Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam chwilke wiec napisze ... mozna do mnie przelac pieniadze nie bedzie problemu . jedzene napewno sie przyda wieczorem wstawie mlode 3 pieski w typie terriera .
widzielismy 10 psow w tym starego sznaucera i juzaka dzikiego jeden piesek jest zarezerwowany . reszta szuka domu
P.Ela zna kazdego pieska, widac ze stara sie by mialy jak najlepiej ale nie moze sobie juz poradzic . wczoraj podobno ktos jej huskiego przywiazal do bramy ...
jest strasza osoba , widac ze sie nie przlewa ale psy napewno nie gloduja , straa sie jak moze by mialy co jesc i. Jak bylismy to o kazdym nam mowila i opowiadala , ale psy sie boja ludzi ale za P.Ela sa bardzo . podobno jedna suczke wydala do domu to po jakims czasie wrocila do niej do swojego kojca . bedziemy sie starac zalatwic palety by psy mialy podesty, . P.Ela mowila tez ze kiedys miala slome ale sie troche zrazila bo dostala jakas dziwna i psy 2 zlapaly grzybice ... ale wczoraj wieczorem dzwonila ze tam kogos sie bedzie pytala o nia.

Posted

Ja dziś tylko przelotem - znacie jakieś fajne dogomaniaczki z Łodzi? Może napisać na pw z linkiem tutaj? Na wątek mało ludziów wpada, więc może w ten sposób się polepszy ? Ja wrzuciłam linka jakiś czas temu na wątek Erki z Kielc, ale tak chyba nie wolno:shake:... Co prawda nikt minie nie skrzyczał, ale nie powtórzę wyczynu :roll:
Jakieś inne pomysły?

Posted

Ja mam kolezanke ktora mieszka niedaleko sprobuje z nia pogadac by tam wpadała moze i probowala je oswoic
teraz dam 3 psy identyczne w typie teriera mlode kolo roku maja , widac ze by chcialy sie z nami bawic ale sie baly trzeba probowac je oswoich wystarczy im poswiecic troche czasu , moze my sprobujemy zobacze jak z czasem nam wyjdzie bo po swietach wyjezdzam na tydzien sa 2 suczki i jeden piesek wszystkie trzy sa identyczne ze soba sa w zgodzie ale nie bardzo dogaduja sie z innymi psami . jedna suczka ma ucho rozwalone bo wszedzie sie wciska i przeciska i o cos zachaczyla i z ucha zdarła skore . pies jest najspokojniejszy . zadne z trojki nie dalo sie nam poglaskac najwyzej tylko plce obwachało

Posted

Witajcie,rozumiem,ze na fotach sa trzy rozne pieski:roll:bo sa prawie identyczne,czy mogłybyscie,je ponumerowac oddzielnie,to wrzuce je na watek terierkowy.Przydałoby sie jakies info,to znaczy wiek,płec,wielkosc:roll:no i telefon do kontaktu.

Posted

Ayia dzieki :loveu:
Rita one sa wszystkie w tym samym wieku kolo roku maja , 2 suczki jeden pies . wszystkie sa identyczne nie da sie ich odróznic :p wielkoscia sa hm... do kolan tylko ze sa dzikusy nie dadza sie pogłaskac .
tel 600 436 897

nie mam czasu na razie by dac zdjecia psow w weekend postaram sie je poogłaszac tez . dzis pracuje caly dzien a jutro moja suka ma miec sterylke wiec jutro bede miala wiecej czasu .

Posted

dajcie konto,wpłacę 50 zł , dali mi młodzi państwo,którzy adoptowali sunię z Kręzela.
Czy pani sa potrzebne konkretne rzeczy dla niej samej lub do domu ? co i w jakim mniej więcej rozmiarze?

Posted

Napisał Fundacja Medor
Podam numer konta pani eli

51929700050162147831110001
bank spółdzielczy

powiem tak p ela jest niesamowicie skromną osoba i sama dla siebie o nic nie prosi ja tylko wiem że ppani ela nie ma za co czasem opłacic gazu bo wszystko ogrzewa gazem i zwyczajnie biedna marznie bo na opłaty jej juz nie wystarcza
wiem ze ma dostep do miesa dla psow ale potrzebna jest zawsze dla psów ryz sucha karma makaron
p elę kazda pomoc cieszy bardzo by chciała aby te terierki znalazły domy
acha p ela nie ma pieniedzy na szczepionki dla psow potrzebne sa srodki na pchły robaki

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fundacja Medor napisał(a):
ostatnio p ela znalazła dowiazaną do drzewa sunie podchalanke jest wycienczona bardzo i nie wiadomo czy uda sie ja wyratować....

Założyć wątek na forum podhalana ? Dziewczyny napewno pomogą. Przydałyby się zdjęcia :oops:

Posted

dziś dwoniła do nas pani ela scipien dziekowala za każdą wasza pomoc
z tych pieniążkow ktore przeslaliscie zostało jeszcze 10 zł

pani ela znalazła ostatnio szczeniakawartoby było zrobić zdięcia i pomoc w ogłoszeniach psiaka ostatnio p ela znalazła dowiazaną do drzewa sunie podchalanke jest wycienczona bardzo i nie wiadomo czy uda sie ja wyratować....
pani ela prosiła o specjalistyczna karme dla starszego sznaucera ktory mieszka u niej niestety po normalnej katmie sznaucer wymiotuje

wogóle martwie sie o p elę ostatnio ciezko pracowała żeby zapłacic długi w lecznicach i aż zasłabła teraz lezy przeziebiona
kazde wsparcie przyda sie pani eli ryz makaron
ale najbardziej trzeba pomóc w szukaniu domków