Fundacja Medor Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 dziękuje ci moniko w imieniu pani eli za pieniażki dla psiaków eh to smutne taki sliczny psiunio dziekuje p weterynarz za pomoc i serce Quote
Fundacja Medor Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dzis doszły pieniazki do p eli 150 zł ślicznie dziekuje łodzkie towarzystwo opieki nad zwierzętami obiecało tez pomoc pani eli ala najpierw pani ela sama musi kupic karme za 150 zł i okazać rachunek dlatego pani te pieniazki uratowały zycie Quote
nika28 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Podnoszę... P. Ela potrzebuje pomocy... Quote
maciaszek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zapraszam na bazarek, między innymi na podopiecznych p.Eli: http://www.dogomania.pl/threads/1744...2#post13576022 Na bazarku masa "psich" książek, książek o innych zwierzakach, kartek świątecznych i z psami Quote
maciaszek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174467-PSIE-KSIAE-A-KI-PSIE-KARTKI-KARTKI-A-W-KSIAE-A-KI-ZWIERZAE-CE-wszystko-KUP-TERAZ-do-15-12?p=13576022#post13576022 a teraz? Quote
Fundacja Medor Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Fajna to również niespełna roczna suczka.... na zdjęciach jest z drugą suczką... Jest ślicznej urody pieskiem... FAJNA PRZEBYWA W DOMU TYMCZASOWYM NIE W SCHRONISKU !!!! KONTAKT DO OPIEKUNA PANI ELA 600 436 897 DOM PILNY!!!! sunia u p eli scipień do adopcji Quote
Fundacja Medor Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 uńka to młoda suczka, bardzo lgnie do człowieka...Jest raczej pieskiem,średniej wielkości i już większa nie urośnie. Nawet nie ma roku.... SUŃKA PRZEBYWA W DOMU TYMCZASOWYM NIE W SCHRONISKU !!!! KONTAKT DO OPIEKUNA PANI ELA 600 436 897 DOM PILNY!!!! Quote
Fundacja Medor Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 zarnul to pies ślicznej urody w typie Nowofunlanda...Kochany i przyjacielski co widać na zdjęciach..... CZARNUL PRZEBYWA W DOMU TYMCZASOWYM NIE W SCHRONISKU.... KONTAKT DO OPIEKUNA PANI ELA 600 436 897 DOM PILNY!!!! Quote
Fundacja Medor Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='malawaszka']teraz tak :) Sznapi to suczka troszkę w typie sznaucerka i Whesta. Sznapi to młodziutka suczka , jeśli ktoś okaże jej serce z pewnością go pokocha... SZNAPI PRZEBYWA W DOMU TYMCZASOWYM NIE W SCHRONISKU.... KONTAKT DO OPIEKUNA PANI ELA 600 436 897 DOM PILNY!!!! Quote
Fundacja Medor Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Wyżełka to starsza suczka , ale niesamowicie kochana... Chciała by mieć swój własny cichy kąt. Może miałeś wyżła, i niestety odszedł już ze starości... Uratuj ją... WYZEŁKA PRZEBYWA W DOMU TYMCZASOWYM NIE W SCHRONISKU.... KONTAKT DO OPIEKUNA PANI ELA 600 436 897 DOM PILNY!!!! Quote
hesia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Niektore pewnie znalazlyby dom, gdyby cos o nich wiedziec i je oglaszac. Ale bylby potrzebny ktos, kto ma blizszy kontakt z p. Ela... FM, moze po nowym roku zmien chociaz tytul na cos w rodzaju "Zostan opiekunem wirtualnym dla jednego z 30 podopiecznych p. Eli. Podaruj choc 10zl". Juz nie wiem co innego mozna zrobic :shake:. Poszukam, czy jest jakies forum wyzelkow. Quote
nika28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hesia, do ogłoszeń potrzebne są ładne zdjęcia, na których widać całego psa, mordkę, w jakimś ładnym miejscu, na spacerze. I potrzebne więcej info o psiakach. Najlepiej jakby chociaż kilka trafiło do DT... Quote
tanitka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 hesia podrzuciała mi wyżliczkę widać, że sunia kochana jest bardzo. Poogłaszam ją oczywiście, ale też uważam, ze piękne zdjecia to podstawa, no i jakieś informacje wiek, sterylizacjia, stosunek do innych psów/ suk, kotów, dzieci..... Quote
Kar0la Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ile jest teraz psów u pani Eli? Faktycznie przydałyby się dobre zdjęcia. Quote
hesia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tanitka, dzieki, ze zajrzalas. Nie wiem na ile jest mozliwosc zrobienia lepszych zdjec. Ktos robil b. ladne zdjecia (sa na tym watku) sznaucerka p. Eli, ale to pewnie CoolCaty w lecznicy, a nie wiem czy sznaucerka tam bywa. Hej, jest ktos w Lodzi kto moglby podjechac na dzialke i zrobic pare zdjec psom? FM, moglabys spytac p. Ele o te sprawy, o ktorych pisze tanitka? Chociaz tyle, moze z tych zdjec ktore sa, cos sie wybierze. Idzie zima, kazdy dom jest na wage zlota. Quote
maciaszek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Na konto p.Eli poszło 41,20 zł, które uzbierało się na moim bazarku. Quote
Fundacja Medor Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 NA KONTO P ELI DOTARŁO 150 ZL NIE WIEM ILE PANI ELA MA PSÓW BO ICH NIE LICZY NAPEWNO NA TEN MOMENT DO WYDANIA JEST 10 PSOW PANI ELA PILNIE POTRZEBUJE ANTYBIOTYKI BO PSY SIĘ ROZCHOROWAŁY POTRZEBNY JEST SRODEK NA PCHŁY PSIAKI P ELI NIE SA STETYLIZOWANE BO P ELA NIE MA NA TO PIENIĘDZY O BLIZSZE INFORMACJE DOTYCZACE PASÓW TRZEBA PYTAC P ELI Schronisko MEDOR AKCJA TV ŁÓDŻ !!! Wpisany przez Dominika Poniedziałek, 07 Grudzień 2009 12:38 [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2] W SOBOTĘ 19 GRUDNIA ŁÓDZKI ODZIAŁ TELEWIZJI POLSKIEJ [/FONT] ORGANIZUJE ZBIÓRKĘ " POMAGANIE NA MERDANIE" TYM RAZEM ZGODNIE Z SUGESTIAMI ŁODZIAN CZEKAMY NA PAŃSTWA W MANUFAKTURZE W GODZINACH OD 12-20 ( OD STRONY SKLEPU ZOOLOGICZNEGO KAKADU) ZBIERAMY PUSZKI , SUCHĄ KARMĘ, MAKARON , RYŻ, PŁATKI KUKURYDZIANE ( PRZYSMAKI, GRYZAKI, SMYCZE, OBROŻE, PUSZORKI ,MISKI) WSZYSTKO CO MOŻE PRZYDAĆ SIĘ W SCHRONISKACH DLA ZWIERZĄT. W NASZĄ AKCJĘ WŁĄCZYŁO SIĘ WIELE ZNANYCH OSÓB NIE MOŻE WAS ZABRAKNĄĆ !!!! GDYBYŚCIE NIE MOGLI ZNALEŹĆ DZWOŃCIE 506761221 DO AKCJI ZACHĘCA ZESPÓŁ BLUE CAFFE SKOPIUJ LINK http://ww6.tvp.pl/6882,20091214948681.strona NA KONCIE MAMY TYLKO 20 TYSIĘCY I PONAD 100 ZWIERZĄT NA UTRZYMANU !!! PROSIMY JAKĄKOLWIEK POMOC !!!! 91 10501461 1000002289529931- NR KONTA Quote
hesia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Maciaszek, cudnie! Psiaczki beda mialy prezenty pod choinke:multi: FM, a Ty nie moglabys zadzwonic i zapytac o wyzelke, w koncu zalozylas ten watek. Ja moge, ale w Lodzi mam tylko rodzine i konto :evil_lol:. Mieszkam w Finlandii, a wiec za rozmowe zaplace tyle, ze wole wplacac na pieski (przy okazji, w tym miesiacu dojdzie jeszcze druga wplata). Jak jest ze sterylkami? Pisalas, ze p. Ela dostala talony od fundacji. To sa wysterylizowane, czy nie? Quote
tanitka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 czy rzeczy dla p. Eli można przekazać za pośrednictwem schroniska Medora w Zgierzu? Quote
Fundacja Medor Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 tak rzeczy dla p eli można przekazywać za pośrednictwem medoru ... niestety psy p eli nie sa sterylizowane teraz na koncie naszej fundacji mamy 20000 a na utrzymaniu 100 psów miasto nas nie dotuje od kwietnia i wszystkie pieniadze z 1 % poszly na utrzymanie zwierzakówmamy teraz tragiczną sytuacje z akcji telewizyjnej p ela dostała duzo karmy koce wiem ze dostała karme z fundacji niechciane i zapomniane wiem też że staż dla zwierząt w łodzi da p eli dała karmę ale niestety w sterylizacjach pomóc nie możemy Quote
Fundacja Medor Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 wyżełka jest przyjazna do ludzi ale ja w sumie chyba nie ryzykowałbym jej do dzieci bo p ela nie ma dzieci dzieci też do niej nie przychodzą wiem ze jest z jedną sunią w boksie która lubi natomiast jak inne suczki na nia powarkują też warczy sunia nie toleruje karmy marketowej pilnie potrzebna jest karma weterynaryjna ryz Quote
Recommended Posts