Fundacja Medor Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 pani ela znalazła kolejną sunie czarną duża mimo ze pies jest duzy sunia waży tylko 24 kilo sunia dostaje leki kroplówki ale potrzebny jest pilnie lakcid lub trilac by podtrzymać biegunkę a takze kurczak i ryż p ela prosi o pomoc Quote
maciaszek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zapraszam na bazarek dla p.Eli: http://www.dogomania.pl/threads/177153-SMYCZ-KARTKI-Z-PSAMI-KSIAE-A-KI-O-RA-A-NYCH-RASACH-ALBUM-FOTO-na-2-cele-do-21-01-KUP-TERAZ?p=13839527#post13839527 Quote
tanitka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja o wyżliczce myślę cały czas i mam nadzieję w tym miesiącu uda mi się ją zabrac na tymczas domowy. ona nie ma sterylki? Quote
hesia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tanitka, to byloby wspaniale, dzieki! Sunia pewnie nie ma sterylki, ale chyba to mozna zorganizowac. Moglabym wspomoc finansowo. Moze CoolCaty by pomogla, z watku wynika, ze p. Ela u Niej bywa. FM wplacilam troche, kochana Maciaszek zrobila bazarek, ale dobrze tez byloby znalezc dogomaniaczki na miejscu w Lodzi i zrobic psiakom oddzielne watki. Napisze do majgi, moze ona zna kogos, kto moglby podjechac do p. Eli i pociagnac choc jeden taki watek. Quote
tanitka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 tak mi wychodzi, że 26 stycznia będę w Łodzi i mogłabym zabrać wyżliczke ze sobą (chyba żeby ktoś wcześniej by jechał?) :). Jakby dało sie jakoś zrobić terylkę do tego czasu to byłoby super, ale jeśli nie będzie można, to zrobimy to w W-wie, a pomoc finansowa hesiu zawsze będzie mile widziana. :) Quote
hesia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 tanitka napisał(a):tak mi wychodzi, że 26 stycznia będę w Łodzi i mogłabym zabrać wyżliczke ze sobą (chyba żeby ktoś wcześniej by jechał?) :). Jakby dało sie jakoś zrobić terylkę do tego czasu to byłoby super, ale jeśli nie będzie można, to zrobimy to w W-wie, a pomoc finansowa hesiu zawsze będzie mile widziana. :) Cudnie!!! FM, prosze, skontaktuj sie z p. Ela w sprawie odbioru suni i zapytaj, czy mozliwa jest teraz sterylka. Tak jak pisalam, pomoge ze sterylka, niezaleznie od tego gdzie bedzie. Quote
tanitka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Pani Ela już wie ze 26 zabiorę wyżliczkę, ale z powodu nie możliwości zapewnienia właściwych warunków suni po operacji, będzie ona wysterylizowana dopiero w Warszawie. Quote
hesia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :multi::multi::multi: No to bedziemy czekac na dobre wiesci! Quote
Fundacja Medor Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 kto moze pomóc potrzebne są fotki suczki w typie nowofunlanda co nie dawno trafiła do p ali waży 24 kilo potrzebny jest tymczas lub dom stały dziewczyny z nowofunlandów obiecały pomóc ale muszę mieć fotki Quote
Niufka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Fundacja Medor napisał(a):pani ela znalazła kolejną sunie czarną duża mimo ze pies jest duzy sunia waży tylko 24 kilo sunia dostaje leki kroplówki ale potrzebny jest pilnie lakcid lub trilac by podtrzymać biegunkę a takze kurczak i ryż p ela prosi o pomoc Dopisuję się do wątku, by dostawać powiadomienia :) Quote
tanitka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 we wtorek jadę po suczke wyżła, zawiozę też dla P. Eli to co udało mi się dla jej psów nazbierać. Jeśli będzie możliwość postaram się zrobić zdjecia tej suczce w typie niufka Quote
maciaszek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Przelałam na konto p.Eli 24 zł z mojego bazarku. Zapraszam na kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/178368-Na-prezenty-OBRAZEK-DECOUPAGEt-PSIE-LUDZKIE-KSIAE-A-KI-SMYCZ-ALBUM-FOTO-na-2-cele-02-02?p=13953751#post13953751 Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 tanitka napisał(a):we wtorek jadę po suczke wyżła, zawiozę też dla P. Eli to co udało mi się dla jej psów nazbierać. Jeśli będzie możliwość postaram się zrobić zdjecia tej suczce w typie niufka tanitka sznupkowym tez jakbyś dała radę zrobić zdjęcia bo te co są to tragedia :( i w ogóle - wiadomo im więcej zdjeć psów tym lepiej bo tak to wątek jałowy... Quote
maciaszek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A ja mam takie pytanie - czy jest jakaś szansa na potwierdzenie czy moje wpłaty (z zeszłego i z obecnego bazarku) dotarły do P.Eli? Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 maciaszek napisał(a):A ja mam takie pytanie - czy jest jakaś szansa na potwierdzenie czy moje wpłaty (z zeszłego i z obecnego bazarku) dotarły do P.Eli? najlepiej chyba jakbyś zadzwoniła i zapytała - to najpewniejsze potwierdzenie Quote
tanitka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 rozmawialam dzis z Pania Elą. POodbno suczce niufkowej jakas dziewczyna byla i zrobila zdjęcia. Wpłaty na konto dochodzą, ale uznałyśmy że P. Ela nie powina mi podawać nazwiska Pani która wpłaca, a i mnie nazwisko nic by nie powiedzialo. Pani Ela prosila, abys maciaszku zadzwonila, to ona Ci powie. Pani Ela to bardzo mila i sympatyczna osoba. MOżna dzwonić bez stresu :). Jest ponoc nowa 5 mies suczka dalmatynka mix (bo ma trochę za krótkie uszy). Quote
tanitka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wyżliczka jest juz u mnie, jutro jest umowiona steryka. Hesiu wspomozesz? Sunia jest kochana, cudna, delikatna i w ogóle cud-miód! :) Quote
hesia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tanitka, oczywiscie, ze pomoge, tak jak Ty pomoglas. Dziekuje Ci bardzo. Prosze, podaj na pw nr konta i ewentualnie sume jaka mam wplacic. A jak pozostale psiaki u p. Eli? Jak tam jest, jak pani sobie radzi? Quote
Ati Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tatiana, podaj mi tez nr konta, i kwote przyblizona za zabieg. Watek adopcyjny jej zalozysz- zdjecia:)? Quote
tanitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 sunia już po zabiegu, wszystko jest OK. :) zapłacilam 270 złotych i do tego będą jeszcze dwa zastrzyki z antybiotykiem. Quote
Kar0la Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Śliczna sunia. Tanitko kochana jesteś. :loveu: :Rose: Quote
tanitka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ona wazy 18 kg!! :(, jest drobnia i do tego chuda :( Quote
Recommended Posts