Samba Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 zdecydowanie zezrec i to zanim wlasciciel przeczyta ;-) :D http://www.chihauhau.republika.pl/bibliografia.html Quote
Krystynah Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Samba! swietne! I jakie prawdziwe ;-) Quote
Samba Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Samba! swietne!I jakie prawdziwe ;-) Ale nie moje :( tylko Kayli :D , ktora dzielnie czyta te wszystkie ksiazki! O "Inteligencji psow", najbardziej mi sie podoba :lol: Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Samba! swietne!I jakie prawdziwe ;-) Ale nie moje :( tylko Kayli :D , ktora dzielnie czyta te wszystkie ksiazki! O "Inteligencji psow", najbardziej mi sie podoba :lol: Wienc ... :wink: jesli psiur zeżre te ksiomżki to sie NAUCZY? :o przyswajalność żarcia jest tożsama z przyswajalnością 'druków' ? :roll: :) :wink: Quote
Samba Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Wienc ... :wink: jesli psiur zeżre te ksiomżki to sie NAUCZY? Neee... Jesli psiur zezre, to siem Pancia vel Pancio nie nauczy. Quote
Krystynah Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Jak pies zezre to wlasciciel nie przeczyta co mu wyjdzie tylko na dobre ;-) Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Wienc ... :wink: jesli psiur zeżre te ksiomżki to sie NAUCZY? Neee... Jesli psiur zezre, to siem Pancia vel Pancio nie nauczy.Ale to musi być Pancia vel Pancio, którzy czytają ze zrozumieniem :P Bo jeśli czytają bez zrozumienia to doupa blada. :roll: :wink: Quote
Samba Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Wienc ... :wink: jesli psiur zeżre te ksiomżki to sie NAUCZY? Neee... Jesli psiur zezre, to siem Pancia vel Pancio nie nauczy.Ale to musi być Pancia vel Pancio, którzy czytają ze zrozumieniem :P Bo jeśli czytają bez zrozumienia to doupa blada. :roll: :wink: Ale to wlasnie o to chozi! Najlepiej przed konsumpcja poddac ksiazke obrobce tnacej, bo jak siem dowiedzialam na BARFowych watkach, pies dlugich czasteczek celulozy nie strawi... Do tego jeszcze dochodza przyciezkawe teksty i trudne wyrazy. Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 :) Samba Dzięki. :modla: Gdyby nie Twoje wyjaśnienia to :hmmmm: :eating: ... :gent: Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :) SambaDzięki. :modla: Gdyby nie Twoje wyjaśnienia to :hmmmm: :eating: ... :gent: Zawsze do uslug :eviltong: Quote
Asia_Focus Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Samba, dopiero zauwazylam, GENIALNY podpis :D Na prawde sliczny :D :D :D Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Dzieki :D (poprzednio mialam zlota mysl, ale nikt na nia nie zwracal uwagi 8) ) :lol: :lol: :lol: Quote
cuciola Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 czy do zbilansowanej karmy np RC trzeba dodawać witamin dla szczeniaka? to jest chyba zbędne wg mnie ale mogę się mylić Quote
aleksja Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 my dajemy od szceniaka do RC preparaty wapniowo fosforowe z czyms tam zalecane przez hodowce- ale musimy zrobic nadania czy nie przesadzamy tj czy ma wlasciwy dobor pierwiastkow organizmie. najlepiej zapytac o to weta Quote
golden_owner Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 To radze sie pospieszyc z tym badaniem, ja sie naczytalam o zgubnych skutkach przedawkowania wapnia u szczeniat duzych ras. Zgodnie z zaleceniami mojego weta, moj pies nigdy nie dostawal dodatkowo preparatow wapniowych, jadl RC (rozne wersje), teraz je biomill + jeden posilek gotowany (i 1/3 dawki Salvikalu), od 4. miesiaca dostaje arthroflex. Quote
janoush Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 argo napisał(a):uziluna napisał(a):I jeszcze jedno ...co do :wink: :D proponuję książkę autorstwa Jan FENNELL "Zapomniany język psów" :D Miłej lektury :D Psiury to majom czytać czy zżerac? :) :wink: :roll: Przepraszam za odgrzewanie wątka, ale dopiero się zarejestrowałem i czytam... A mój Derek (obecnie 2,5 mies) właśnie zaczął nadżerać tę książkę. Zostawiliśmy ją w nocy troszkę za nisko... Pozdrawiam Quote
00000 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 janoush napisał(a):A mój Derek (obecnie 2,5 mies) właśnie zaczął nadżerać tę książkę. Zostawiliśmy ją w nocy troszkę za nisko... Pozdrawiam No to może posiadł już potrzebną wiedzę... :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts