iwa77 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Edi wierzę ,że z taką piękną aukcją Allegro to dom się znajdzie ..... Dorotko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oby Iwa, oby. Trzymajmy mocno kciuki, ale nie zapominajmy o ogłoszeniach gdzie się da... Quote
iwa77 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Margo nie zapominam o ogłoszeniach :razz: - ogłoszenia Ediego znajdziesz w poście 56 i 43 !;) Quote
diana79 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Edi musisz znaleźć domek :modla::modla::modla: Quote
diana79 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dodałam Ediego na: alegratka w dziale mieszańce (wyróżnione) kupujsprzedaj.pl dwukropek.pl adopcjepsow.org e-zwierzak.pl adopcje.org czworonogi.eu animalia.pl bono-polska.pl pineska.pl petword.pl (na maila psyiwy@gmail.com przyjdzie link z aktywacją ogłoszenia) ogloszenia.yellowpages.pl cafeanimal.pl wegetarianie.pl pajeczyna.pl krakvet.pl neeon.pl autogielda.pl Quote
diana79 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no wśród tylu ogłoszeń musi się ktoś znaleźć kto pokocha Ediego :lol: Quote
iwa77 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dianko - świetna robota :Rose::Rose::Rose:dziękujemy z Edim za pomoc ! Z Petword przyszedł już link aktywujący - kliknęłam ;) Quote
Bella1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mam dobrą wiadomość ;) jest pani bardzo zainteresowana Edim i jego kolegą z 16-ki takim maluchem biało czarnym nakrapianym o ile dobrze wiem też ma on wątek na dogo , otóz pani mieszka w Niemczech pieski zabiera w czwartek Quote
iwa77 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Bellu kochana ale wiadomość :mdleje::mdleje::mdleje: Czy cos wiadomo o tej Pani ? A ten mały biało czarny nakrapiany to zapewne Dropsik ! Czy o niego chodzi : http://www.dogomania.pl/forum/f28/dropsik-7kilo-adhd-bez-domu-zgasnie-zapomniany-118755/ Quote
diana79 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bella1 napisał(a):Mam dobrą wiadomość ;) jest pani bardzo zainteresowana Edim i jego kolegą z 16-ki takim maluchem biało czarnym nakrapianym o ile dobrze wiem też ma on wątek na dogo , otóz pani mieszka w Niemczech pieski zabiera w czwartek no to trzymamy kciuki aby Edi do domku poszedł :thumbs: Quote
Isadora7 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bella1 napisał(a):Mam dobrą wiadomość ;) jest pani bardzo zainteresowana Edim i jego kolegą z 16-ki takim maluchem biało czarnym nakrapianym o ile dobrze wiem też ma on wątek na dogo , otóz pani mieszka w Niemczech pieski zabiera w czwartek Iwonka przynosisz farta psiakom, co się za ktorego weźmiesz domek znajduje, oby tu też sie teraz udało. Quote
Edi100 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Isadora7 napisał(a):Iwonka przynosisz farta psiakom, co się za ktorego weźmiesz domek znajduje, oby tu też sie teraz udało. Oby dobrze trafili!:loveu: Quote
Bella1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Czekamy do czwartku i wtedy dopiero będziemy się cieszyć Pierwsze wrażenie pani zrobiła bardzo pozytywne , przyszła z postanowieniem że uratuje jakiegoś staruszka , przeglądała stronę naszego schroniska ,ma już niemłodego psa i inne zwierzęta ale jakie nie wiem , powiedziała że ma warunki żeby w razie konieczności rozdzielić je , w tej chwili przyjechała w odwiedziny do mamy która ma koty więc zabranie piesków dzisiaj było niemożliwe , Edi był z nią na spacerze i u weta Quote
iwa77 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dzieki Bellu za informacje :loveu: W takim razie czekamy do czwartku i kciuki zaciskamy ! Quote
Edi100 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 iwa77 napisał(a):Dzieki Bellu za informacje :loveu: W takim razie czekamy do czwartku i kciuki zaciskamy ! Oj zaciskamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!! Quote
diana79 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a pani chce zabrać oba psiaki czy zastanawia się między jednym a drugim? Quote
Margo05 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja zrozumiałam, że oba :cool3: Ale nichby choć jeden pojechał :loveu: Quote
iwa77 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Margo05 napisał(a):Ja zrozumiałam, że oba :cool3: Ale nichby choć jeden pojechał :loveu: Dokładnie niech się uda choćby jednemu ...... Quote
diana79 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 z niecierpliwością czekamy na jutrzejsze dobre wieści :lol: Quote
Bella1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 diana79 napisał(a):a pani chce zabrać oba psiaki czy zastanawia się między jednym a drugim? Tak oba psiaki zabiera , mam nadzieję że jutro chłopaki już będą spały w cieplutkim domku Quote
Edi100 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bella1 napisał(a):Tak oba psiaki zabiera , mam nadzieję że jutro chłopaki już będą spały w cieplutkim domku Trzymam kciuki za całych sił!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts