Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:))

niestety nie było mnie na lekcjach z rosyjskiego i czy mogłabym prosic kogoś o rozszyfrowanie

co planuja na I grupe ??

czy mógłby mi proszę ktoś napisać jak zgłosic psa na ta wystawe

mailem - na jaki adres ma wysłać zgłoszenie

listownie - na jaki adres ??

dzieki

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CACIB I gr - Sedych Nikołaj - Rosja /jak dobrze rozszyfrowałam :evil_lol:/

zgłoszenia ma meila : ksulviv@yandex.ru

adres
Украина, 79018 Львов, ул. Городоцкая 147,
Львовское городское отделение КСУ “ЛВ Фортуна"

takie dane są na druku zgłoszenia

Posted

Aniu,

ale moge wysłać mailem - i oni wysyłają potwierdzenie czy musze oprócz tego wysłać pocztą ??

na jakim druku - a moze byc mój który stosuję jak dotąd na wszystkie zgraniczne wystawy ??

Posted

Musiałek wystarczy meilem, w tamtym roku oprócz meilowego potwierdzenia nic więcej nie dostałam, ale teraz to są inni organizatorzy więc nie wiem czy papierki przysyłają.

ichnie zgłoszenie na wystawę CACIB w wordzie, można 1 stronę wykasować http://ksulviv.org/userfiles/CACIB%202009.doc
nie wiem czy na innych drukach można :cool1:

Iwona - CACIB cała 3 gr Anna Brankowic /Brankowicz? Brankowić?/ -Serbia

Posted

doradzcie mi prosze - wczoraj wyslalam maila ze zgloszeniem - nie mam od nich zadnej odpowiedzi

czy ja dostane ?? czy wy dostawaliscie ??

czy mam jeszcze raz wszystko wlozyc w koperte i wyslac poczta ??

Posted

Oni to tak szybko chyba nie potwierdzają:razz: Teraz jeszcze nie wysyłałam bo na dyplom próbuję się doczekać :evil_lol: ale w tamtym roku to dłuuugo czekałam i chyba po 5 meilach z prośbą o potwierdzenie doczekałam się odpowiedzi.

Posted

W któryms poscie znowu zauwazyłam dylematy dotyczace badań na przeciwciała. Otóż dotycza one zwierzat wjeżdżajacych do strefy UE z poza jej strefy. nasze psy zyja w UE i wyjechały tylko na wystawy. Przeciwciała sa potrzebne dla psów np. żyjacych na Ukrainie a wjeżdżających do UE np. do Polski. Ale oczywiscie kazdy zrobi jak chce. Poza tym dostałam informacje przez telefon , iz mozna płacić w EUR za wystawy.

Posted

[quote name='Benita'] Poza tym dostałam informacje przez telefon , iz mozna płacić w EUR za wystawy.

To znaczy że na miejscu będzie można na pewno w euro zapłacić??? bo szykować się na jedno i drugie to trochę drogo :cool3:.

Posted

6 gr. CACIB - Sadych Nikołaj/Mikołaj - Rosja, CAC - Hyżniak Witali /chyba dobrze przetłumaczyłam/ - Ukraina

9 gr - CACIB - Patrina Marina - Rosja - bez bf, chińskich grzywaczy, pudli,
CAC - Anna Branković - Serbia - bez bf

Posted

ja się chyba uszykuje na euro a za hotel mam placic w ich walucie .
Dostał ktoś potwierdzenie zgloszenia na maila bo ja jeszcze nie . A dostaniemy wogóle coś na piśmie zeby bylo wiadomo który ring itd ?

Posted

Na pisemne potwierdzenie to raczej nie liczcie :evil_lol:, do tej pory podawali w necie katalog w celu sprawdzenia swoich danych i do ewentualnej poprawki na meila :p

Posted

Musiałek napisał(a):
zgłoszenie wysłałam w czwartek a pozniej jeszcze raz w piatek z jeszcze raz dodoatkową prośba o potwierdzenie i dzis rano dostałam odpowiedz ze pies jest przyjety :multi:

masz szczęście :lol:

Posted

rodzice napisał(a):
Ja zgłosilam 30 stycznia i dotad cisza , moze zglosze jeszcze raz ? Co myślicie ? Pisałam juz 2 maile z prośba o potwierdzenie i nic .

Ja tez w styczniu zglaszalam i tez cisza
Chyba faktycznie zglosze jeszcze raz teraz :angryy:

Posted

Radze zadzwonic. Ja dopiero telefonicznie ich zaatakowałam i dostałam potwierdzenie zgłoszenia mojego i znajomych psiaków;) I r ówniez nie spodziewam sie zadnych listownych potwierdzeń. raczej telefonicznie bliżej wystawy zadzwonie gdyby w necie nie było dokładnych informacji:razz:

Posted

Benita napisał(a):
Radze zadzwonic. Ja dopiero telefonicznie ich zaatakowałam i dostałam potwierdzenie zgłoszenia mojego i znajomych psiaków;) I r ówniez nie spodziewam sie zadnych listownych potwierdzeń. raczej telefonicznie bliżej wystawy zadzwonie gdyby w necie nie było dokładnych informacji:razz:

no tak ale kto sie z nimi dogada :placz: