malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 wow jak szybko!!! :multi: cieszę się :multi: Quote
Fundacja Medor Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 p ela u nas też wczoraj była po karmę wiec swieta bedzie miała spokojne a psiaki brzuszki pełne ale trzeba jeszcze cos pomyslec z działem wirtualne adopcje aby cyklicznie psiaki miały wsparcie Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bez zdjęć, bez strony internetowej słabo to widzę :shake: Quote
Fundacja Medor Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 pani ela dzwoniła wczoraj do mnie niestety terierek wrocił z adopcji nie wyskakiwał z 1 piętra oknem nie umie chodzic na smyczy on musi zamieszkac w domku pani eli popsuło sie cos w samochodzie ostatnio woziła jedzenie psiakom wózeczkiem teraz juz naszczescie samochod ma naprawiony ale p ela nie ma juz co dawac psiakom do jedzenia kurcze przydały by sie jakies bazarki dla niej p ela zastanawia sie juz nad zlikwidowaniem konta bankowego bo to tez sa opłaty:placz: Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 np w m-banku jest darmowe konto - z tym, że to internetowe kurcze i to pewnie będzie już problem :shake: Quote
Fundacja Medor Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 tak to jest internetowe konto wiec opłaty są Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ale m-bank ma darmowe konto internetowe - za nic się nie płaci a zakłada się je przez internet, kurier przywozi umowę do podpisania i zabiera ją do banku i to też za free Quote
Fundacja Medor Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 pani ela dzwoniła dzis pilnie potrzebuje fiprex na pchły i kleszcze ostatnio jednemu z psow wyciagneła sama az 15 kleszczy Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :-(:-(:-( starość? Śpij piesku spokojnie ['] Quote
Fundacja Medor Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 pani eli sznaucerek odszedł do aniołow Quote
Fundacja Medor Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 pani ela dzwoniła dzis pilnie potrzebuje fiprex na pchły i kleszcze my niestety nie mozemy jej pomoć bo sami jestesmy w bardzo trudnej sytuacji Quote
Fundacja Medor Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 pani ela dzwoniła do mnie wczoraj ma starszego juzaka ktory jest starszy i kompletnie nie moze jessc marketowej karmy dostaje biegunki p ela juz wyprzedała sie ze wszystkiego by miec dla psiakow ostatnio u lekarza wet sprzedał ksiazki zeby bylo na zwierzaki p ela ma jeszcze młodego juzaka nie ma roku czy jest ktos kto zajmuje sie adopcja juzaków potrzebne sa fotki juzaka mł odego Quote
majqa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Na prośbę, z upoważnienia i w imieniu p.Eli składam gorące podziękowania Fundacji Medor za kolejną okazaną jej pomoc!!! Quote
Fundacja Medor Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 a ja dziękuje wam dogomaniaczy pieniażki dotarły na konto p eli ponad 100 zł srodek na pchły i kleszcze zakupiony wszystkie psy wypryskane dziękuje Quote
Fundacja Medor Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 pani ela dzwoniła do mnie dzis potrzebuje wsparcia finansowego 3 starsze pieski jej sie rozchorowaly i musza dostac betamox bo strasznie kaszla mało tego trafiła do p eli sunia staruszka pasni ela zrobiła jej badania i rendgen i okazało sie ze sunia ma raka trzustki wymiotujwe jest b chuda i niestety musi byc uspiona ..... bo nie ma dla niej ratunku sunia jest duza dlatego lekarz musi przyjechac na miejsce zeby ja uspic koszty eutanazji wyniosa wiec 50 zł kurcze ktos dobrze wiedział ze sunia jest ciezko chora i ja wyrzucił Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mogę tylko podnieść, niestety finansowo nie pomogę... Quote
Fundacja Medor Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 wczoraj pani ela dzwoniła do mnie dotarło na konto 100 zł slicznie dziekuje akurat pani ela ma nwą sunie i pieniazki przeznaczy na jej leczenie Quote
Fundacja Medor Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 eh teraz dzwoniła do mnie p ela scipien była z psiakiem u lekarza i w poczekalni siedziała p z chorą sunia na kaszel kenylowy i okazało sie ze psiak p eli zaraził sie od niej kaszlem kenylowym teraz juz poszedł tzw łancuszek i juz 6 psiakow zachorowało na kaszel kenylowy pani ela biedna nie wie jak sobie poradzi potrzebna pomoc Quote
hesia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A ile psiakow ma aktualnie p. Ela? Udalo sie cos wyadoptowac? Pusto na tym watku, a potrzeby ogromne. Ja niestety moge pomoc tylko finansowo. Moze wyrazna prosba w tytule watku o porobienie zdjec i oglaszenia cos by dala? Quote
Fundacja Medor Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 napewno 2 psiaki jeden w typie teriera drugia sunia w typie sznaucera potrzebuja domu stałego lub tymczasowego domu potrzebuje młody pies rasy juzak oraz szczeniak ktorego niedawno pani ela znalazła w lesie napewno pani eli trzeba pomoc wyadoptować czesc psiakow bo w łodzi teraz wyszło takie zarządzenie ze za to ze psy szczekaja grozi mandat w wysokosci 500 zł ostatnio pani ela spała na inej ze swoich działk i tam opiekowała sie dwoma znalezionymi szczeniakami a pod jej nieobecność sąsiedzi weszli na jej ina działkę gdzie były psiaki i chcieli złosliwie psy wypuscic bo jak twierdza głosno szczekały mówia jej ze ma wydac psy a te stare i chore których nikt i tak nie wezmie ma im dac w łeb.....ludzie sa podli a pani ela sie załamala wiec zdiecia i szukanie domow to najwazniejsze teraz czy pomoc w sterylizacji kastracji tych psow na wydanie Quote
hesia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No to potrzebne bylyby zdjecia. Teqquila, Majga i Ayia mialy kontakt z p. Ela. Moze moglyby pomoc raz jeszcze. Ja niestety lodzianka jestem tylko z urodzenia i w sercu, teraz mieszkam daleko. Dziewczyny, moglybyscie porobic zdjecia tym psom? Poprosze wtedy na pw kogos kto umie robic dobre ogloszenia. Inaczej natepna "psia Matka Boska" kompletnie sie pogubi. Malawaszka, tam jest chyba pies "Twojej" rasy ;). Quote
maciaszek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No to sprawa robi się naprawdę pilna. Potrzebny jest ktoś, kto ma trochę czasu, chęci i aparat, żeby podjechał do p.Eli, zrobił jak najwięcej zdjęć i zebrał maksimum informacji. Quote
Recommended Posts