hesia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Porta Nigra napisał(a):W weekend postaramy się po nią pojechać, jeśli tylko Pani Ela zechce ją nam oddać. Wezmę ją do siebie, mąż już się zgodził. Porta Nigra, bardzo sie ciesze, ze wezmiesz sunie. Gdybys byla u p. Eli osobiscie i miala czas oraz mozliwosci, prosze, zrob tam zdjecia jakims adopcyjnym psiakom, a w szczegolnosci suni, o ktorej pisala Tanitka (pół rocznej mix dalmatki). Bedzie choc troche latwiej szukac domow. Quote
Porta Nigra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jestem już umówiona z Panią Elą na sobotę. Zdjęcia oczywiście porobimy i wrzucę tutaj na wątek, albo poprzesyłam jeśli będziecie chcieli zrobić osobne wątki. Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Porta super :klacz: porób jak najwięcej zdjęć - sznupowatym też proszę proszę :modla: Quote
Porta Nigra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zrobię co w mojej mocy :-) Zawieziemy też jakiś worek karmy, dla psiaków Pani Eli :-), po rozmowie wiem, jak bardzo się stara i boryka z trudem opieki nad tyloma psami :-( Quote
nika28 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Porta Nigra :loveu: Bardzo się cieszę że zabierasz sunię :loveu: Quote
Porta Nigra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Trzymajcie kciuki żeby się pogoda poprawiła, bo w taką śnieżycę nie damy rady podjechać w weekend :-( Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 trzymam kciuki za pogodę ..... muszą byc jeszcze zdjęcia pozostałych psiaków może znajdą sie też tymczasy pamiętaj jeszcze o tym piesku Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 słuchaj podaj mi na jakie namiary mam ogłaszać sabę masz jej ładniejsze zdięcia wrzuce ja na strony medora Quote
Porta Nigra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pamiętam, ogłaszamy go u nas, ale cisza. Zdjęca lepsze porobimy to podeślę. Sunię zaczniemy ogłaszać dopiero jak ją podreperujemy trochę. Pani Ela mówiła o złych wynikach trzustki i wątroby, nadal ma problemy z przewodem pokarmowym, no i wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy. Generalnie weźmiemy ją od Pani Eli na Fundację, więc wszystkie informacje będą na naszej stronie. mail do mnie :magdalena.szewczyk-dzido@psiratownicy.pl i nr. 606 457 650. Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 a na jakie namiary dawac na adocje wyżełki saby Quote
Porta Nigra Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Musieliśmy przełożyć podróż na jutro, z powodu mojej choroby, ale jutro już na pewno zabieramy sunię do siebie. Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Trzymam kciuki aby jutro wszystko się udało. Quote
nika28 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kar0la napisał(a):Trzymam kciuki aby jutro wszystko się udało. Ja też !!! Quote
Porta Nigra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Sunia już u nas. Wstępnie wyczesana. Relacja wieczorem, bo jeszcze mam kupę roboty. Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Porta założysz jej wątek? cudownie, że już u Was Quote
Kar0la Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Super, że sunieczka już u Was. Czekamy na wieści. Quote
maciaszek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Porta_nigra, bardzo Ci jeszcze raz dziękuję! :) Quote
Porta Nigra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wątek założę na dogo, na razie zapraszam do nas na forum na jej wątek http://www.psiratownicy.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=1044 , jeszcze dzisiaj będą fotki. Jutro zrobię też bazarek na leczenie, bo długa droga przed nami, jest naprawdę w bardzo kiepskim stanie :-( Quote
Fundacja Medor Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 ja również dziękuje w imieniu p eli kochana jesteś już dwa psy są bezpieczne saba i ona oby więcej znalazło się DT bo p ela naprawdę już nie daje rady udało ci się porobić fotki innym psiakom Quote
Porta Nigra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Sunię od Pani Eli odebrała nasza koleżanka, która mieszka w pobliżu ( zresztą współpracuje z Fundacją Medor ;-)) , sama ma nowofundlandy. Wyjechała nam naprzeciw dzięki czemu udało nam się zaoszczędzić sporo czasu. Zrobiła zdjęcia rudej suni, która jest od trzech dni u Pani Eli, bardzo wychudzona i czarnemu psu, którego chcemy poogłaszać bardziej intensywnie. Dalmatynka jest u siostrzeńca Pani Eli. Quote
Porta Nigra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 U nas na forum foty i info o niufce, dogo jutro, bo padam ;-) Quote
Fundacja Medor Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 pani Ela dzwoniła do nas pytała o wyzełkę sabę prosiła o króciutki telefom jeszcze raz dziękuje za wziecie nowofunlandki pani ela dostała informacje o suni która błaka sie w łagiewnikach ale narazie nie da rady jej wziazc ehhhhhhhhh Quote
maciaszek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przelałam p.Eli 44,10 zł z mojego bazarku. Quote
Fundacja Medor Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 dziękuje ty zawsze wspierasz co miesiąc p Ele prosiła by z całego serca ci podziękować Quote
maciaszek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Staram się... :oops:. Tylko nie wiem czy uda mi się dalej... Część fantów na bazarek się wyprzedała, a tych, co zostały nikt nie chce. Naprawdę nie ma za co dziękować... :oops:. Quote
Recommended Posts