Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Badanie na przeciwciała lepiej mieć zrobione. Bo tak naprawdę to nie ma żadnego dokumentu (który by można wydrukować i na granicy pokazać, żeby się nie czepiali.)Każdy mówi że nie trzeba ale nie ma się na co powołać. celnicy różni są i po co kłopot. Ja też nie mogłam się zdecydować,ale dla świętego spokoju zrobiłam badanie jest ok. To w spokoju można myśleć o wyjeżdzie.

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Benita napisał(a):
Radze zadzwonic. Ja dopiero telefonicznie ich zaatakowałam i dostałam potwierdzenie zgłoszenia mojego i znajomych psiaków;) I r ówniez nie spodziewam sie zadnych listownych potwierdzeń. raczej telefonicznie bliżej wystawy zadzwonie gdyby w necie nie było dokładnych informacji:razz:

Wyslalam zgloszenia jeszcze raz
I nadal cisza
Mamooooo ratunku:angryy:

Posted

JOLY napisał(a):
Też wysłałam i cisza.

mam jeden mial od nich
ze do jednego ze zgloszen nei dolaczylam rodowodu.
Jednak ktos tam jest
Tylko to nadal nie wyjasnia czy zgloszenia doszly :evil_lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
Jak już się o rodowód upomnieli to masz jak w banku że przyjęli zgłoszenie :lol:.

Tylko, ze ja 4 psy zglaszalam za pomoca 4 osobnych maili. ale moze skoro ten jeden dosdzedl to i inne tez:evil_lol:

Posted

Po miesiącu mi wesołki odpisały ...jak już zdążyłam z tej wystawy zrezygnować, ale dla zainteresowanych mam informację, że pani podała mi opłatę za szczenię 10euro.

Posted

rodzice napisał(a):
Ja im chyba wogóle rodowodów nie przesyłalam tylko championaty

Ale to suka w mlodziezy. Nie ma jeszcze championatu. Moze dlatego chca rodowod
Pozostaly poszly w calosci ( zgloszenie, rodowod, championaty ) No zobaczymy

Posted

oni są udani :razz: a pewnie skończy się na tym, że wszyscy dostaną meila z linkiem do katalogu w celu sprawdzenia poprawności danych, tak jak było w sierpniu 2008 r. :evil_lol:

Posted

Hej,

Dzisiaj tam dzwoniłam i jest ok, czyli psy są...Pani odpowiadała "da,da" ;)
Pierwsze zgłoszenie wysłałam w styczniu i nic, później co miesiąc na nowo i nic, tak wiec pozostaje zadzwonić i sprawdzić...niestety...ale chyba rozumieją po polsku ;) mam przynajmniej taką cichą nadzieje ;)
Pytałam tez, czy można płacić na miejscu?...i Pani na to że "da"...więc fajnie...

Pozdrawiam
Justyna

Posted

Będą jaja jak Ukraina wprowadzi nam wizy :evil_lol:. Dziś w gazecie przeczytałam że chcą wprowadzić wizy dla państw będących w Unii i to przed 7 maja.
Jak to zrobią to mamy wystawkę z głowy :diabloti: