą go ani on tego nie robi, ale całe dnie spędza w budzie i nawet nie można mu zrobić foty. Muszę go wyciągnąć, bo nie da się inaczej. Taka ciepła klucha, która potrzebuje POMOCY NATYCHMIAST!:-( Źle z nim będzie za niedługo:shake: Quote
Magd@ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 podbijam !!!! a jak mi wytłumaczycie jak wstawić bannerek w podpis:roll: to chętnie wstawię .... Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Magd@ wchodzisz w swój profil i tam jest po lewej stronie "zmień podpis" czy cuś takiego:p I JUŻ! Dzisiaj posiedziałam przy kompie i kochany starszaczek ma takie ogłoszenia: - bono-polska.pl - ojej.pl - pajęczyna.pl - pineska.pl - giełda.bai.pl - gumtree.pl - petworld.pl - autogiełda.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - szybko-sprzedam.pl Jeśli miałby ktoś wolną chwilkę i chęć to bardzo proszę o dalsze ogłaszanie Mi to idzie, jak po grudzie... Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No i jak to zwykle bywa młody wraz z mixem dobka mieli iść do adopcji pilnować jakiejś firmy, niestety zwolnił się jeden pracownik i szef ich teraz wziąć nie może, bo nie miałby się kto nimy zająć. Mój Boże, jak życie: jedzenie, słoma w budzie itp zależeć mają od tego, czy akurat jest taki pracownik "na stanie" to ja *******ę taką adopcję!:angryy: CIOTECZKI, BŁAGAM- POMÓŻCIE DZIECIAKOWI Z OGŁOSZENIAMI! NO I MI, BO JAK TAKIE CUDEŃKO PÓJDZIE DO JAKICHŚ MENELI LUB CO GORSZA DRESA TO SIĘ ZAŁAMIĘ!:-( Dodałam nowe fotki- są w pierwszym poście. Quote
Fredzia:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ogłosazenia dla chlopakow: 1.autogiełda 2.kokosy 3.eoferty 4.kupiepsa 5.http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/w-schronisku-dwa-rottwailery-za-darmo-wroclaw-494/ 6.gumtree 7.neon 8.dwukropek.pl Quote
Fredzia:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 i allegro: rottweiler w schronisku:(Wrocław (520563884) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czemu tylko na 2 dni mi sie zrobilo bede przedluzac, ale mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby i chlopak szybko domek znajdzie Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Fredzia:)']i allegro: rottweiler w schronisku:(Wrocław (520563884) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czemu tylko na 2 dni mi sie zrobilo bede przedluzac, ale mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby i chlopak szybko domek znajdzie Łoł, w dwa dni to by była najszybsza adopcja na świecie!:lol::lol: Dziękuję Fredzia!!!:loveu: Quote
Fredzia:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie ma za co:)trzeba chlopaka pomoc w wolnym czasie bede robila ogloszenia pieskom z 9 watkow na wroclawskich. Quote
martama Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 hop do góry chłopaki.. po nowe domki w tym nowym roku!!!!!!! Quote
Koperek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Fredzia z Twoich ogłoszeń dzwonil pewien pan, który prawdopodobnie przyjedzie jutro po młodziaka ;) No może nie cieszę się tak zbytnio, bo dużo już ludzi dzwoniło i się umawiało na 100% i nic z tego. Zobaczymy jutro... Quote
Fredzia:) Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 dokladnie bedziemy sie cieszyc dopiero jak chlopaka zabierze.Trzymam kciuki Quote
Recommended Posts