Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oni tam mają przerwę obiadową od 13 do 14. Przyjmowanie i opłaty do godz. 14. Nie ma co się pchać rano jeśli się ma po południu ocenę.
I wszyscy z obsługi są bardzo mili.
Nie pamiętam dokładnie po ile były tam dania gorące typu szaszłyk, kotleciki itp. ale prawie o połowe mniej niż na naszych wystawach jak przeliczałam. I smaczne :evil_lol:

Posted

Juta napisał(a):
Ooooo...... Jak miło. Nawet obiad dla wystawców przewidzieli :cool3:;)

:evil_lol::evil_lol: raczej dla oceniających wystawców ;)

Posted

AnkaW napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: raczej dla oceniających wystawców ;)

No właśnie, właśnie... ja będę bardzo sumiennie oceniała pracę oceniającego nas sędziego :lol:;) więc obiad mi się należy :razz::mad:;)

Posted

Dzwoniłam do nich przed chwilą - osoby które wystawiaja się po obiedzie powinny zgłosic sie na wystawie do 12 . Płatna wystawa tylko w hrywnach , powiedziała ,że w euro nie beda przyjmowac no i na bank championat po 4 cacach .

Posted

PANGEA napisał(a):
wszuscy bedziemy blisko siebie :loveu:
Bo ringow wogole jest 7
Ja zdaje sie na 4 po obiedzie, a na 7 przed obiadem

No to generalnie wystawa malutka , nie tak jak u nas .

Posted

Musiałek napisał(a):
a czy moge prosic o rozszyfrowanie gdzi i o ktorej beda oceniane owczarki australijskie ?? i czy wiadomo juz sędziów ??

jeśli Ty masz awstralijska owciarka :evil_lol: to jesteś na 1 ringu po południu sędzia Zoran Branković, ja i Dana też na tym samym :multi:

Posted

My jesteśmy na ringu 4 po przerwie. Z nami na tym samym ringu będzie też Ogar Polski.

A czy wogóle gdzieś pisze, od której zaczyna się sędziowanie rano ?

Posted

Jogurt napisał(a):
Słuchajcie to ile tych hrywien mam mieć? Równowartość 40euro czy jest jakaś inna stawka? :cool3:

1 euro = 10 hrywien

Posted

rodzice napisał(a):
My jesteśmy po obiedzie na ringu 5 - bedzie tam w pobliżu ktoś z dogomaniaków ?

Jestesmy na ringu 5 od 10 po amstaffach. Jest tylko 1 Border Terrier i to my !!!:lol:

Posted

Zmiana sędziego nie będzie
Марины Патриной (Россия) w zamian Еленa Борисовa (Белоруссия).

Rejestracja psów od 8.00
Otwarcie wystawy 10.00
Ocena psów od 10.30

Posted

rodzice napisał(a):
Hotel mam płatny tylko w hrywnach , wystawa jest tez ponoć w hrywnach , zakupy wiadomo w ich walucie więc euro nie biorę .

dzwoniłam do nich i powiedzieli mi, że opłata dla zagranicznych bedzie w euro. Ja biore tylko euro. W razie czego mozna wymienic na ich walute juz na mejscu we Lwowie:lol: