Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pani ela znalazła kolejną sunie czarną duża mimo ze pies jest duzy sunia waży tylko 24 kilo sunia dostaje leki kroplówki ale potrzebny jest pilnie lakcid lub trilac by podtrzymać biegunkę a takze kurczak i ryż p ela prosi o pomoc

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tanitka, to byloby wspaniale, dzieki! Sunia pewnie nie ma sterylki, ale chyba to mozna zorganizowac. Moglabym wspomoc finansowo. Moze CoolCaty by pomogla, z watku wynika, ze p. Ela u Niej bywa.
FM wplacilam troche, kochana Maciaszek zrobila bazarek, ale dobrze tez byloby znalezc dogomaniaczki na miejscu w Lodzi i zrobic psiakom oddzielne watki. Napisze do majgi, moze ona zna kogos, kto moglby podjechac do p. Eli i pociagnac choc jeden taki watek.

Posted

tak mi wychodzi, że 26 stycznia będę w Łodzi i mogłabym zabrać wyżliczke ze sobą (chyba żeby ktoś wcześniej by jechał?) :). Jakby dało sie jakoś zrobić terylkę do tego czasu to byłoby super, ale jeśli nie będzie można, to zrobimy to w W-wie, a pomoc finansowa hesiu zawsze będzie mile widziana. :)

Posted

tanitka napisał(a):
tak mi wychodzi, że 26 stycznia będę w Łodzi i mogłabym zabrać wyżliczke ze sobą (chyba żeby ktoś wcześniej by jechał?) :). Jakby dało sie jakoś zrobić terylkę do tego czasu to byłoby super, ale jeśli nie będzie można, to zrobimy to w W-wie, a pomoc finansowa hesiu zawsze będzie mile widziana. :)

Cudnie!!! FM, prosze, skontaktuj sie z p. Ela w sprawie odbioru suni i zapytaj, czy mozliwa jest teraz sterylka. Tak jak pisalam, pomoge ze sterylka, niezaleznie od tego gdzie bedzie.

Posted

Pani Ela już wie ze 26 zabiorę wyżliczkę, ale z powodu nie możliwości zapewnienia właściwych warunków suni po operacji, będzie ona wysterylizowana dopiero w Warszawie.

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
pani ela znalazła kolejną sunie czarną duża mimo ze pies jest duzy sunia waży tylko 24 kilo sunia dostaje leki kroplówki ale potrzebny jest pilnie lakcid lub trilac by podtrzymać biegunkę a takze kurczak i ryż p ela prosi o pomoc

Dopisuję się do wątku, by dostawać powiadomienia :)

Posted

we wtorek jadę po suczke wyżła, zawiozę też dla P. Eli to co udało mi się dla jej psów nazbierać. Jeśli będzie możliwość postaram się zrobić zdjecia tej suczce w typie niufka

Posted

tanitka napisał(a):
we wtorek jadę po suczke wyżła, zawiozę też dla P. Eli to co udało mi się dla jej psów nazbierać. Jeśli będzie możliwość postaram się zrobić zdjecia tej suczce w typie niufka

tanitka sznupkowym tez jakbyś dała radę zrobić zdjęcia bo te co są to tragedia :( i w ogóle - wiadomo im więcej zdjeć psów tym lepiej bo tak to wątek jałowy...

Posted

maciaszek napisał(a):
A ja mam takie pytanie - czy jest jakaś szansa na potwierdzenie czy moje wpłaty (z zeszłego i z obecnego bazarku) dotarły do P.Eli?

najlepiej chyba jakbyś zadzwoniła i zapytała - to najpewniejsze potwierdzenie

Posted

rozmawialam dzis z Pania Elą. POodbno suczce niufkowej jakas dziewczyna byla i zrobila zdjęcia. Wpłaty na konto dochodzą, ale uznałyśmy że P. Ela nie powina mi podawać nazwiska Pani która wpłaca, a i mnie nazwisko nic by nie powiedzialo. Pani Ela prosila, abys maciaszku zadzwonila, to ona Ci powie. Pani Ela to bardzo mila i sympatyczna osoba. MOżna dzwonić bez stresu :).

Jest ponoc nowa 5 mies suczka dalmatynka mix (bo ma trochę za krótkie uszy).

Posted

Tanitka, oczywiscie, ze pomoge, tak jak Ty pomoglas. Dziekuje Ci bardzo. Prosze, podaj na pw nr konta i ewentualnie sume jaka mam wplacic.
A jak pozostale psiaki u p. Eli? Jak tam jest, jak pani sobie radzi?